Влюбих се в нея, а тя дори не ме познава. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбих се в нея, а тя дори не ме познава.
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1482 пъти
Сигурно си помислихте, че съм момче нали? Не, момиче съм. И съм влюбена в момиче, което не знае коя съм. Бъдете готови да умрете от смях докато четете, защото докато четете ще си мислите че съм смешна и глупава.

Всичко започна в началото на 8 клас. Аз съм попринцип невидимата в класа ми. И тази година беше така. В началото забелязах това момиче което харесвам. Ще я кръстя Киара. Тя е най-красивите момиче в класа. Всички момчета говорят за нея. Как я искат и как ще я начукат. Киара е различна. Тя може да има характер на курва и да ходи по момчета, но е умна. Като си говореше с нейната приятелка казваше неща от сорта как искала да почака правилният и да го направи. Първоначално не ми пукаше за нея. Само я добавих във Фейсбук и инстаграм. В Инстаграм е активна. Обича да ѝ задават въпроси. В социалните мрежи тя беше много забавна. Качваше все смешни неща или както всички им викат миймове. Един ден ми беше скучно и реших да ѝ разгледам Инстаграма. Тя има уникални снимки. Тя си мисли, че само на снимки е красива, ама не. Тя е уникална. Не знам защо се мисли за грозна. Или може би е защото има няколко пъпки. Киара и една пъпка да има почва да се оплаква. Намерих я за досадна. В инстаграм беше същата лигла. Един ден тя публикува тъжен цитат на историята си в Инстаграм. Гаджето ѝ я беше зарязало. Те бяха заедно за 2 години. В училище забравяше изобщо, че е на училище. Един път имаше паническа атака. Видя бившият ѝ с нова. Не знам, защо но като се случи тази случка аз не спирах да мисля за това. От там реших да си направя фалшив профил в Инстаграм за да ѝ пиша. Исках да я успокоя. Не знаех и защо. Направих си този профил и я последвах. За да не изглежда съмнително последвах някои известни личности. Писах ѝ колко съжалявам за случилото се и че дори и да не я познавам знам колко е гадно, защото и аз съм го преживяла. Киара ми писа, че всичко е наред и че вече не ѝ пука. След това тя ме последва в този Инстаграм. Не знаех, защо ама сърцето ми почна да бие бързо и да усещам нещо в стомаха. От този фейк не ѝ писах много много. Само реагирах на историите ѝ. Не отваряхме цял чат.

В училище тя дори не ми знае името, защото съм толкова невидима... На рожденият ми ден черпих класа. Като стигнах до Киара тя ми пожела да съм щастлива, да имам пари, да съм здрава и да открия любовта. И също ме попита за името ми и щях да експлодирам. Минаха само 6 месеца от училище и тя ми научи странното сложно име. След няколко дни аз без да искам се блъснах в нея и тя колкото беше ядосана ми каза да внимавам къде ходя, защото като не е в настроение може да ме съсипе на секундата. Също така и ме нарече невнимателна зубърка. След това ми стана гадно. За жалост имах още 3 часа. Тези 3 часа мислех за нейните думи. Стана ми гадно едва не се разревах, но се усмивах. Тази фалшива усмивка. Като часовете свършиха аз се прибрах и се хвърлих на леглото. Почнах да рева. Защо ми пукаше? След това отворих фейка в Инстаграм и реших и аз да публикувам нещо. Публикувах тъжен цитат за предателството. Тя ми писа. Сърцето ми пак почна да бие бързо. Аз ѝ казах, че нищо ми няма. Киара ме пита дали съм сигурна за това и аз казах да. След 10минути тя ми видя съобщението и ми писа, че ако не ми е комфортно да говоря за това тя няма да ме принуждава, защото знае колко е тъпо. Аз ѝ видях съобщението. Исках да продължим да си пишем, ама нямаше за какво. От тогава аз почнах често да следя какво публикува в социалните мрежи. Става ми приятно да видя, че тя е качила нещо. Сигурно аз съм първата която ѝ виждах историите в Инстаграм. Един ден реших да ѝ пиша ама преди да пратя съобщението си мислех, че може и да ме намери за скучна и затова си изтрих съобщението. В училище не отделях очи от нея. Тя е уникално забавен човек. Все се шегува за нещо. Един път Киара без да иска се блъсна в мен. Аз не бях виновна, но ѝ се извиних. Тя ми каза, че всичко е наред и си отиде. След този ден в който тя се блъсна в мен осъзнах, че съм се обсебила по нея.

Същата вечер сънувах как с нея сме гаджета и се целувахме. Казвахме си колко се обичахме и след това дъщеря ни дойде и почна да ми вика името. Събудих се и видях мама да ме буди за училище, защото не съм си чула алармата. След тоя сън виждах на Киара по по-различен начин. Все като я заглеждах си представях бъдещето ни. Преди няколко седмици понеже завършвахме си мислех, че ще я извадя от главата си. Да ама временно. Преди няколко дни влязох във фейка ми и видях, че тя е публикувала нещо за нейн починал приятел. Аз познавах това момче ама не знаех, че преди 10 месеца е починал. Написах ѝ колко съжалявам за случилото се. След това тя написа "съжалявам, че трябва да виждате такива тъжни сторита. Просто този човек означава много за мен и мисля, че само аз не съм го забравила. Той винаги ще е в сърцето ми. ". След тези неща които прочетох разбрах, че и тя е преживявала сериозни неща и осъзнах колко е силна. Като се разделиха с гаджето си мислех, че е филмарка, ама тя е много далеч от там. Тя ми отговори пак. Отворихме кратък разговор, ама аз глупачката заспах с телефона в ръка.

На другият ден не можах да открия инстаграм профила ѝ. Мисля си, че тя ме е блокирала. Ама за какво? Цяла седмица ревах заради случилото се. Аз съм чувствителна. Дори "много си красива" да ми кажат, ако ми го кажат по грешен начин на мен ми става тъжно. Вчера осъзнах, че по подобен начин правих като харесвах някое момче, ама трих профила след 1 седмица, защото спирах да ги харесвам. Не знам дали ще забравя Киара.

Искам да не я харесвам. Като ме види някога ме поздравява, но казва че все ми забравя името. Не знам дали да изтрия тоя фейк или да си го оставя. Ако не се върне този път аз ще си изтрия профила, защото само заради нея го направих. Искам да спра да мисля за нея 24/7.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 826cf79e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лелее, все едно виждам себе си в осми клас. Аз също съм момиче и бях лудо влюбена в едно момиче от класа ми, за мен тя беше съвършена исках да съм с нея, сънувах как я целувам. Моят съвет е да се опиташ да приемеш, че с нея няма да се получи - харесва момчета и очевидно не проявява интерес към теб. Съжалявам, че бях толкова директна - искаше ми се и на мен някой да ми го беше казал, защото сега като се върна назад и се погледна отстрани, осъзнавам колко смешна съм била.
В крайна сметка осъзнах, че нямам шанс, когато се случи най-страшното тогава в живота ми, аххаха, тя се премести в друго училище. Преживях го много трудно, все едно са ми разбили сърцето, беше ми тъпо известно време, липсваше ми, исках да я виждам, но после си намерих друга. Все пак, ЛЮБОВ С ЛЮБОВ СЕ ЗАБРАВЯ! В момента с това момиче, което си бях харесала сме добри приятелки и се чудя как може да съм била толкова обсебена.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5250b5bb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Трогателна история, която може да разбере единствено човек като теб и мен, хора, които се вълнуват от емоционални преживявания с хора от същия пол. Друг няма да те разбере, ще ти се изсмее наистина. Мисля, че момичето, което харесваш не те оценява, не вижда твоята личност, не се интересува, дори името ти не може да запомни... Мен това би ме обидило много. В социалните мрежи не знае, че ти я ухажваш, затова те допуска до някаква степен в своя свят, но защо те е блокирала не знам, освен, ако си е помислила и е разкрила, че я сваляш. То се усеща. Не искам да страдаш, но трябва да я забравиш, или да си наложиш волята за това. Ще имаш още много подобни емоции, дори и да нямаш, не бива да живееш в някакъв ад, че си нежелана и необичана, несподелената любов носи много мъка и горчивина. Трябва ти приятелство с подобен човек като теб, да разбира проблемите ти, да ти даде приятелско рамо. Но по принцип ще страдаш, ако се влюбваш в момичета, ти просто трябва да имаш приятели от LGBT и от тези среди да си намериш човек който да ти отговори с взаимност. Мисля, че си бисексуална. Няма нищо лошо, но е много деликатно и не всеки ще те разбере. Желая ти успех във всичко! Пиши ми, ако искаш.
Поздрави, Алтея.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9a25288e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Интересно ми е на колко си години, защото историята ти звучи все едно си мъничка и за пръв път усещаш пеперуди в стомаха, което е нещо съвсем нормално... От друга страна ми звучи и доста измислено? Но да речем, че не е измишльотина... според мен просто си или бисексуална, или лесбийка, в което няма нищо лошо. Всеки преоткрива себе си някак. Другото е, че не мисля че има какво да направиш по въпроса, освен да си я изибеш от главата някак. Момичето навярно е хетеросексуално, така че дори и да й призанеш за чувствата си, ще те отреже. Ако пък се сближиш с нея в реалния живот и никога не й споделиш за тайните си самоличност, само ще се влюбиш в нея повече и повече - кофти за теб. Откажи се и се фокусирай върху други неща, забрави за Киара.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0c837e8be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти в какво се влюби всъщност? В ПРЕДСТАВИТЕ си за нея?
Щото могат да нямат нищо общо с действителността...
И аз бях много изненадан, когато за първи път опитах прахче ванилия на вкус... Бях потресен, че не е сладко!
Така е и с жените - може да изглежда много хубава, но хванеш ли се с нея много бързо да ти се стъжни живота...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 67614fca99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Накъде отива този свят, накъдеееее????

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bc855e9251
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте, аз съм авторката. Ще послушам хората които ми казаха да я преживея. Ще си изтрия фейка или просто от този фейк ще я блокирам(има шанс да я отблокирам ама... ). И до номер 3, не не ми е за първи път. Един път така се чувствах за момче, но някак си го избих от главата ми, но след няколко месеца се случи това с Киара. Дано я избия от главата си някак до 15септември.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker