Сваляне на момичета в... библиотеката? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сваляне на момичета в... библиотеката?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1293 пъти
И така.. Здравейте!
Ето докъде стигнах след много размишления относно казуса где
могат да се намерят висококачествени момичета.
Не само че, кифли не припарват до тази света земя - освен по принуда под заплаха от ниска оценка - ами и хабитатът е относително приятен.. (За през зимата най-вече)
ии там ми се струва че, няма да я има тази досадна амалгама от разнообразни породи, която би объркала и високочувствителния "stalker" - сиреч казано... там са "най-чистите! " четири от пет поне ще са добра партида :D ако чете то това значи добра дисциплина.. може би изтънченост и интелект разбира се (най-важното)
Но.. не съм от тези които флиртуват... напротив!
Избягвам всячески да оставя впечатлението че, опитвам да "пробия".

Обаче... дали теренът е подходящ за.. запознанства?
Това ми е въпросът.
Някой пробвал ли е? Имате ли опит? Споделете читатели!
.... ако има такива тук :D :)


Благодарим предварително! :))

М (19)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4b63c7349e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Навсякъде може да сваляш някое момиче. За да разбереш дали библиотеката е подходяща или не за сваляне най-добре е да пробваш. Няма универсален отговор. За един може библиотеката да е идеална, но за друг да са идеални партитата.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d8e44d203a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човеееек... стига. Моля те, не тормози четящото женско съсловие. Остави хората намира, сериозно.
Аз съм от тези екземпляри, които движат по въпросните "свети земи", наричани още "относително приятен хабитат". Отивам там да си харесам книга, да прочета нещо, понякога просто заради тишината. Може ли поне там да имам спокойствие и да не ме закачат? Избирам книги, не гаджета. Искам да усетя миризмата на страниците, не на мъжки одеколон. Разни типове, дето налазват и се опитват да коментират книга, която аз държа и те не са прочели, изобщо да не си оставят устата по-добре. Много бързо си проличава, ако си в библиотека с цел да свалиш някоя. Ама, много бързо. То ти се иска да кажеш нещо умно, да се изтъкнеш, обаче нямаш представа за какво говориш, а другият е наясно с този факт. Шансът ти за успеваемост и подлъгване е близък до нула. Казано директно, че чак и грубо- не ме занимавай, не занимавай и другите от графа "висококачествени момичета; добра партида; с добра дисциплина... може би изтънченост и интелект". Изобщо не се взимам за умна, висококачествена или нещо подобно. Свястна или не, зависи кого питаш. Обаче, някакъв си тип да категоризира жени със словосъчетания от порядъка на добра партита и разнообразни породи - далеч.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8d5e2d41ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Само това ни липсва на свестните момичета: Да се напълни със селски свалячи в библиотеките. Авторе, идеята ти е добра, но по-добре си задай въпроса знаеш ли как се свалят високоинтелигентни момичета? Защото никой няма да ти търпи (поне аз) тъпото сваляне ала Ела бати да те боцне!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4710c1f64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момче, много сладко, но страшно наивно. Престанете да мислите, че щом някой чете, то това е еквивалент на читав човек. Важи и за двата пола. Аз и познати от университета редовно висим по библиотеките - понякога от личен интерес, понякога по принуда. Нито един от нас не попада в твоята представа. Извън библиотеката сме съвсем различни хора. Личният ни жовот изобщо не е примерен, интелектуален, морален и т. н. Виждала съм най-разюзданите младежи и девойки да четат като примерни зубъри от сутрин до вечер. Едното няма много общо с другото. Да не ти изброявам за всичките си познати, които друсат и е*ат като гламави, но примерно си посещават библиотеките и изяждат книгите с буквите. Отличници са, взимат и стипендии. Някои от най-ненормалните момичета, които съм виждала, направо не излизаха от библиотеката на нашата катедра. Страшна работа. А други бяха просто глупави - независимо колко се гърбеха над книгата, нищо не можеха да възпроизведат. Даже още повече - близка роднина е преподавател в столичен университет, имам и 2-3 познати, които са в академичните среди на СУ. Това, което чувам от въпросната роднина, може да ти изправи косите - луди изневери, поркане, селски драми, интриги, подкупи, каквото ти душа поиска. И говорим за хора от старото поколение, които би трябвало да са "по-така", големи интелектуалци. Да, интелектуалци са, страхотни са в това, което правят, дисциплината им е добра, както викаш, и са се счупили от четене, но, бога ми, не бих имала нищо с тия личности.
От някои специфични катедри на СУ имам подобна информация, макар и не толкова подробна.

Та излез от филма, в който живееш, и не идеализирай посещаващите библиотеки. Четири от пет няма да са добра партида, по-скоро един от петнадесет. Когато човек отиде в библиотеката, просто се държи прилично, защото така трябва и нищо повече. Интересът към книгите наистина може да е една добра предпоставка, но в никакъв случай не е гаранция, че човекът е "чист".

Питаш за запознанства... Пак ще те разочаровам, но е почти като на всяко друго място. Ако си грозен и/или с отблъскващо поведение, нямаш шанс. Ще си късметлия, ако те отсвирят културно. Надявам се не си въобразяваш, че търсените от тебе "висококачествени момичета" нямат критерии и само чакат някой, който и да е, да започне да им досажда, докато четат. В случай, че си привлекателен и приятен за общуване, то тогава възможностите ти се покачват рязко. Интелектуалките също си падат по хубави мъже, не си мисли нещо друго.

Та, като за начало, погледни себе си - обръщат ли ти внимание момичетата изобщо, остроумен ли си, интересен ли си за общуване и т. н. Бъди честен и ще си спестиш много неприятни изживявания.

Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: da4f98dc3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Голяма грешка е да мислиш, че щом едно момиче чете много или просто е в библиотека, обезателно е умна или още повече свестна. Аз самата си признавам, че рядко чета книги, но ни най-малко бих се определила кифла или ниско интелигентна. Просто не ми харесва да чета книги. Една приятелка също. Тя нито е кифла, нито нищо. Учи в музикалната академия, много добро и интелигентно момиче. Много хора четат, но малко хора разбират реално какво четат. Иначе относно самия терен - малко е странно, но все пак не смятам крайно неподходящо за едно запознанство. Да, за явни свалки ще е тъпо, но за обикновено запознанство, което по-натам може да премине в нещо повече, нищо лошо не виждам.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7799c6345b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Все по-малко хора посещават библиотеки, вече съществуват книжарници, електронни книги, но това е друга тема.
Преди 40 години библиотеката може би било добро място, но вече не сме 1980та.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c573f42be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако има нещо като кафе към библиотеката - става. Трябва обаче да си редовен "читател". Не става от едно ходене, трябва женските да посвикнат с теб. Другото е - не очаквай прекалено качествен материал. И тук не говоря само за външен вид.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9bf9005b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   С тази неграмотност и селски начин на изразяване си точно за изтънчено и интелигентно момиче. В библиотеката се пази тишина и се чете, не е място за селски бекове и тъпи лафове за свалка. Ти си си точно за кифла.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 03c7e463cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си мисли, че като ходят по библиотеките са много свестни... Първото ми гадже е много ученолюбива - тип зубърка, "свястно" момиче изглежда, чете много, включително по библиотеки и разни читателски клубове... Е вече, на 29, е била с над 50 мъже (говорим си с нея още като познати). Една такава "лека" е всъщност, доста нимфоманизирана.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b5d0a558b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До 10

След теб е загубила надежда и използва мъжете, само за задоволяване на нагона си... Типично!

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9ad5f90e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от 10 до 11: Не съм я карал аз да загубва надежда. Освен това, тя беше тази, която скъса с мен. Аз я харесвах още дълго време след като скъсахме. Така че не развивай разни свои теории, моля... Тя не е била в сериозна връзка от доста време. Мъжете си я сексат, тя е доволна от това и така. Интелигентна нимфоманка с очила е просто.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker