Тотален хаос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тотален хаос
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 1868 пъти
Проблемът ми е следния:

На 13 съм и на скоро се преместих в друг град. Тук е съвсем различно. Запознах се с едно момиче, тя беше много мила от начало и нямах с кого да споделям, майка ми никога не ме е разбирала и реших да и кажа кого си харесвам. Едно момче ми беше предложило и до сега не съм имала гадже и реших да приема. Ходих ме седмица и видях че не сме готова за връзка и скъсах с него. Това момче което си харесвах (той още не знаеше) ми предложи да се срещнем и аз дойдох с това момиче. После тя ми сподели, че го харесва. Тя беше казала на едни момчета, че го харесвам и те го разпространиха на почти всички. Престанах да излизам с това момиче и си намерих други приятелки, но това момиче разпространи някви измислици и сега всички ми се подиграват. Писна ми, всеки да ми се подиграва. Когато бях в другия град там също ми се подиграваха а и когато бях малка баща ми и майка ми се разделиха, защото баща ми ни тормозеше. Постоянно плача. Майка ми ми вика за всяко малко нещо. От преди 3 дни момчето което харесвам ми предложи пак да се срещнем аз много се зарадвах, но получих смс че не може да излезе и престана пак да ми пише. Тука беше и преди 1 месец пак на дойде на срещата. Имам чуството че се шегува с мен, но не ми изглежда такъв.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1d09be96a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Като чета, че сте се преместили в друг град предполагам, че може би е заради работата на майка ти. Много хора се местят така. Та първо за нея. Да ти кажа едва ли има дете, което на 13 години, като теб, се разбира отлично с майка си. Ако има такива деца, то те със сигурност са рядкост. Все пак помисли малко над следните неща. Майка ти те гледа сама и предполагам, че много работи. Нормално е да е изнервена и да си го изкарва на теб, колкото и да е гадно. Опитай да поговориш с нея. Обясни и, че се чувстваш самотна и че ти е гадно, когато ти се кара. Че имаш нужда да споделяш. Също така, че тези ти години са както най-важни, така и най-опасни. Тя отлично го знае това, сигурна съм. Просто и напомняй. Мисълта ми като цяло е, че трябва да споделяш на нея. Не на някаква си пикла там (с извинение). Наивна и добра си и тези твои качества ще бъдат оценявани един ден, но не и на тази възраст. На тази възраст децата вече ги хваща пубертета и не знаят нито какво вършат, нито нищо. Не прибързвай да споделяш. ОСОБЕНО с хора, които познаваш от толкова скоро. Намерила ти е слабото място и те е настъпила точно там, образно казано.
От друга страна, според мен ти е твърде рано на 13 да ходиш с момче. В такава фаза на живота си сте, че с времето ще се променяте повече и повече. Накрая единственото, което може да стане е да те накара да страдаш. Да спи с теб(примерно... просто това е най-често срещано) и после да си поредното момиче от форумите, което на 14, спало с момче, и се чуди дали е бременно. Почакай малко с тези неща, един ден ще си ми благодарна (макар и сега сигурно да те е яд на мен и да си мислиш, че ти чета конско).
Доколкото тази твоя "мила" приятелка, на която аз бих залепила един хубав шамар, зарежи я. Не и говори, не я търси. 100% скоро сама ще дотича при теб. Винаги така става, повярвай ми. По-голяма съм от теб и съм минала през сходни неща. Та като дотича при теб, от теб ще зависи какво ще направиш. Дали ще и кажеш да се маха или ще я приемеш обратно. Ако направиш второто не и споделяй толкова лични неща.

Успех! Не се тормози, прекалено ти е рано. :))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 28a0c5d524
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей, аз също съм на 13 и искам да ти кажа само, че сме много малки да се тормозим за подобни глупости (относно клюкарки и момчета) :)

във фейсбук имаше една страница "когато бяхме деца да харесваш някой беше сладко, а сега е повод за подигравка" и така е наистина, но и аз мисля че не е редно така :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker