Какво да направя ?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да направя ??
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2649 пъти
Здравеите аз съм момиче на 15 години и от половин година имам гадже той е на 18 години. Всичките му приятели са правили секс само той не разбирам че ме изчаква да стана готова, но аз изпитвам страх и ме е страх да си легна с него. Искам и ние да сме като другите двоики да пражиме секс. Не искам тои да ме остави. Много пъти съм се чудела какво да правя и дали да си легна с него. Говорили сме с него на тази тема и той ми е казвал че ще ме чака докато стана готова, но аз не искам да го лишавам от секс, само защото аз не съм готова. Всички ми повтарят няма ли да си легна с него защото половин година сме заедно и че вече е време. Моля помогнете ми, посъветваите ме какво да правя!!! Много го обичам и не искам да го губя какво да права той се държи много добре с мен. Моля помогнете ми!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0adde320e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредната глупачка - секс се пави когато си наистина достатъчно зряла, а не за да не те остави. Да сте като другите двойки - още по-тъпо. Изобщо аман от пубери.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b628a893c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Как така ще правиш секс, само защото всички правят? Секс се прави, когато се почувстваш готова, а не заради другите, или пък защото приятелят ти ще те зареже. Той дори ти е казал, че ще те чака, а и да те зареже, защото не си му пуснала, значи не те обича. Не бързай. Почакай, докато се почувстваш наистина готова.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 08966260d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "пражиме секс"------JAKO

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3c695f5ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе не ви ли писна само за това да мислите!? Това ли е най-важно на тоя свят - "да пражиме секс", както е подчертал номер 4.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d6f3f50338
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ами правете Петинг. Това е западна техника за хора като вас, както и за вече много възрастни хора с проблеми, които не искат да се откажат от сексуалността си.

Петингът е техника, при която момчето и момичето се задоволяват с език и ръце един друг до стигане на оргазъм, но НЯМА СЕКС т. е. пенетрация на мъжкия полов член във вагината. Най-голямото предимство на вашата възраст е, че НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ. Венерическите заболявания не би следвало да са проблем за вас заради крехката възраст и може да се насладите така много пълноценно един на друг.
Вярвай ми, ако задоволяваш момчето си с ръце и с уста, той няма да има от какво да се оплаче.
При една анкета на Космополитън, 75% от мъжете желаят повече орална любов. За мъжът това е чудесно преживяване, удоволствието му е пълно.
Дори може да сте голи, да се галите (то и петинг идва от английското to pet галя), да се докосвате навсякъде. Не се притеснявай, че не знаеш как да му доставиш удоволствие - остави се той да те води, да ти покаже члена си, къде му е приятно да го докосваш и как му е приятно, мъжете знаят тук много добре, какво искат. Следвай напътствията му. Остави го от своя страна да те докосва, гали с уста и с ръце. Отпусни се!
Предварително си казала, че СЕКС НЯМА ДА ИМА! и остани настоятелна в това, колкото и да иска той!!! Ще видиш, приятелят ти хем ще остане много доволен, хем няма да му липсва нищо, но и на теб ще ти стане хубаво.
След няколко седмици петинг може пък да се почувстваш готова... Носи си от сега кондоми в чантата, за да не стане белята. Предимството на петнинга е и, че се опознавате много добре, той също опознава теб, а когато една жена е добре възбудена, и първият път не е толкова голяма катастрофа - напротив.
Кажи му в прав текст, че искаш да изпробваш тази техника с теб, но ТИ ТРЯБВА да кажеш, кога и дали да се стигне по-далеч. Помоли го за търпение и поне месец така. И вълкът сит, и агнето цяло!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ad69db01b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :Д ти може да го лишаваш от секс ама той може да го намира при други ;) едва ли си единствената

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker