Влюбена съм в трима - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм в трима
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 5139 пъти
Здравейте! Четох много истории в сайта, но никъде не намерих подобна на моята, затова реших да я споделя. Аз съм едно 19 годишно момиче, което никога досега не е имало гадже, като изключим една връзка миналата година, която беше точно 5 дни и не я броя. Не съм девствена, загубих си девствеността преди 4 месеца на рожден ден на моята най-добра приятелка с едно от момчетата, което беше там и не съжалявам. Направих си кефа, беше яко, със сигурност щеше да е по-яко да е с някой, когото обичам, но тогава просто живях за момента, както се казва. Сега и към конкретната история - супер отчаяна бях и си казах, че да - вече съм го направила, но рано или късно трябва да си намеря момче и да имаме сериозна връзка, все пак не съм малко момиче. Преди месец и нещо реших просто да почна да пращам покана на случайни момчета във фейсбук, такива с общи интереси (главно гледам от това какво харесват) и които са ми приятни на външен вид и разбира се да са реални профилите, а не фалшиви и после да си изпатя от това. И както никой не ми пишеше и буквално си пишех само с моите приятелки, от нищото започнах да си пиша с едно момче, след няколко дни с още едно и с трето, пето и не можех да повярвам какво се случва. На ден кореспондирах с около 10 момчета и се чувствах окей, дори не мислех за връзка, просто самият факт, че получавам внимание от страна на момчетата ме правеше щастлива. С някои си писахме само 2-3 пъти и просто спряха (незнайно защо), но до ден днешен продължавам да си пиша с 3-мата, за които е и въпросната история. Няма да пиша имена, тъй като не искам да издавам лична информация, затова ще ги обознача с първата буква от името им и ще ви дам кратко описание за тях.
Само да спомена, че съм 00 набор.
Най-малкият (02 набор):
С. е висок, занимава се с колела, почти постоянно кара, не е много богат, даже мога да кажа, че е зле с парите малко или много, пуши, дори е взимал наркотици преди, имал си е проблеми с полицията заради кражби и какво ли не и все още понякога има, не е девствен, слуша като моята музика, има дълга коса, аз харесвам момчета с дълги коси, но е доста депресиран. Буквално все се оплаква, че нещо не е наред и това понякога ме дразни. Доста се бие с момчета и т.н., но с мен лично се държи добре. Притеснява ме факта, че е по-малък от мен с 2 години и това, че си е имал проблеми с полицията, защото не искам да пропадам, но пък ми е жал и искам да му помогна, а от любов човек може да се промени.
Вторият (01 набор ):
Д. е девствен, с къса коса е, супер миличък е, не пуши, като характери сме доста еднакви, слушаме еднаква музика, има хубаво тяло, кефи ме доста, но е доста срамежлив, а аз обичам малко по-отпуснати хора. Не е имал проблеми с полицията, почти не пие, главно по купони, изглежда доста свястно момче като цяло. Проблемът е, че веднъж му предложих да се видим и оправданието му беше, че няма 1,60 в момента за метро, а с рейса ще дойде много бавно, тъй като е пик час и има задръстване и отложихме за друг път. На майтап го питах дали ме обича и ми каза, че разбира се, защото всеки ден ми е писал и просто се е привързал към мен много.
Третият (00 набор, колкото мен):
К. е с много яко тяло, има уникална коса и татуси, пуши само цигари, не слуша като моята музика, но е голям купонджия, в момента работи като куриер, по-натам каза, че може и в чужбина да замине. Готин е като цяло, но ми говори твърде много за секс (не е девствен, даже има доста голям опит) и това малко ме притеснява, даже последните дни адски много иска да се видим, дори в тях да ходим. А като говорихме постоянно ревнуваше като му казвах, че някой ми пише и викаше "ооо, ти с други момчета ли си пишеш" и т.н.
Говорела съм и с тримата и като цяло разговорите и с тримата ми бяха доста приятни, скоро мисля да проведа и среща с всеки един , за да видя кой ще ми се стори най-добре, но в момента се чувствам много странно, защото и с тримата си пишем сърца, целувки и такива, никой не ми е говорел за връзка, само С. ме питаше дали може да се получи нещо между нас. Не мога така да издържам, чувствам се гадно, че един вид ги лъжа, според вас кой ще е най-добре за мен и как мога да си направя извод кой е най-правилния? Питам ви, защото нямам опит с момчетата и ми е трудно да направя избор. Ще се радвам да ми помогнете. Извинявам се, ако е било прекалено дълго, но исках да напиша колкото се може повече подробности, за да ви подпомогна. И само да вметна - преди да кажете, че може да се познават и да ми правят номер, за да ме изпробват, нямат се в приятели и не са си харесвали никакви публикации, никой на никой, затова няма страшно. Просто рано или късно трябва да избера един от тях, но не знам кой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7a87c63f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Господи, спаси България!!!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fa3c83bbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я си ги вземи и тримата. Бъдеща лека жена си, само това ще кажа.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e78f6bd764
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пробвай с 30, в 3 е за яслата.

№1, какво общо България с лигавщините на една мърла, мухъл мрънкащ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 711b88fe76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майкоооо... , младите сте много зле действително!
Тая па 3ма обичала, друга изневерява, трета не знам си какво... На къде отива света..
Я ги тествай в секса как са, нищо че 1 път си пробвала, сигурна съм, че вече си много наясно.
Накрая от 3 стола ще седнеш на земята. Гледай образованието, чети книги и помагай на майка си вкъщи.
Това да добавяш рандом ( вие сега нали такива чуждици ползвате) хора из фейсбук и да си пишеш с непознати, е страшно трагично.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d06b01a4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мисля, че си влюбена в тях, а просто всеки ти е направил впечатление с нещо и ти си въобразяваш, че вече едва ли не прехвърчат пеперуди в стомаха ти. А и все пак, ако изпитваш нещо към тях, виж се с всеки един и на живо ще ти е по-лесно да прецениш кой става и кой не.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3e5aecc2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И тримата са зле според мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 04a172a997
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   По тоя сайт обичат да пишат "измислена история", ама съжалявам, но на нормален човек не може да ги роди главата тия неща... Също викат - българският народ е оцелял толкоз години, и тая "демокрация" ще я издържим... Ц.... По-лошо не било нивга, дори и под Османско, и знаете ли защо? Защото дори робството не е толкова зле колкото тотален социален разпад. 500 години може да не сме имали държава, но е имало народ. Сега имаме държава, но няма народ. Ей това е истината...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4ceadc85df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Дами и Господа, представям ви Бъдещето на България - описано в тази статия - мъжете депресари, наркомани или бройкаджии, а жените к*чки. Спасявайте се докато е време! До авторката - опичай си акъла момиче, стига си се водила по това дето сърби помежу краката ти!!!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7d6ebafa22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Влюбена съм в трима" - Алелуя! Най-добре ги пробвай и тримата, сега ти е паднало. Хем ще видиш кой как е в леглото, ще си общувате на живо и ще избереш най-подходящия за теб. Дори имаше такъв филм преди време. С актрисата Amanda Peet, голяма красавица. Whipped (2000) се казва филмът сигурно го има в нета. Гледай го забавна комедия е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2c15572c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Сериозно ли си на 19? Според мен си на 12-13...
Абе момиче, ти на това влюбване ли му викаш? Нито се виждала с тях, нито ги познава, влюбена била. Много си далеч от истината, скъпа. Просто ги харесваш и то само на външен вид, защото и аз в чата мога да се правя на пълната си противоположност. Хората на 19 точно в този момент имат съвсем различни проблеми :)) кандидатстване в университет или намиране на работа. Много съм съгласна с номер 1 с такива "деца" не знам до къде ще стигне България. Стегнете се малко, да ви имам дертовете, че си нямате гаджета.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 153c9492a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Толкова не съм се смял от дълго време.

Моля те, дръж ни в течение, дори го направи като поредица.
Може всеки месец да пишеш на три-четири нови момчета и да ъпдейтваш как върви "любовта" при младите.

Ама пиши псевдоним нещо, за да сме ориентирани!


Братан. (Засмян. )

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 161dc97d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   В какво си влюбена бе момиче, ти осъзнаваш ли наистина какво е любов. Че дори да твърдиш, че тези те обичали. С моя приятел сме заедно от 4 месеца и все още не мога да кажа дали изобщо съм влюбена, а ти говориш тук за обич.
Боже, боже. Съзнавам, че всеки като тинейджър е мислел по този начин, но да го напишеш по този начин, да изкажеш мислите си така. От моята гледна точка на възрастен звучи смешно, да не кажа направо глупаво. На 19 си вече, имаш нужда да пораснеш миличка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b084db6d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   "Влюбена съм в трима".
Загубила си девствеността си на рождения ден на твоята приятелка със случайно момче и казваш, че си направила кефа и било яко, но щяло да бъде по-яко, ако е било с някой когото обичаш. Едно не разбирам, как си направила кефа когато те отварят. Не те ли заболя когато ти го вкара и когато ти скъса химена и кръв е потекло. Странно момиче си, отварят те, кръв потича от теб а на теб ти е кеф. Оргазъм ли получи още първия път. Дай повече обяснения. Ти не си обичала това момче и пак си направила кефа. А сега си влюбена в трима. Влюбването според мен е повече от обичането. Щом си влюбена в тримата прави секс с всеки един от тях и съм сигурен, че голям кеф ще си направиш и ще ти е още по-яко, много по-яко. Не пропускай такъв шанс. Да знаеш, че голям кеф ще преживееш.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9c24af80bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Щом са цели трима, значи не си влюбена.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b33bc468be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ти не си добре, и това ти го казва момиче на 18г.
Какво ги занимаваш и тримата, какви критерии са това? Да не са някаква стока и този с най-много плюсове ще бъде купен. Май не осъзнаваш ама си доста повърхностна, че да гледаш само външния вид, каква музика слушат и т. н. Опитай се да ГО опознаеш (едно момче само, този който най-много ти харесва) и тогава нещата ще се наредят от само себе си.

И на мен ми пишеха много момчета, мога да кажа, че бях доста желана в училище и в града. Но аз просто не отговарях, защото усещах, че още не съм готова за връзка, а и не изпитвах нищо към тях.
Тогава докато бяхме на кафе с приятелки видях едно момче на съседната маса. Помня, че беше хубаво облечен, красив и с хубаво тяло, но това, което ми направи най-силно впечатление беше усмивката му и блясъка в очите му, когато се обърна към мен и ме погледна. След като се прибрах видях, че ми е пратил покана и след като приех ми писа. Пишех си само с него, въпреки че още няколко досадници продължаваха да ми пишат. Излязохме няколко пъти, опознахме се взаимно и чак тогава тръгнахме. Вече сме заедно от година и два месеца, с него загубих девствеността си, заради мен отказа цигарите.

Понякога любовта идва ненадейно, без да си я търсил! <3

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 00793f7c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Първият е проблемен тип, вторият може да е свястно момче/ но да ти казва че няма 1. 60 е странно/, третият е сваляч и става само за секс. Може някой друг да се появи. Защо си се вманиачила в тези

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ca1e5d014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ужас. Забележете, нашата била влюбена и в тримата. И се надява тук да и кажат, с кого да тръгне.
"...Просто, рано или късно,..." трябва не да избереш един от тях, а да се захващаш с учене или работа, или и с двете. Защото с този пилешки мозък не знам докъде ще я докараш.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d06b01a4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Май и ти не знаеш какво искаш, като се колебаеш между трима, накрая никой, то така става. Избери си някой друг, не се занимавай с пубери. Не мисля, че са свестни тези момчета. Ако толкова много искат да се видят с теб, щяха да ти предложат. Според мен искат само едно и не си струва да се унижаваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d06b01a4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Здравей. Имала съм подобна ситуация, но с две момчета и искам да ти кажа, че най-лесния начин да разбереш кой е най-подходящ за теб и като цяло дали въпросното момче е свестно е като почнеш да ги тестваш. Правиш си статистика за всеки един - отговаря ли ти често, как се държи с теб, след това като се видите, на какво място сте се видяли, закъснял ли е, прегърнал ли те е, добре ли се е държал и т.н. Задай им и някакви подвеждащи въпроси, за да видиш как ще отговори всеки. Има много идеи как да разбереш кой каква стока е. Иначе според мен от написаното този, който е 02 тотално отпада, по-малък е от теб и не си струва да се занимаваш с криминално проявен, независимо за какво е, дори и шоколад да е откраднал, пак не го смятам за нормално. Този, който е колкото теб според мен иска само секс и ще те зареже, а и не се знае кога ще замине за чужбина и после ще се разделите заради разстоянието и на теб ще ти е тъпо, най-добре е 01 момчето според мен, но зависи. Ти си преценяваш най-добре.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7aee100ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   А аз какво да кажа, не съм влюбен в нито една :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker