Дали имам проблем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали имам проблем?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1406 пъти
Здравейте! Момче на 16 съм. От известно време се питам дали проблемът е в мен или така е било писано.
Аз съм доста по-различен от останалите момчета на моята възраст. Не съм от онези, които не изразяват чувствата си. Не съм от онези, които използват грубият си език при общуване, което на мен първо не ми отива, второ, аз така не мога да общувам, с който и да е. Не съм от онези, които се отнасят с простак към момичетата и жените. Не съм от онези, които смятат, че боят е решение на проблемите. Не съм от онези, които пият алкохол и пушат цигари и трева, което няма и да осъществя в бъдеще, тъй като не е за мен. Не съм от онези, които купонясват по цели нощи в чалготеките, а и не обичам да ходя по такива места.
Аз съм от онези, които изразяват чувствата си към ближните. Аз съм от онези, които са лоялни винаги към приятелите и семейството си, когато имат нужда от това. Аз съм от онези, които държат на уважителният и приличния език и тон при общуване с всеки. Аз съм от онези, които не смятат секса само, за да се похвалят. Никога не съм правил секс, но отношението ми към него се изразява в показването на тръпката, любовта и чувствата към партньора ни. Аз съм от онези, които не се тъпчат с мазни и солени меса, не се наливат с алкохол и бири, не се напушват с цигари и трева до гроб. Все пак знам какви са последствията от това, тъй като ще се занимавам с медицинска биология и медицина. Аз съм от онези, които усещат болката на хората, съчувствам им, даже и мен ме боли. Ако не разбирате какво искам да кажа, прочетете за децата индиго. Да уточня, че съм дете индиго. Освен това, случвало ми се е не малко пъти да имам прояви на неволното и неконтролируемо използване на ясновидските и телепатичните ми способности. Тези способности ми се проявиха след високорисковото ми раждане. Впредвид искам да кажа, че по време на сън, виждам какво и как е било и ще се случи, а и не само по време на сън. С телепатичните ми способности, не малко пъти съм виждал как хората ме лъжат безцеремонно и най-най-нагло.
В училище се справям идеално, не съм отличник, но не и тройкаджия. Отличник съм само по два предмета, а именно по биология и химия. Влюбен съм в тези две науки.
Обиждали са ме, че съм педал и гей само защото съм с много по-възпитан и интелигентен от тях. Случвало се е момичета да ме опипват по дупето, но никога не съм имал първата целувка и първият секс.

Моля, без неуместни коментари!!!
Извинявам се за повторенията!
Благодаря Ви предварително за оказаната подкрепа и помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker