Без гадже до сега-срам или гордост? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Без гадже до сега-срам или гордост?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1565 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15г. През целия ми живот, дори и в детската градина, не съм имала гадже. Чувствам се странно, защото познавам деца по-малки с 1-2 години, които имат опит в тази сфера. Много мои приятели също не са имали, но са излизали на срещи с разни момчета. Те си пишат с тях и могат да си говорят цяла вечност. Аз просто седя отстрани и гледам, но и не изпитвам някаква завист, а просто безразличие. Понякога ми казват ,, малее виж го тоя колко е як и сладък “, а аз просто се съгласявам с тях и до там. Може би не се чувствам готова да бъда във връзка. Не ме привличат по големи от мен, а може би само на моята или с 1-2 години по-големи от мен. В същото време много ме срам, когато някой ме попита с кой си била до сега, а аз просто казвам, че няма значение и отбягвам темата, защото ме страх да не ми се присмеят, че не съм била с никого досега. Харесвала съм момчета преди, но в повечето случаи не съм им признавала. Дори и сега харесвам едно момче от класа ми, но не бих му признала, защото не мисля, че ме харесва. Не знам дали споменах, че все още нямам първа целувка и не знам как ще се справя с това.
Бихте ли ми казали дали изглеждам като някаква задръстенячка или е нещо друго?
Пс.:моля, без хейт и ще съм ви благодарна да коментирате.
Моля, авторите да качат историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3d8af3244c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е нито повод за гордост, нито повод за срам. При някои хора нещата се случват по- късно. Сама казваш, че проявяваш безразличие, а от написаното не личи да е голяма драма това, че харесваш някой, а той теб (вероятно) не. По- скоро те притеснява това, че другите момичета имат връзки и какво ще кажат, а не толкова самата нужда да имаш момче до себе си. Не е голяма драма, че не си имала гадже, даже на този етап то може да те разсее от други важни неща като ученето. Любовта и връзките надали ще те пропуснат, така че не го мисли толкова. Ако все пак искаш да пробваш, винаги можеш деликатно да покажеш на момче, че го харесваш, без да му се слагаш или да изглеждаш отчаяна. Но това в случай, че ти искаш, да го направиш заради това какво ще кажат другите би било глупаво.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 95b37f586b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти кажа честно - в детската градина са най-големите гаджета! Там повечето хора намират половинките си. Както и в старческия дом...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b3b088f008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм на 15 и досега не съм имала приятел. Само ще кажа не бързай защото тези които бързат минават много през тях и ги използват само за секс. За първата целувка не ти трябва опит или нещо друго няма да има дори време и да мислиш просто става. Успех мила❣

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 08732b85a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е задължително да правиш секс, но ако имаш възможност
си хвани гадже. С цел да натрупаш опит във взаимоотношенията с мъжете, ще се научиш да прецениш какво да очакваш и какъв мъж ти трябва да се чувстваш добре и хармонично. Една връзка не се гради само на секс. Има и друго това хубав, интелигентен, с хубаво тяло са само повърхностни неща.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: db569c0ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хората сме различни, животът ни се развива по различен начин и в това не само няма нищо срамно, но е даже прекрасно. Щеше са е ужасно скучно ако животът на всички беше еднакъв! така, че няма нищо срамно в това, че твоят живот е различен от живота на приятелката ти. На 15 си, не на 45. Ако до 45 не си имала връзка, да се притесняваш, че нещо не ти е ок, че отблъскваш мъжете и т. н., но това, че на 15 не си преспала с половината училище съвсем, ама съвсем не е повод за срам! Напротив! Сега ти е времето да учиш, а гаджета ще имаш и то не само едно. Повярвай ми! Не си престаряла, че да се тревожиш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c5a6b9896c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм момче на 16 и тази година имах първата си целувка, а точно преди това да се случи дори не си бях представял, че в следващите няколко години е възможно да си имам партньор.

Не се притеснявай, времето ще си дойде и нещата ще се наредят. Е, и с малко инициатива от твоя страна, естествено, но обстоятелствата ще ти подскажат кога е нужно да действаш.

Горе главата, фокусирай се върху себе си и всичко ще си дойде на мястото!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7f92f547bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 25 и все още нямам гадже. За жалост имах 1ва целувка на 17 от човек който не харесвах. Един съвет мила: повечето така наречени "мъже" са боклуци и стават само за секс. Е аз имам само приятели с привилегии, но все още не съм готова за връзка. Знам, че не съм тийнейджърка, но все още всичко това за мен е просто секс.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a8f79af482
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сама го написа - деца. Хубаво е да имаш опит, да не се ожениш за първия ама има една приказка на сила хубост не става или иначе казано да се хванеш с някой само за да разправяш че имаше гадже. Всичко си идва в точния момент.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b5adbdc726
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм на 17 и съм в същото положение. Не си падам по повечето неща, харесващи се на тийновете на тази възраст. Чалгата не ми харесва, даже я ненавиждам. Не се и интересувам кой колко се е нагърмял вчера или колко се е напил. Но при всеки е различно. Спокойно! Ще намериш 'твоя човек'.
Дакс

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 34bbc4fcf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей! Аз имам дъщеря на твоята възраст. Тя и всичките и приятелки и приятели /а те повярвай ми са много/ нямат гаджета. Те не са някакви зубари или загубеняци - напротив много готини са.Постоянно се срещат през ваканцията, ходят на басейн, по рождени дни - с една дума просто се забавляват. Не се притеснявай ще си намериш приятел, но просто още не си готова за тази крачка / както и моята дъщеря/. Замисли се тези, които имат гаджета на твоята възраст дали могат да се забавляват истински с приятели без да се съобразяват с ГАДЖЕТО. Обикновено все някой в двойката мрънка и се жалва. Живей си живота и прави това, което ти искаш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker