Срам ме е от мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е от мъже
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1465 пъти
Здравейте! Момиче на 17 съм. Имам сериозен проблем. Изпитвам изключително голям срам и същевременно страх от мъже. Изглеждам привлекателно, имам хубаво лице и тяло и често ме заглеждат с изяждащ поглед, което ме кара да се чувствам много неудобно. Най ми е трудно, когато ходя до магазина или вървя сама. Имам чувството, че ще ми направят нещо или, че ще забележат, че съм червена и притеснена или, че ще ме обсъждат. Когато минавам покрай места, където са се събрали групи само от мъже или момчета имам чувството, че ще умра. Пулсът ми стига до небесата от срам. В училище не е така. Там се чувствам спокойна, тъй като има много други момичета и не съм единствената. Когато излизам с приятелка също не чувствам това притеснение. Аз нямам приятели от отсрещния пол, но нямам проблем да комуникирам с някой от тях в училищна среда, но само там. Навън не мога и да си помисля за това. Никога не съм имала гадже, ако е от значение. Чудя се на момичетата, които излизат сами с група от момчетии и се забавляват редом с тях без никакви тревоги. Имам чувството, че аз никога няма да съм това момиче. Моля, дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1bc5a39ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Даа... Познато ми е и на мен това :) Като за начало погледни от добрата страна- хубава си, привлекателна, има момичета, които ще дадат всичко, за да получат такова внимание. Но съм съгласна с теб и на мен ми е неприятно. Случвало ми се е и когато съм с майка ми да ми подсвирват, да ме заглеждат и мии идеше да потъна в земята от срам!
Трябва да спре да ти пука- преди се притеснявах и от момчета от други класове и като цяло от момчетата хаха. И знаеш ли аз как си оправих проблема-имам 3 диоптъра късогледство и на далече не виждам особено:) Спрях да нося очила навън и като не можеш много много да ги видиш момчета ли са, момичета ли, старци ли - не ти пука:) Разбира се ти може би нямаш проблем с очите, затова най-добре ще е нарочно когато видиш, че се приближават момчета или мъже да си наложиш да мислиш за нещо друго - сама си отвличай вниманието от мислите за тях:)
Хубаво ще е също да започнеш да комуникираш по-често с момчетата--така ще разбереш, че не са толкова страшни хаха.
Хайде и да не ти пука много много! Забавлявай се и си гледай живота!!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0b9f0090c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Постави се на мястото на грозен и нисък мъж. Него никога няма да го погледнат колкото и да го желае подсъзнателно, затова едва ли е толкова лошо да имаш хора които те харесват

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 10f0a8d6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Споко и аз съм така и съм на 19

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 30898a882a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хайдееее, още една 17 годишна девствена. Много девствени се народиха в това бурно време. Май се връщаме към доброто старо време, когато момичетата се омъжваха девствени. Дай Боже.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4d7ee0e23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Почти на една възраст сме и те разбирам, защото съм същата. Ние сме симпатични момичета и е нормално да ни заглеждат мъже/ момчета, за съжаление е неизбежно. Преди бях по- неуверена в себе си и затова не говорех с момчетата, дори от класа ми, бях твърде срамежлива. Може би откакто влязох в гимназията се промених и това доста ми повлия на живота. От тогава започнах да виждам как по- големите от противоположния пол ме заглеждат, започнах да бъда по- открита и това се забелязва. Искам да кажа, че е неизбежно да не те заглеждат, просто трябва да свикнеш, да си по- уверена в себе си и да не ти пука когато минаваш покрай такива мъже. Запомни, че си просто поредното момиче, в което се заглеждат момчетата. Погледите тук са неизбежни. Не се притеснявай, ако ти е трудно пробвай да мислиш за някоя твоя важна работа и така ще ти е по-лесно да минаваш покрай такива. Мисля, че с времето ще се свикне с това. Запомни бъди НЕПОКИСТ. Късмет.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 774b1cf778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не бива да се срамуваш от себе си. Щом си хубаво и младо момиче, значи не те коментират с лошо, просто се радвай, че си привлекателна. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 44d8248ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   16 годишно момиче в мъжка компания

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3e6cb81ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   според мен,трябва да направиш свойте момчета приятели и да се позапознаеш малко повече със този пол, да си хванеш можеби свестно гадже, да преодолееш този твой "страх" ако мога така да го нарека, защото не всяко момче което видиш на улицата ще те изнасили или ограби...не виждам причина красиво момиче на 17 да се плаши от момчетата ^^ху

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker