Споделете Вашия съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Споделете Вашия съвет
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1141 пъти
Здравейте! Аз съм момче и съм на 17 години. Имам няколко въпроса към Вас, на които се надявам да отговорите и ще Ви разкажа някои неща за мен и Ви моля за съвет.
От доста време не мога да се отпусна. Не мога да се освободя от стреса. Той е навсякъде. Опитвам се от много време да маструбирам на спокойствие докосвайки всички точки на тялото ми, но не се получава. Когато съм възбуден е понякога в неудобно време или бързам или просто не мога да се отпусна. Не мога да го правя вечер, защото понякога има и малко по - мощни задоволявания (надявам се ме разбирате какво искам да кажа) и всички ще ме чуят (през деня е почти същото). Искам да намеря начин за справяне със стреса освен маструбирането, а и искам да го направя на спокойствие. Но как?
Второто нещо е случвало ли ви се е да Ви хванат, че маструбирате. Ако да, как Ви хванаха и как се измъкнахте от този неудобен момент?
Третото нещо е малко глупаво. Нормално ли е да ме е срам да си купя продукти за бръснене (гел, aftershave и т. н. )? Да бръсна се, но съм ползвал тези неща от подаръци, които са ми правели. Сега тези неща свършиха и малко ме е срам, но искам да свикна да си ги купувам сам, защото искам да свикна с тези неща. Моля дайте съвет за това как да се държа и как да премахна това срамно чувство.
Четвъртото и последно нещо е свързано с любовта. Преди си харесвах момичета, но сега вече не изпитвам чувства към никоя. Не съм гей. Момичетата от моя клас, а и като цяло от това училище не ме привличат не знам защо. Искам да обичам някого, но не насила. Искам да имам приятелка и да се обичаме. Малко съм с по - закръглена форма на тялото, но не си представяйте нещо мнооогоо кръгло. Не съм много висок 171, 1 сантиметра. Малко съм срамежлив, но това се оправя. Имам смелост да кажа на момиче, че я харесвам и го направих, но тя каза, че не изпитва същото към мен. Кажете ми начини за намиране на приятелка. До сега не съм имал. Благодаря за времето, което отделихте, за да прочетете моите въпроси и притеснения! Надявам се да споделете Вашия опит и съвети. Благодаря отново!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: ebdb5bc618
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, абсолютно нормално е да се стресираш за разни неща, обаче си потърси други начини за успокоение, поне според мен. Можеш да слушаш музика, да рисуваш, да се разхождаш или пък даже да медитираш.
Второ, това с приятелката ти е като фикс идея в главата - разбирам те, искаш връзка, но с постоянно търсене и вманиачаване в това нещата няма да се случат. Дай си време, пусни се по течението, но имай търпение и ще видиш как малко по малко нещата сами ще се случат.
И трето, отиди и си купи нещата, които ти трябват, няма смисъл да се притесняваш, защото това да си купиш пяна за бръснене е нещо напълно човешко и нормално. Излизай от зоната си на комфорт и прави нови неща - например да отидеш до магазина за автършейв. Може да е нещо много малко, но ще си горд със себе си че си го постигнал.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7717dcdfce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1.За успокоение пробвай да излизаш повече с приятели, да пийвате по бира. Спортувай, карай колело, планина, фитнес и такива работи. Като цяло повече социален живот и хобита.
2.Като бях малко по- малък от тебе ми се случи един път да ме хванат в крачка. Беше баща ми, с който после поговорихме. И ми каза да не се срамувам защото това е нещо нормално.
3. Не мисля, че трябва да се срамуваш когато си купуваш продукти за бръснене. Ти си на 17 години, почти пълнолетен. Ако ще и на 10г. да си, пак не би трябвало да те е срам. Това е нещо нормално, все едно жена да се срамува от дамските превръзки.
Аз като бях на 16г. си купувах сам самобръсначки и пяна, а имах само някакво мъхче подобие на мустак. Но много се кефих държейки самобръсначката, мислейки се за ебахти мъжа.
4. Няма точна формула за намиране на приятелка. С 10г. по- голям съм от теб, и бих казал, че понякога хубавите неща идват ненадейно без да ги очакваме. Просто намери си някаква добра компанийка, излизай, социализирай се, спортувай, чети книги и просто си живей живота.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0d39f90969
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Започни с това да искаш други неща. Да свикваш да пазаруваш каквото и да е: хляб, кибрити, шоколади, пуловери и чорапи. Привикни към това да влизаш в контакт с продавачите, с хората наоколо.
Същото и когато се притесняваш от момичето. Говори с други момичета, които не харесваш, заради самото говорене, да има флуидност, да е безцелно - нещата се получават в движение, изведнъж се отключваш ма другата вълна; не стой да чакаш в напрежение един момент, а бъди сред другите, където се появява твоя човек.
Може би татко ти е бил много доминиращ или много безразличен и не си възпитан да искаш, а само да угаждаш с добро поведение и услуги.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e6bdc6a11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче съм, но въпреки това ще си дам мнението и дано помогне. Стресът е много коварно нещо и зависи за какъв тип стрес говориш. Ако имаш тест в училище - това е нормален тип стрес. Ако ще те изпитват или имаш матури - също. На тези години честно казано няма нищо, за което реално си струва да се стресираш обаче. Сериозно... пази си нервите и стреса за след 3-4 години, когато НАИСТИНА ще се стресираш за сериозни неща като търсене на работа, ходене по интервюта, изпити в университет, справяне с живота независимо без мама и тати... сега стресът ти е безсмислен. Освен мастурбирането, опитай да тренираш, спортуваш. Ходи на фитнес - помага безкрайно много не само физически, но ментално най-вече... от личен опит го знам. Мастурбирането го намали, дори спри. Въздържай се, колкото и да е трудно. Четенето на книги също помага за концентрация и спокойствие.
Относно продуктите за бръснене - абсолютно нищо срамно, грешно и лошо не виждам в това, даже е хубаво и е знак, че се грижиш за себе си, вида си и че се поддържаш. Никой не харесва неподдържани мъже и жени, отблъскващи са. А и в магазина на никого няма да му направи впечатление, че си купуваш такива неща, защото е нещо съвсем нормално. Виждала съм мъже да купуват сутиени, превръзки, женски неща като цяло... прави ми впечатление и ми е леко странно, но дори в тези моменти съм някакво "ох, окей".
За любовта и приятелката - изобщо не се напъвай. На 17 си. Тепърва има да срещаш стотици хора в университет, след гимназията, на работното място... изобщо не е проблем, че не си харесваш никоя от класа ти. Аз също 12 години в училище не изпитвах никакви сериозни романтични чувства към никого от класа ми - всички ми се виждаха лигльовци и недорасли. Чакай за истинската любов, ще си струва, повярвай ми... !!! Approach-а ти е идеален - да искаш нещо истинско с някого, а не просто ей така... придържай се към този принцип!!!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e254f75bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей !
За всеки влак си има пътници . Ще си намериш приятелка . Няма от какво да те е срам да си купиш мъжка козметика , нито продавачката ще те пита , нито ще те гледа. На 17 и да те е срам , ами питаш ли момичетата като трябва да си вземат кола маска или гел за епилиръне . Същото е . За стреса си намери хоби , което ти е приятно и интересно . Излизай , не се затваряй . За височината , ще се изразя така. Както казах има за всеки влак пътници . В живота има високи и ниски хора и какво от това ?
Ако не се приемаш такъв какъвто си няма как другите да те приемат. За по - закръглените форми се опитай да ги стегнеш. Тренирай спорт , който ще ти е интересен и ще ти помага.
За момичета има всякакви : кифли , простачки, умни , забавни и т.н. Това се отнася как търсиш и къде. Разшири си периметър на търсене . Ти виждаш една част от момичетата и забелязваш тях , но може да има свестни , но не ги търсиш .
Както момичета и момичетата гледат външния вид , да не се лъжем . Ако си савпаднете по характер тя няма да те гледа какъв си на външен вид.

Късмет и не се отчайвай !

- Smiley

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 331481d1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако искаш да си мъж, спри да си купуваш тези глупости и спри да се занимаваш с глупости! Срам те е, защото това е СЪВЕСТТА ти, нещо, което си смачкал на топка в дъното на душата си! Но и ти като повечето се опитваш да си втълпиш, че тя не съществува.. В днешно време се напълни с.... Такива като теб. С лопата да ги ринеш, пфу!
Една жена на 23

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 328a2a0c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бях чувал хора да ги е срам да купуват презервативи, ама продукти за бръснене - не. Сигурно след още няколко години хората срам ще ги хваща хляб да купуват... Колкото до стреса: маструбирането е нещо съвсем естествено, особено за човек на твоята възраст. Но е важно да го правиш с мярка. От текста ти оставам с впечатлението, че това ти е едниственият начин, по който разпускаш, което не е хубвао. Има много начини за разтоварване: тренировки, игри(навън или компютърни), задачи, стимулиращи мозъка, както и други не толкова легали, които ще се въздържа да добавя, тъй като няма смисъл да си губиш времето с тях. Опитай се да си дадеш малка почивка от самозадоволяването. Ако се чувстваш, все едно не можеш да издържиш, тогава имам лоши новини за теб - пристрастен си и си в период на абстиненция. Намери си хоби, с което да убиваш времето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker