Мисля, че си провалих живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля, че си провалих живота
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1326 пъти
Здравейте. От около седмица търся сайт в който мога да споделя анонимно проблем и попаднах тук. Аз съм момиче на 17 години от голям град. Преди 2 години се запознах с едно момче, което дълго време бяхме приятели, той се занимаваше с продажба на наркотици за да се изхранва, понеже нямаше родители, тогава беше на 17. Всичко беше окей, но в началото на тази година отношенията ни се промениха. Станахме гаджета и от там започна всичко. Накратко.. Една вечер ме покани у тях и аз отидох, предложи ми да пушим трева, а аз не исках, защото знаех, че това е вредно и родителите ми бяха казвали, никога да не използвам наркотични вещества. Той ме успокои като каза, че веднъж седмично, нямало да ми стане нищо. Пушихме, но не получих никакъв ефект. На другата седмица същото, но тогава ме отпусна и ми стана много готино, всякаш съм в друг свят. На другия ден исках пак да пушим, но той ми отказа и каза, че само един път в седмицата можело.
Исках, но не можах да го обедя и си потърсих сама, пуших и отново ми беше готино. И така без да му казвам започнах всеки ден и накрая на седмицата с него. Всякаш се прераждах до момента в който разбрах, че съм пристрастена...
Споделих му за всичко това и той ми каза - нали те предопредих, че трябва само един път на седмица.. Почна да ме взима с него за да не пуша, но не можех и си оставах някой ден сама за да мога да пуша, защото той ми не даваше. Обаче стана проблем, защото дилърите се познавали с него и му споделили, че взимам от тях. Така той ме заряза, а аз продължих да пуша, но вече всеки час мисля за трева... Как да излезна от всичко това? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3053f9b1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към тревата не може да се пристрастиш, даже я дават по безвредна от цигара, само не посягай към по твърдите че тогава си заминала и връщане няма.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8c298a50fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя вече си е заминала, понеже е посегнала. Организма свиква и после и малките дози стават недействащи и удоволствието спира от тях защото рецепторите на организма свикват на удоволствието и искат по-големи дози и по-чести. Идва момент в който организма свиква и дори тогава наркотика спира да ти носи удоволствие. Тогава идва момента в който човек посяга на живота си и се самоубива или тялото е толкова развалено че умира от причинените травми от наркотичното вещство.
Действай сега, още си в началото. Любовта я остави на по-късен етап, когато разбереш какво е отношения, семейство, ценности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker