Какво да правя?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя??
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 813 пъти
Здравейте! Момиче съм на 16 години от малък град. Ще се опитам да бъда бъда максимално кратка. В моя клас има едно момиче, което ми се пишеше приятелка, като излизахме доста често и т. н. Но преди няколко седмици разбрах, че ми се е подигравала, тъй като аз съм по-чувствителна в определени моменти и се бях разревала. След тази случка разбрах, че ми е говорила зад гърба и се е опитала да настрои една моя приятелка срещу мен, като ѝ е говорила някакви глупости, които изобщо не са верни. По принцип тя е от хората, които се подиграват на по-слабите и лицемерието и интригантството са ѝ присъщи. Днес, обаче, аз и момичето, което е било настройвано срещу мен, си поговорихме за нея и една приятелка на въпросната интригантка ни чу и следователно ѝ изпя всичко. Почувствах се тъпо, тъй като знаех че не трябва да се стига до това, но просто се чувствах много обидена от действията и думите на въпросното момиче. В момента не си говорим и аз вместо да се чувствам добре, че съм се отървала от неистински приятел, на мен ми е тъпо и се чувствам виновна, тъй като не съм такъв човек и се опитвам да запазя добрите отношения с всички. Та, въпросът ми е какво да направя, за да не приемам всичко това толкова навътре и мисля да не се извинявам, защото тя е тази, която направи да се стигне до това. Как мислите? Малко стана като сапунен сериал, но ще се радвам ако някой ми даде съвет и ме окуражи с нещо. Ще се радвам, ако историята ми бъде публикувана! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 10dbc70bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Очевидно умееш да преценяваш правилно в дадени ситуации като тази, че не трябва и няма да и се извиняваш, защото ти не си се подигравала зад гърба и, а си споделила и поговорила с друг човек, за нея и неприятелското и отношение към теб и останалите :)
Явно разбираш кога и какво трябва да правиш, просто не се измъчвай, за такива неща и когато имаш нещо го казвай на човека в очите и пред него или просто не поддържай връзка, защото иначе ще си използвана и не по различна от нея и хората като нея, който пред теб говорят едно а след теб друго. Не плачи пред хората особенно, за дребни неща, не показвай тази голяма емоция и не се отдавай толкова на чувствата и отношенията с неподходящи хора като това момиче. Подбирай внимателно приятелите си не споделяй с всеки и всичко, а когато човек сгреши и го осъзнава, а дори се извини дявай прошка и шанс, защото няма безгрешни. А от подиграфчии и т. н. стои на страна щом не си такъв човек, което всъщност е страхотно :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker