Тиндър в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тиндър в България
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2958 пъти
Здравейте, мисля скоро да си направя тиндър и искам да попитам хората които вече го ползват - какви са впечатленията ви и дали човек може да си намери сериозна връзка чрез сайта?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: b1e48148ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сериозна? Не.

Тиндър се ползва, като апликация. Ако си от София, е доста по-лесно, но истината е, че повечето хора или гледа, да си начешат егото, или гледат, някой за секс. Може и да има 1-2 успешни истории, но истината е, че това е приложение, за хора, търсещи неангажиращ секс и хора, с които да си прекарат времето. И това не е лошо, но е добре, да си информиран.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 523c8a3083
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Момиче на 19 години съм.
За пръв път си направих профил (за голямо мое съжаление) там май месец през 2018 година. С поне 350 match-a. В продължение на почти година все го махах и връщах — оказва се, че е като някаква краста — направиш ли го веднъж, колкото и да го триеш, пак се връщаш там. Особено ако си като мен — именно чувстващ се самотен и търсещ сериозна връзка. Разговаряла съм с приятелки, които също притежават такъв акаунт — по същия начин са.
Сега... към впечатленията ми — лоши са, няма да си кривя душата. Да търся сериозна връзка там е като мини тормоз, защото никой „читав“ не може да се открие, а дори и да се, то това се оказва абсолютна постановка, вършеща работа за първите 2-3 седмици. Получавала съм доста неприлични предложения, заради които съм Unmatch-вала на воля. Това, което ми създаде най-неприятен привкус от цялата работа, е липсата на търпение на всеки — написал ти едно: „Здрасти!“ и второто съобщение е: „Хайде да излезем!“ при положение, че аз като момиче нямам никаква сигурност, че това на снимките е всъщност той. Съвет: колкото и да сте отчаяни и да искате нещо бързо, не се прави така. Никоя нормална не би се съгласила да се видите в някое затънтено място без предварително опознаване и достигане до някакво спокойствие. Аз например видя ли подобно съобщение, ако ще и да си всъщност принцът на моите мечти, както се казва, кореспонденцията ни приключва. Давам тест период в онлайн платформата от не повече от 7 дни, в които да видя дали има взаимен интерес, на каква вълна сме и т.н. Ако всичко е точно, минаваме на живо. Повечето след: „Хей!“ нямат какво да кажат, не се и учудвам, че са останали сами. Как да не си, когато не притежаваш никакви интереси и не знаеш как да поддържаш мъжката разговора? Не, че аз съм много велика, но поне си имам хобита, занимания, за които мога да говоря с часове, ако е нужно и, рсзбира се, акомпо този начин се получава някакъв диалог (аз монолози не харесвам).
Излизала съм за тази около година (защото го ползвах и спирах в периода май, 2018 — април, 2019) с петима души. С първите четирима не се получи, говориха ми я за някоя бивша (не я бяха превъзмогнали и разчитаха на Тиндър да им „спасява душите“, което беше абсолютно отблъскващо), я изобщо не можеха да говорят и се чудех как да им извадя думите от устата. 1-2 срещи без нищо с тях и дотам. С петия вече сформирах връзка (през този април, оттогава не съм имала Тиндър по обясними причини), като имаше сериозни заявки, които естествено не спази. Истината е, че когато претендираш, че желаеш сериозна връзка, трябва да предоставяш и условията за нея — най-вече време, отдаденост, мъжки и джентълменски подход, досетливост към взаимността. Именно през първите 2-3 седмици, за които споменах и по-рано, се държеше изключително добронамерено и кавалерски. След това обаче... започна да ме обижда индиректно (а след това и директно), да ме игнорира, нямаше време, използваше ме да му купувам разни неща дори, имах и 2 седмици, в които аз трябваше да отделям по 40 минути отиване и 40 минути връщане с градски транспорт, за да стигна до неговия квартал и да се видим за 30, защото човекът бил зает и нямало как (оправдания). Ако нямаш какво да предложиш и се правиш на интересен, мил и драг само в началото — никоя не те търпи. Издържах 2 месеца и си обрах крушите. Не за друго, а заради това, че нямаше грам възпитание, не ми отделяше почти никакво внимание и очакваше аз да върша всичко, което ме накара да си мисля вътрешно: „Ама той ли е жената във връзката или аз?“. Не е адекватно мъж на 20 години да използва момичето до себе си (в случая аз) да му носи торбите с покупки, багажчето и чантичката. Той да закъснява за среща с 2 часа, да се оправя по половин час, да реве, че майка му трябвало да дойде, та да му изчисти общежитието. Ако имате такова поведение — изобщо не си правете илюзии, а се стягайте. И Тиндър няма да ви спаси...
Аз го използвах, признавам, защото аз си имах (и все още сигурно имам) един проблем с комуникацията (както и всъщност всеки друг, щом е опрял до Тиндър) — срам ме е да се запознавам с мъже/момчета на живо, но след скорошната ми раздяла, видяла какви хора има в Тиндър в пълната им светлина, ще се опитам занапред (в университета най-вече) да бъда по-инициативна и да се престрашавам за разговор, обещала съм си. За сформиране на емоционална връзка Тиндър не става, каквото и да ми се обясняват някои компетентни лица, ако стане — то, честито, от 0,00001% хората си, на които им се е случило чудо. За нас, простосмъртните, такива екстри рядко има. Не на всички ни се случват чудеса.
Направи си профил, щом ти е толкова интересно, ама нямай кой знае какви очаквания, защото шансът да се разочароваш е много висок. От момчета съм чувала, че момичетата там са по-зле и от това, на което аз съм попадала като представители на силния пол.
Все пак... иска ми се да вярвам, че ще успееш някак да намериш търсеното, така че... пожелавам ти успех и късмет най-вече! Замисли се над това, което написах и се опитай да разсъждаваш над въпроса дали евентуално пасваш на описанието, което дадох като лош пример. Важно е. Не за друго, а защото е гледната точка на момиче. А момичетата, търсещи връзки като мен, а не просто с*кс, са масово с такива виждания. Впиши се в добрите черти и може и да имаш добри шансове, ако ти е късметлийски ден.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7474051fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ебал съм 4 момичета от тиндер, общо взето повечето да не кажа всички там са си леки женички, сериозни мн трудно ще намериш...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7684aba196
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По начало идеята на тиндър е да се търси бърз неангажиращ секс. Въобще не е за сериозни връзки. В такива сайтове и приложения трудно ще намериш жена за сериозна връзка, а в тиндър пък съвсем ще е като да намериш игла в купа сено.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f9de962ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Идеята, мидеята...

Истината е, че в Тиндър има всякакви хора. Има такива, които търсят само чесане на егото и събиране на лайкове, за да си повдигат самочувствието.

Има такива, които са там, за да си уредят бърз секс.

Има такива, които са там от скука и го използват, за да си чатят и запълват времето.

Има и такива, които просто са себе си и търсят читави хора.



Моят съвет. Ако си жена - бъди по-активна, отговаряй на повече хора и не се отчайвай ако повечето са тъпи парчета (та и на улицата те са преобладаващи).

Аз съм имал две, относително дълги връзки с момичета от Тиндър, като и двете са били прекрасни човечета.

Също съм и имал и ONS с такива, които са търсели точно това.




В живота по-малко трябва да се търси нещо определено и повече да се живее.





Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 85392c2a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Братане, Не това е истината. Истината е, че има и читави, търсещи сериозна връзка, но са под 1%. Това е все едно да търсиш игла в купа сено. Човека търси това и тиндър не е мястото, освен ако не е зверски късметлия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e1a0832098
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   7, а къде е мястото?

Струва ми се, че напоследък няма места, където човек да срещне адекватни хора от другия пол.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 43687db176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора:
Благодаря за отговорите и съветите, ще ги имам предвид.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a0739cf252
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имах профил в друга подобна платформа и смея да твърдя, че имах късмет. Първото момче, на което изобщо съм писала в момента е мое гадже повече от година. Не смятам, че ще успееш, да намериш нещо сериозно там. Повечето са извратеняци търсещи само едно и за жалост всички знаем кое е то. Все пак късмет, ако си решила да си го теглиш и занимаваш с тези индивиди там.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b1e48148ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 5

Какво означава мидеята?

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 43687db176
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора- до номер 10, първо може ли да кажеш коя е платформата и второ мъж съм.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 88a122980d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   До 3

Ти щом си ебал леки, да не би да се мислиш за светец? Който прави секс с курви, също е курва. Не се мислете за нещо повече, защото не сте.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 88a122980d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Пробвай Badoo.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 523c8a3083
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От номер 2.
Отново се включвам в тази дискусия, тъй като виждам, че и авторът е активен, та реших да му дам малко съвети, които не е пожелал. Просто това ми идва отвътре, надявам се да не се сърдиш.
Първо, защото стигам до заключението, че ще използваш или тази платформа, или някоя друга, която ти се препоръча — трябва да знаеш някои трикчета.
Не разчитай единствено на снимките, които си качил. От своя опит знам, че шансът да „одобря“ някого в Тиндър само по снимки е минимален (особено ако те са тип „гол до кръста“ — веднага осъзнавам, че момчето не си търси сериозна връзка, а друг тип забежки). Напиши си едно хубаво описание — какви интереси имаш и какво точно търсиш в самото приложение. Аз лично винаги съм оглеждала много добре профилите преди да взема решение и именно описанието е това, което ме е склонявало към евентуална бъдеща кореспонденция.
Знам, че в днешно време се твърди, че момичетата/жените харесваме да ни се обръща прекомерно внимание (до момент, в който си дори aggressively pushy), но това (поне за мен) не е така. Когато видя, че някой онлайн ми дава, какъвто и да е зор, изчезва от кръга ми на текущо общуване. Забрави за прекалено личните въпроси, изисквания на социални мрежи, адреси и т. н. още от първия ден, камо ли за вижданията. Ако момичето е свястно и има глава на раменете си, веднага ще те побутне настрани, тъй като ще я напрегнеш излишно. Бъди уравновесен, не си позволявай да започваш да ѝ говориш още от първите няколко дни на „сладур“, „принцесо“, „слънчице“, „сладкиш“, защото аз съм попадала на такива и е не стряскащо, а нещо повече от това.
Не бъди отчаян или поне не изглеждай като такъв. Ако дотигнеш до извода, че някоя девойка те е махнала/unmatch-нала, не го приемай много насериозно. Имала съм случаи, в които някои хора са изпадали в целодневно издирване на профилите ми навсякъде само по първо име, пращали са ми покани във Фейсбук, писали са ми: „Хей, защо ме махна в Тиндър? Нима нищо не означавам за теб??? “ все едно сме се познавали от 20 години, а не от 2 дни, в които са ме отблъснали. Не бъди от този вид хора, creepy e. Изкарвали са ми акъла, не се шегувам. Щом са толкова талантливи да ми открият Фейсбук-а и Инстаграм-а само по едно име, какво ли може да се случи, ако евентуално попадна във връзка с тях след раздялата ни? Обсебване и причакване пред блока ми, за да „говорим“? Не, благодаря.
Не се доверявай прекомерно. В Интернет всеки може да бъде, какъвто се изгради/измисли. Дай си време. Една, две, дори повече седмици на кореспонденция в съответната платформа или по-късно социална мрежа, но винаги имай предвид, че ма живо всичко се усеща най-добре. Ако на срещата ти светва някаква лампичка, че нещо не е наред в човека срещу теб, довери ѝ се. Не е просто случайно. Ние, хората, си притежаваме силна интуиция — разказах тук за връзката ми, получила се благодарение на Тиндър. Първия път, като видях момчето, в главата ми имаше една-две удивителни, но реших да не им обръщам внимание, помислих, че си въобразявам и съм се превърнала в дребнав човек. Повярвай ми, ти няма да си такъв, ако се почувстваш по същия начин. Ако осъзнаеш, че някак не сте на една вълна на живо, но продължиш, имаш шанс да попаднеш в ситуация, подобна на тази, в която се намирах аз... пази си нервите, емоциите най-вече, защото, както казваше една изключителна преподавателка в детските ми години, и те също си имат край. Не ги раздавай на тази и онази, когато е явно, че не си заслужава.
Успех и късмет ти пожелавам! :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b00d5b819e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Да, бе Номер 3, като си си намерил пръчката на пътя, ходи си тупай овцете. Човек, който държи на себе си и на здравето си, не се занимава с подобни, а се цели доста по-високо. Щом толкова можеш, ок, ама не се заблуждавай, че си нещо по-различно от лека женичка.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 43687db176
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От автора до номер 15 - адски много ти благодаря за съветите, но тези неща ги усещам, имам достатъчно "social skills" за да не наричам непознати с нарицателни като принцесо, бебче и тн. най малкото защото и на живо не бих нарекъл момичето така (може би в някаква ситуация след месеци връзка) плюс това не съм от неандерталците :D. Причината да ползвам сайта е, че нямам адски много контакти и не е като да се запознавам с хора всеки ден или през ден, имам по-тесен кръг от приятели, а и до колкото знам в сайта има и готини хора, поне с такова впечатление съм останал, когато някой е споменавал тиндър или когато съм виждал нещо свързано с сайта в интернет. Ще се радвам и на още съвети, но за по - напреднали като това - да напиша хубаво описание и тн.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a07d61f38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Въпреки, че с моят приятел от доста време сме заедно, не е от моя град, идва всяка седмица да се видим за няколко часа, познавам семейството му, той моето също и се запознахме в Тиндър... Пак ще ти кажа, че е МНОГО лоша идея да търсиш сериозна връзка, ако не можеш да си преценяваш хората сама, тоест ако си наивна. Още от първия ти чат с хората трябва да ти стане ясно накъде отиват нещата. Аз от горе - долу 2 години ползвам подобни приложения, разбира се, че е имало момчета, които съм харесвала, но не съм си и помисляла да изляза с тях. Все имаше нещо нередно, но важното беше, че аз го забелязах, а не си затварях очите, защото "много го харесвам". Първият път, в който излязох с момче от тиндър беше със сегашният ми приятел, с който, както казах, сме заедно от доста време. Но мога да ти гарантирам, че такива са рядкост. Признавам си, че не съм влизала в тиндър с идеята да си намеря сериозна връзка. Просто исках да видя за какво става въпрос, даже до преди няколко месеца имах просто приятели от там, но пак не сме се виждали на живо, няма и да се видим.
Съветът ми е, не знам на колко си, но мисля че трябва да се познаваш сама себе си, ако си твърде наивна, ако не можеш да преценяваш ситуации и хора... сайта не е за теб. Приятен ден :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 43687db176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Автора- За втори път казвам, момче съм!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3d63d4f11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   19, и 20 пъти да кажеш, все няма да има смисъл. Тук повечето са коне с капаци, които веднъж като останат с някакво впечтление, вече е без значение какво им обясняваш. Това съм го забелязал хиляди пъти тук. Така че вече и кура да си покажеш,момиче си и точка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker