Искам да се затворя в сейф - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се затворя в сейф
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3025 пъти
Здравейте! Искам да ви се опиша за да разберете колко съм грозна. Да започнем от косата -Рядка и мършава кистиняво-руса. Очи кафеви. Нос ужасно гърбав и грозен-Всички ми се подиграват. Тяло като някой скелет. Не мога да си намеря дънки които ми стават. Краката ми имат белези. Само леко да се ударя става синяк-срам ме е да нося къси поли и панталони. Срам ме е и да си сложа блузка с къс ръкав-ръцете ми са слаби. Общо взето ако някой ми даде сейф в който ще се побера ще се затворя там и няма да изляза повече. Пък сигурно никой няма да усети липсата ми имам само една приятелка която не харесвам. Просто излизам с нея защото няма с кой. Сега не искам на море аз имам слабо тяло и крака с белези.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 654881f812
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко си години сладурче? Ако си под 20 то страшно няма. Всичко ще се оправи след година две. Тренирай нещо и се храни като хората-тогава и мускурите ти ще са по изваяни. Косата ще я боядисаш и топираш или.... има много трикове за коса изобщо. За носа не се притеснявай-има страшно много грозници със правилни носове, и невероятни чаровници със кршиви носове. А кокво да кажат дебеланите? Кльощав е по-добрия вариянт повярвай ми. Успех и горе главата. Това не са проблеми изобщо.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 82b07b448a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поне имаш чувство за хумор, което е по-важно от някаква си външност :) Ходи си на плаж и хич да не ти пука. Да не мислиш, че на някой на плажа му пука ти дали си слаба или не :))) Не забравяй, че за другите хора не си толкова важна колкото за самата себе си, много често другите изобщо не забелязват и не ги е грижа за нашите недостатъци, всеки го е грижа само за неговите си :) Така че граби от живота с пълни шепи и не позволявай на комплексите да ти пречат да живееш така, както искаш, защото връщане назад няма, един път се живее.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a9b4ba019d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Най-важното е да се научиш да обичаш себе си, никой не е перфектен. Ако успееш, ще намериш и хора, които да те обичат и харесват такава каквато си, а това е едно от най-важните неща. И между другото външността въобще не е толкова важна колкото си мислиш в момента. И за мен е много голяма глупост да обиждаш така самата себе си. Харесвай се такава каквато си и се бори с тези комлекси, защото сега може и да не го осъзнаваш но за напред в живота ще ти пречат страшно много. Просто бъди по-уверена и се научи да харесваш отражението в огледалото.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dee7049192
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На колко си години?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3d505095c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   аз също имам много белези (по ръцете) ама не ми пука :дд като е зима ходя на солариум малко да ми потъмнее кожата, за да не се виждат много, а лятото по плажове и море за тен :) за носа - носи слънчеви очила или чоила без диоптър (само за ефект)... аз иммах една приятелката, която от много малка носи очила, а сега като ги махна има гърбица на носа, ама се прави на забавна и не й пука :) за косата аз използвам един разтвор от аптеките, ама може и някой по хубав шампоан, изправяй си я или я накъдряй с маша напр. и ще й придадеш много по-хубав вид отколкото видът, който ти описа :) за очите - използвай цветни лещи... :) за тялото - и аз съм много слаба (чувам го много често), но те го казват защото ти завиждат (имам друга приятелка, която беше пълна - дори много и ми се подиграваше на мен, а в същото време тя се опитваше да отслабне :)...

ПС: носи си късите панталонки и полички и... хората завиждат :)

на 15съм :))

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 78812b461b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Коментара на номер 1 страшно много ме зарадва! Радвам се, че все още има такива хора! ;)))
Миличка и аз преди време бях така. Сега съм на 19, слаба съм и ми е перфектно, лекичко ми е и... имам гърбав нос, но освен майка ми и баща ми друг не ме бъзика /поне засега/ а и както каза номер 1, чаровен ли е човек, този дефект сигурно дори не се забелязва. Хапвай повече, за да не си толкова слаба, обаче без боклуци. ;))) Боядисай си косата, моята беше кестенява, но в 7 клас я боядисах червена, а от няколко години само черно. Отиди на фризьор направи си прическа с която ще се харесваш. Носи си дрехите без значение къси или дълги са, дрънкай глупости без да ти пука, харесай себе си, за да те харесат и другите! ;)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a4670cc607
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се влияй от хорското мнение. Най-важното е ти да обичаш себе си. Освен това, ако те притеснява, че никое момче не те харесва, уверявам те това не е така, защото всеки има различен вкус. Относно очите-кафяви-е защо да не са хубави??? Предполагам, че след време нещата ще се оправят. Винаги ще се намерят хора, които да те подкрепят. :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fb00469614
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката-Благодаря зя съветите. На 14 съм. Не смятам да пипам косата си ще стане още по-голяма мърша.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 091af26d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Познавам едно момиче, което на 14 беше много слабо, но за 2 години съвсем естествено напълня и сега е напълно в рамките на нормалното. Така че спокойно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker