Искам да съм момиче! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да съм момиче!
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1812 пъти
От както се помня искам да бях момиче. Завиждах им че имат неща, които аз никога не мога да имам защото трябвало да се държа "мъжки". За моето семейство аз съм първороден син който наследява пълното име на починалия ми дядо. Не мога да споделя нищо с тях защото те са против ЛГБТ хората и ми споделиха че такива хора са грешка на природата. Сега когато съм на 18г си мислех че мога тайно да започна хормонална терапия, но проблема е че не знам къде да отида и с кого да говоря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 62d9aa09b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Браво, семейството ти много точно ти е казало.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a5fc72e969
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Отиди и говори с психолог , ако се наложи и с психиатър ! Промиха ви мозъците с тези ЛГБТ глупости в нета .....

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 22ce136546
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   По-добре е да не споделяш желанието си с родителите си. Сам си видял, какво е отношението им към различните.
Сега си на 18. Можеш да почнеш и хормонална терапия и на 28. За това ще ти трябват пари. Родителите ти няма да ти дадат и лев за хормоналната терапия. Даже може да спрат да ти дават джобни. Най-добре е само ти да си знаеш и като събереш пари и като можеш да се издържаш сам, тогава да се превърнеш в момиче.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e443e5c80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Джендър пропагандата дава своите отвратителни плодове. Родителите ти са прави МОМЧЕ, ти сега още не го осъзнаваш, но си жертва на зловеща и злобна манипулация целяща да изврати и изопачи същността ти. Пази се!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c92953d8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   No 5, нали си наясно, че думата "джендър" идва от английското "gender", което означава "пол"?

Нека сега анализираме изречението "Джендър пропагандата дава своите отвратителни плодове.". Ако заместим думата джендър в него с превода на термина, ще се получи следното: "Половата пропаганда дава своите отвратителни плодове". Сиреч - пропагандата за съществуване на половете дава своите отвратителни плодове.

Впрочем, изкривеният смисъл на понятието "Джендър" в българските медии е подобно на понятието "Ювенилна юстиция". Което всъщност означава "Juvenile justice" и е нито повече, нито по-малко законова основа за защита на непълнолетни. Съществува в международното право от десетилетия.

Това медийно изкривяване на прости по същност термини идва от руските медии. Който от вас владее руски, може да потърси и ще се убеди сам. А за No 5 съм убеден, че няма и грам понятие какво пише в истанбулската конвенция.

Четейки No 5, виждам, че медийната пропагандна машина работи безупречно. Така, както е работила вече повече от 75 години.

Успех на автора! Изобщо не е лесно да си различен в неандерталска среда.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f6d7112f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не слушай дебилите преди мен, отиди на психиатър, който да потвърди трансексуалността и да изпише хормони, не си станал такъв от пропаганда и не си грешка на природата.

После се запиши в университет, завърши и бягай от тази пропаднала държава.

Ти си това, което си и нищо друго! Обществото и родителите ти да го духат!

ЛГБТ мъж на 24

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f6d7112f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Модераторите , аланкоолу, как може да публикувате коментари, в които открито се твърди че някой е грешка на притодата? Безкрайно разочарован съм от този сайт!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8e2cdb85b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   От 5 до 6 - Знам много повече отколкото предполагаш. Ти се опитваш да облечеш това извращение в разумна рамка и да го представиш като нещо нормално, което да дебатираме а после да приемем. Джендъризма идва от окулта и е пряко свързан с дявола, в окултизма/сатанизма се говори именно за тази доктрина на джендъри, хермафродити и подобни изродени същества съвместяващи два пола в едно тяло. Тази доктрина е силно промотирана и финансирана, защото е заложена в извратените сатанински вярвания на сегашното либерално лоби на поклоници на дявола типичен представител на които е Джордж Сорос. Тук говорим за неща, които в Библията се наричат "доктрини на демони", това са извращения свързани със сатаната и поднебесните духове на злобата, които чрез човешките си агенти - либерали със злобна наслада и пълна омраза към човешкия род се опитват да извратят човешката същност, да я изопачат и опорочат, защото човек е сътворен по-образ и подобие Божие.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 272726ebe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Повечето от коемнтиращите замислиха ли се каква е съдбата на момчето? Мило Момче! Не прави глупости с хормоналната терапия, защото хормоните са "най-финната" нишка от физиологията и биохимията. Веднъж нарушили се хормоналния баланс, трудно се възстановява наново.
Наистина потърси психолог и психиатър, за да подобриш психичното си здраве. Друг съвет, който мога да ти дам е да излизаш по възможност най-много насред природата, за да си овладееш "Океанът от емоции". Още нещо, за да си със здрава нервна система, освен да избягваш стреса, напрежението, злобата и нервността, трябва да приемаш храни богати на литий и бром без да прекаляваш, като бобови храни, зеленолистни зеленчуци, яйца, ръжен хляб, пънозърнести храни и ядки. Храненето с тези храни ще ти помогне за здрава нервна система, а от нейното здраве ще зависи добрата физиология без стрес и злоба, а добрата й физиология ще ти помогне да имаш положително настроение.
Ако имаш въпроси, можеш да ме потърсиш.

Успех с борбата!
Момче на 16

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e013b9e82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   8, специално за тебе (а и за всички, които светоусещат като тебе) цитат от превод на еволюционната теория:

"Всяко ново поколение създава наследници, които в някаква малка степен се различават от своите родители. Разликите могат да бъдат добри или лоши (в повечето случаи).
Добрите различия помагат за оцеляването на наследниците, и за това да оставят след себе си поколение. Правят ги по-приспособени към условията на околната среда. Лошите различия действат в обратната посока - пречат при оцеляването и/или при създаването на поколение. По този начин наследниците със съответните различия измират преди да са създали поколение или просто не успяват да се възпроизведат.
Така поколение след поколение, наследниците стават все по-добре приспособени. "

Та как си мислиш, авторът и всички като него и като тебе какво ви чака? И какво сте на природата?

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1abc68b593
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Правилно са казали.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 82a0fe502f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Пожелавам ти от все сърце да откриеш щастието в себе си, независимо дали се налага да промениш нещо "драстично" в очите на нормалните. Норма. Ще напиша каквото смятам, че трябва да се каже кратко. А ти, просто следвай сърцето си. И преценявай с кого можеш да разговаряш за нещата, които те правят най-уязвим в това жестоко, заблудено общество. И помни, ти не си плоблема. Проблем е всеки, който не съвпада с ограничените им възприятия, повлияни от нечии роднински връзки с някого или досаден съсед с различна сексулна ориентация, който не иска да ги поздрави сутрин.. Смешно е, на пръв поглед. Колкото хора, толкова и вариации. Аз изразявам мнението си, следвайки същия принцип, но щастието ти няма да зависи от моето настроение, разбираш ли?

Всички вие, които смятате мнението си за достатъчно значимо, за да се приеме без противоречие, отразявайки се на светогледа на един млад и изпълнен с надежда човек, показва, че можете да определите правилата и знаете посоката към по-добро качество за живот за всички ни, с възможмост да застанете начело на вербалната, като първа стъпка, борба за справедливост, липсата на която изглежда, прави съществуването ви е тежко. Начало без "пречки". Начало, без което няма да се налага да помагате на различните от вас. Изненада! Някой заставя ли ви?

Намирайки ги за пречки само, защото са достатъчно смели да
покажат на света цветовете си, отваряйки ума си за мнението на "по-опитните", объркани хора от всякакви възрасти.

Бъдете достатъчно мотивирани да говорите публично, щом повечето факти са във ваша полза. Почакайте малко, факти?! Мнения, вярвания, теории. Единственият факт че, че младият човек ще бъде много по - щастлив и спокоен, ако промени нещо в себе си. Защото, мили граждани на света, той има право над тялото си и отговорността да се погрижи за него както смята за добре през този живот, който е само негов. Но той не е тялото.

Не можете да приемете нечие настояще или стремеж като факт, предпочитате да го изправите пред теории за мрак и срам. Всичко щеше да е много по-лесно за самите вас.. Грешки, избори. Имате време пред себе си. Ако нямате намерение да отстоявате вижданията си, работете над личното си спокойствие, за да не се налага да смачквате нечии представи, използвайки едиствено изтъркани изрази и твърдения, употребявани от масата и използащи се за комерсиални цели. Или сте се информирали, за да сте прави..?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ae12a010fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Че как няма да искаш да си момиче, като си гледал твърде много Sissyfication videos.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f3305b5bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Тъй като в темата става въпрос за хормони, най-вероятно от които ти растат гърди и дупе като на жена, искам да попитам възможно ли е, ако момиче взима такива хормони гърдите да и станат по-големи? Само питам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker