Мразя се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя се!
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 862 пъти
Аз съм цяло бедствие. Нямам си приятели, защото никой не иска да ми е приятел. Смених и аз не знам колко училища и съм била жертва на огромен тормоз. Един път бях в едно училище само 1 срок, защото бях жертва на физическо насилие. Някакъв почна да ме бие без причина и да казва как не съм била нужна на този свят и колко ме мрази. Заклевам се не познавах това лапе. След това училище почнах да изпитвам страх от хората. В новото училище бях тормозена, защото там всички бяха много слаби, около 40/45кг, а аз бях 65. Почнах да гласувам и да лъжа нашите, ама не се получи. Те все разбират като не ям, защото не хвърлям храната, а я слагах в хладилника. Щеше да ми е грях на душата ако я бях хвърлила. При едната ми баба и 2 хладилника да изям е малко, а при другата не мога без да ям хляб. Спазвах диети, ама се отказвай, защото съм глупачка. Тъкмо бях станала 59кг почти бях в нормата и се отказах. Но бях тъпо лапе в 5 клас.

Заради семейни проблеми от години не мога да пазя диета. За почти 4 години надебелях с 15кг. В новото училище съм 2рата най дебела. Нося черно за да изглеждам по-слаба, ама пак момичето което седи до мен ми поглежда тялото и подшушва на другите "тая е дебела". Лека полека най-много за това се намразих.

Срамежлива съм. Не само заради инцидента. Понякога като бях с приятели от село като им говорих те все ме питаха дали си говоря сама. От това си направих извод да не говоря с хората. Мразя този мой характер. В социалните мрежи съм отворена, а на живо мишка както казват съучениците ми. Мразя това. Като някой ме напада аз от срамежливост не се защитавам.

Чувствителна съм. От малка от най-малкото рева. Сигурно защото като малка като направя бела, баща ми много ми се караше. Все едно съм направила грешка съзнателно. Мама избяга от него и взе мен, защото той беше непоносим понякога. Поне вече баща ми е по-спокен, но си личи че не е искал деца колкото мама е искала. Аз от най малкото ставам тъжна. Дори приятелките ми да ми кажат "аве и ти си едно глупаче... " Аз се обиждам и ми става тъжно. Понеже казах на най-добрата ми приятелка, че баща ми е по цял ден на компютъра(като мен) и тя каза, че той няма живот. Обидих се, защото аз по цял ден съм на телефона. Нямам приятели. Понякога ми става тъжно и без причина.

Здравословните ми проблеми.... От малка нося очила. Нося доста висок деоптър. Единият ми е 2. 30 другият 3. В училище ме обиждат заради това и аз просто като се прибера все рева. Един път от яд си счупих очилата. Не бяха евтини, а семейството ми не са богати(е баща ми е богат ама не ми дава повече от 100лв издръжка на месец, а заплатата му е около 2000лв).

Криви и жълти зъби. Нямаме пари за брекети. Та те са 3000лв, а както казах не сме богати. Хептен ще заприличам на грозната Бети.

Не съм красива. Някои хора ми казват, че съм ама аз за мене си не съм.

Тъпа съм. Отнема ми дълго време да разбера някои шеги. В училище ми викат бавнярката.

Като цяло това са причините заради които се мразя. Позволявам си да ме хейтите. Просто исках да излея какво ми е на душата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8630487573
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, момиче...
Убедена съм, че си по-голяма от мен, но ще бъде добре да ти дам съвети...
И аз не се харесвам. Имам крив и голям нос и пъпки. Искам да отслабвам, защото според "ulzzang" скалата едно момиче трябва да тежи 39, 44, 49 ако е високо 1. 60. А аз съм 49 и искам да съм по-слаба, за да имам тънки краченца. Вървя по около 10 хиляди крачки на ден и избягвам вредна храна. Почне ли учебната година, ще бъда на диета тайно от нашите.
Относно идиотите в училище... Явно си в някакво квартално или нещо подобно. Там ги има безброй много. Моето училище не е квартално а е може би, маалко по-специално, влиза се с.. дори не мога да го нарека тест, но и при мен ги има. Хич да не ти пука. Имам една приятелка, която е пълна, но има самочувствие и хората я харесват.
Освен това, очилата са много сладки, според мен.
Имам една друга приятелка която си е направо дебела. Тежи 62, кг, а е на 11. Искам да ѝ помогна да спазва диети, обаче не толкова много я мързи... Няма никаква воля да се подобри.
Казват ти че си красива? Ами то си личи... Имам един девиз, който e "pretty's only inside", а като гледам, си много добра душа.

Мога ли да си позволя да кажа малко за себе си? Тъй като редакторите не публикуваха нито една от историите, които исках, ще го кажа тук. Дано благоволят да публикуват коментара ми, поне да помогна на момичето.
Таа аз, съм едно същество с огромни очи, по-тъмен нюанс на бялата кожа, голям и крив нос и изпъкнали скули. Защо? ! Искам всичко това да е наобратно... Ще ми се да приличах на sooviin38.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker