Как да я преживея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да я преживея?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 843 пъти
Здравейте хора. За 2ри път пиша по тази тема, но имам нужда от помощ. Аз съм онази 15годишна която написа историята "Влюбих се в нея, а тя не ме познава".

Накратко за хората които не са я чели. Септември 2018 започнах 8 клас в ново училище. Аз винаги съм невидимото момиче в класа. Класът ми ще ме забележи само когато учител ми каже резултат на тест или иска да ме изпитва. Влюбих се в едно момче и чувствах пеперуди като за първи път, но после някак си го преживях. Няколко месеца след това някъде тази година почнах леко да харесвам едно момиче, което в другата ми история я нарекох Киара. Тя имаше гадже ама скъса с него. Беше съкрушена. Не знам какво ме обвзе, но си реших да си направя фейк за да ѝ пиша колко съжалявам (този фейк е в Инстаграм) за случилото се. Направих го. Писах на Киара и тя ми отговори. Беше ме е срам да отворя разговор, затова само реагирах на сторитата ѝ. Тя отговаряше. Един път реших да ѝ разгледам Инстаграма и видях, че тя е същата каквато е на живо. Много е красива. Сигурно най-красивите момиче което съм виждала. Тя е човек който качва 100сторита в инстаграм. От тях установих, че е забавна и странна(обожавам странни хора). Обаче си мислех, че е несериозна, защото не обичаше да говори за тъжни неща (а аз обожавам не знам защо). Един път се случи нещо и тя качи на стори колко е тъжна. Аз това го написах в другата история. Опитах се да я успокоя. За 1път отворихме разговор и случайно заспах с телефона в ръка, защото не ми пукаше че ми се спи. Исках да я успокоя, защото смъртта на някой би депресирала и мен. От тогава не съм си писала с нея, защото тя за 1седмица си изтрия Инстаграма и ся го върна. Срам ме е да ѝ пиша и няма да го направя.


Така осъзнах, че съм влюбена в нея. Постоянно мисля за нея. Не мога да спра. Опитвам се. Всеки час влизам във фейка си за да видя дали е качила стори или снимка. Ще изтрия фейка. Нямам с кой да споделя за това. Нашите колкото и да ме обичат биха се отвратили от това, защото за тях сигурно още е 20век. За всичко казвам на мама, но за това не бих. Нямам и много приятели, защото както казах съм невидима и като говоря на някой този човек почва да ме пита дали си говоря сама и аз попринцип казвам да и после почват да ми се смеят и да ми викат загубенячка. Киара дори не ми научи странното име. Все го бърка. Един път се бутнах в нея и тя почна да ме обижда. Друг път пак се сблъскахме така но ми се извини. Та аз с такова объркано, забавно, странно, добро момиче и приятелка не мога да бъда, защото както имаше един коментар на който пишеше, че ако стана приятелка с нея още повече ще се влюбя в нея и ще прецакам нещата. Другите ми казваха да си я избия от главата някак, ама как? Как да я избия от главата ми като, като я нямаше за 1седмица мислех 24/7 кога ще се върне?

Как преживявате несподелената любов? Не питам хората които са харесвали същият пол като техният, а и хора които са харесвали другият пол, защото за мен това си е същото само дето харесвам момиче. Ще е добре да дадете съвети с вашият личен опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker