Защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1115 пъти
Здравейте! Темите, по които ще говоря са за момичетата и отбягването.
Започнах да си пиша с едно момиче от моя клас. Забравих да спомена аз съм момче на 17 години. Тя не е кифла, тя не е с високо самочувствие, което не може да се смъкне - тя е едно нормално момиче. Писахме си около 5 месеца и половина. Започнах да изпитвам чувства към нея. Понеже бях чел тук други истории, в които читателите са коментирали, че трябва да кажеш на момичето ако я харесваш. Така направих. Тя нямаше чувства към мен. Бях наивен, притисках я неусетно и се държах като глупак. До днес! Тя ми каза, че се е уморила и не я интересува нищо относно мен. Цитирам: "Прави каквото искаш! Не ме интересуваш. ". Преди това също сме имали леки спорове, но не са били с такъв край. Чувствам се странно сега. Не знам какво да направя.
Всички напоследък само ме отбягват. Питам приятел искаш ли да излезем (преди излизахме почти всеки петък след училище), той ми каза: "Не искам да излизам с теб. ". Попитах го няколко пъти за излизане той все това си казваше. Накрая го попитах защо не иска, а той каза: "Досаден си, не говориш за друго освен училище и за калории, гласът ти ме дразни, държиш се като дете, други приятели нямаш ли". Много гадно се почувствах. Знам държа се малко детински, вече не говоря за калории и не говоря само за училище. Имам приятели (не много), но те доста често са заети. Дали и те не ме отбягват? Да бях казал на този приятел нещо, което може би го е засегнало по някакъв начин, но му се извиних, а и след като му го казах това излязохме веднъж и след това край.
Да говоря много, държа се като дете понякога, но как трябва да се държи един възрастен човек (Да пие и да пуши като цялото училище с малки изключения? ). Не съм имал гадже. Пропилях и единствения си шанс може би. Благодаря за отделеното внимание! Ако имате идеи за справяне със ситуацията ще се радвам да ги споделите! Хубав ден! / Лека вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 53ca9f6cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си много добро момче, съветът ми е да не ставаш като хората, които те отхвърлят. Също и не пропушвай. Ще има хора, които ще те оценят, те са правилните. Тези за които говориш са боклуци. По целия ти пост личи, че си добро момче.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5e078fd152
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз съм момиче и съм с няколко години по-голяма от теб. Моят съвет към теб е да се замислиш за едно нещо - коя е твоята страст. Вслушай се в себе си и започни да се информираш за нещото, което ти харесва - започни да гледаш видеа, да четеш книги, да търсиш начини да направиш нещо добро, чрез това, което ти харесва. Ти сам трябва да намериш своя път и тогава при теб ще дойдат и нови приятели, и първата ти приятелка.
Започни да се интиресуваш от различни теми, слушай различни видове музика, чети колкото можеш повече - и книги, напечатани на хартия, и информация в интернет. Разшири своята обща култура и се опитай да се научиш да разсъждаваш логично.
Не е лесно, знам, така е. Но това е решението, или многото решения, на твоя проблем. Благодаря ти, че си решил да споделиш своите мисли.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a3b3e37c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Още колко шансове ще имаш с момичета, само на 17 си

Престани да се унижаваш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker