Мисли си че не съм свястна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисли си че не съм свястна
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1187 пъти
Здравейте на всички,моят проблем е следният.Харесвам едно момче, което е 6 години по-голямо от мен,то също имаше някакви симпатийки към мен.Почнахме да си пишем,но изведнъж той спря да ми пише.Тъй като той е братовчед на гаджето на най-добрата ми приятелка,накарах гаджето ѝ да говори с него, но той не ми казва какво е казал.Попитах приятелката ми,а тя ми каза,че ме мисли за несериозна и че не съм била свястна.Това е просто абсурдно, тъй като не си пиша с момчета освен него и брат ми,имала съм 2ма приятеля общо,от който единия беше за 8 месеца(той ме остави).С приятелката ми мислим,че е намесено едно момче,уж негов много добър приятел.Той ме харесва,обаче всички го знаят като най-големия наркоман,краде постоянно и просто няма как да искам да имам какъвто и да е контакт с този човек и го отрязах.Мисля си, че той в момента върти интригите и прави така,че да ни скара един вид.Мисля си, че е той, защото беше направил преди 2 дена една интрига,пак да ни скара с това момче.МОЛЯ ВИ СТРАШНО МНОГО ПОМОГНЕТЕ МИ ВЕЧЕ 3ТА СЕДМИЦА НЕ МОГА ДА СПЯ,САМО ЗА НЕГО МИСЛЯ САМО ТОЙ МИ Е В ГЛАВАТА

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 88a4c94991
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно да ти кажа, преживяла съм го това с интригите. От личен опит ти казвам, че ако някой слуша странични хора, а не се стреми да опознае теб, не си струва!! 5 години харесвах едно момче, с което в началото си личеше, че имаме взаимни чувства, но в един момент охладня към мен и тотално не си изяснихме отношенията и до ден днешен! Всичко беше, защото приятелите му не ме харесваха, дочули бяха нещо за мен и му говореха глупости, на които той се поддаде и не се получиха нещата. Сега съм с друг човек, който не се влияе и не би допуснал такова нещо. Запомни, дори и да тръгнеш с това момче, един ден някой пак ще му каже нещо за теб и той ще те зареже. Не ти трябват такива!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9f11e9d250
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такива неща се случват на всеки втори в пубертета. И аз съм минала през подобни драми, била съм и от двете страни на историята. Говорили са ми глупости за трети хора, понеже са ми го казвали близки за мен дотогава приятели, аз повярвах сляпо. След време разбрах, че са ме излъгали. Както и за мен са говорили лошо без грам основание и то все хора, с които сме се познавали много бегло.
Съветвам те да не даваш обяснения на никого. След втората ми подобна драма, просто реших, че не си струва да стоя да се обяснявам или да слушам обяснения. Всеки си има глава на раменете и трябва да може сам да преценя. Ако попаднеш на момче, което вместо да те опознае само, вярва на приказки, по-добре ще ти е да не си говориш с него. Харесваш го, мъчно ти е и те е яд, разбирам. Пораснах, минах пубертета, продължих нататък и ти давам съвет като човек, които е наясно с проблема ти и се е убедил в мнението си многократно. Не си заслужава да заставаш пред някого и да го убеждаваш, че си свястна, че не правиш мизерии и не си леко момиче. Ако за цялото време, в което сте общували, той не ги е разбрал тези неща, няма и да ги разбере.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: af79a19ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Такива интриги и филми не ти трябват. Защо изобщо се мъчиш... Я си намери някой по свестен и не е необходимо да е брачед, на гаджето на най-добрата ти приятелка!

М. 32г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker