Засрамена... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Засрамена...
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1593 пъти
Попадали ли сте в неудобна ситуация като сте мисли ли че непознат ви пита но всъщност пита някой друг? Аз бях в такава когато касиерката питаше нещо и гледаше мен и аз отг и тя каза че не питала мен станами тъпо глътнах си езика. По пътя имах чувството че ще се разплача. Постоянно ходя там и ще ми е тъпо да я виждам. Ами разкаже на колегите си колко съм била зле и т н? Корема ми е свит чак, гадно ми и трябваше да си мълча нямаше да се излагам по тоя начин...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8231046cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей....да на мен преди ми се случваше постоянно но мен чак ме обиждаха в съвсем същата случка ("че кой пък питал мен аз коя съм че с мен даже да говори")
От тогава като стане нещо такова се отяждам с: "пъ откъде да знам че на еди кой си говориш да не съм врачка" "трай бе аз ще ти отговоря" и да...вече не ме вълнува такава ситуация :)
Казваш си ай сиктир и готово!!!В живота няма време за това!!
Успех!!!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6fd239123c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох.. Голямо чудо. На всеки му се е случвало нещо подобно. Човек аз по принцип съм голям физиономист. Виждам едно момче, което познавам и се разминаваме. Аз му се усмихвам за поздрав, той също. И като се разминахме вече се усетих, че този е съвсем друг човек. Еми, нищо не направих, смях се сама на себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8966daa861
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторке ако имаш дори съвсем мъничко срам ще спреш да публикуваш тези глупави "истории".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 09588a59e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти пък! Защо изобщо го мислиш? Въпросната касиерка сигурно го е забравила вече. Не си слагай такива малки работи. По-скоро погледни на ситуацията от смешната страна. Всеки изпада в неудобни ситуации, въпросът е от коя гледна точка ги погледне. Аз постоянно изпадам в такива ситуации, но после ги разказвам като смешни истории и честно казано на никого не му пука. Ако за такива малки неща се впрягаш, този свят не е за теб. Стегни се и помни, че нищо не е толкова сериозно, колкото изглежда. Гледай на ситуациите в живота си като позитивни неща. Трудностите са просто опит. Аз обожавам да попадам в такива неловки ситуации. Разказвам ги на близките ми и умираме от смях. В ситуацията ти няма никакъв повод за притеснение, бъди спокойна. Такива неща се случват ежедневно, навсякъде и на всеки. Следващия път, когато изпаднеш в подобно неловко положение просто се засмей и си припомни цитата на Буковски: "Дръж се, бейби, този свят е пълна лудница. "

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8e4d613c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Споко бе човек тва не е чак такъв проблем.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1fba570d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И такива неща са ми са се случвали, и по-излагащи. Преди повече ми пукаше, но тогава не знаех, че всеки изпада в подобни комични ситуации. Наистина на всеки се случва. Последно време забелязвам как други хора имат такива моменти. Нормално е, не се притеснявай. Повечето хора реагират с хумор, а не тръгват да злословят. Споделят на колеги и се смеят, прибираш се, споделяш на близките си и се смеете. След няколко дни всички са забравили. Това е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7aad6e4bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:много сте мили и сте прави, аз от съвсем малка слушам всички. Притеснявам се за тяхното мнение, знам, че е лоша черта. Мерси на всички, които са отзоваха, пращам ви усмивки. И да тя най-вероятно го е забравила тя какви ли не пияни заляни е виждала, че точно моята излагация да помня. До номер 3 каквото пожелая ще публикувам имала съм нужда да го напиша и съм го написала. Приятен ден ти желая :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8e6d5912f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А да нацелуваш напълно непознат мъж в метрото, а? Как ти се струва? Голям майтап беше. Имам един приятел, който от години живее в ЮАР, рядко си идва. Връщам се от работа онзи ден и в метрото гледам позната физиономия. Обаче час пик, тълпа народ, и ту му видя профила, ту темето, ама май е той - Венци! И като пооредяха пътниците, той също ме поглежда, аз се усмихвам широко, човекът също се усмихва, аз разбутах хората и му се метнах на врата с вик "Венцииииии... " А мъжът лекичко така ме отстрани и чак тогава отблизо го видях, че е напълно непознат. Извиних се, естествено, а той се разсмя и казва: "Дай Боже всеки ден така да се припознават в мен! "
А зимата пък седнах в скута на един човек в Музикалния театър. Отиваме с мъжа ми да гледаме балет. Той обаче закъсня и влизаме в последния момент, точно когато лампите в салона са угасени, но завесата още не е вдигната. Разпоредителката ни прошепна: сядайте където намерите място, а в антракта ще се преместите. И ние тръгваме по редовете. Аз вървя първа, нищо не виждам и само пипам. Накрая напипвам една мекичка седалка и сядам. Мъжът ми сяда на свободното място до мен. В този миг завесата се вдига, а "седалката" под мен започва да мърда. И се озовавам в скута на някакъв господин! Е, преместихме се с по едно място по-наляво, а аз на ухото на човека му се извиних. Той пък в моето ухо каза: "Няма нищо, мадам, беше много приятно! "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker