Мисля за самоубийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля за самоубийство
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1037 пъти
Здравейте... момиче съм на 15 и вчера със приятелят ми скъсахме. Знам, че ще кажете че съм само на 15 и че още много връзки ще имам, но... Ох тази тема ще стане дълга. Ще започна от началото!
Майка ми епочинала, когато бях на две, а баба като бях на 5. Баща ми си намери друга жена с която не са се сетили, но тя не ве харесваше и постоянно ме малтретирали и двете и дъщери ми правиха номера, като слагаха техни неща в стаята ми и казваха ме съм ги откраднала, а аз тогава бях прекалено малка, за да осъзная какво се случва. Няколко пъти се доверяват на леля "така казвам на мащехата ми" и не след дълго съжалявах. Това ме принуди да не се доверявам на никого! И все пак.... срещнах него... а докато се занимавах с ниго си имах приятел, който даваше всичко за мен и аз постъпих ужасно тъпо... Знам, но... както и да е въпросът е че... той постоянно искаше да му вярвам и аз му се доверих... , но казах, че не мога да оставя гаджето си поне не и сега, защото има нужда от мен... първоначално нямаше проблем с това, но.. той изведнъж се отдръпна от мен и.... в крайна сметка ме заеба, защото каза че не може да ме гледа с друг. Това стана... Не повече от 2 часа след като му дадох пълното си доверие. Плаках много, с него разговаряхме по телефона дълго... виках, ругах.... обвиняват себе си и него.... и... зарязах вените си, той много се уплаши за мен и аз просто се отказах да се боря за него щом не ме иска... и след 2 дни той отново започна да ми пише и не разбрах как но се сдобрихме.... месец след това оставих гаджето си и тръгнах с него. И сега.... още месец по късно той ме остави... а аз отново му се доверих. Той е много точно момче не го мразя не го обвинявам, все пак има семейни проблеми и нашата връзка му тежеше... иска въздух както се изрази той.... обвинявам се за всичко, защото ако бях достатъчно силна да го направя щастлив... може би щеше да е друго яче. Проблемът ми е, че ми каза, че има шанс да се върне, аз ще го чакам, но не разбирам защо не ме остави преди 3 дни когато му писах специално по тая тема.... каза ме иска да е винаги до мен... а вчера ми каза че още от седмица не се чувства добре... ще му дам въздуха който иска.... страх ме е че няма да се върне обаче. Знам, че ще го преживея и ще си намеря друг, но аз не искам друг... за него е по лесно да се откаже, защото се караме, а не иска да се опитаме да се оправим... и да бъдем заедно... Не знам вече... Не мога да издържам... Баща ми излиза и пие никой не се грижи за мен.... той ми беше единственото успокоение в живота.... а вече го няма.... представям си как се прибирам у нас баща ми е на вън, а аз няма на кой да споделя... останахме си приятели, но не мога да му споделям така както преди, защото ще му омръзне съвсем от мен.... искам да умра... този сайт може би е последното ми спасение... моля на редакторите да качат историята ми.... благодаря предварително! Моля ви, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 471109c7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е нужно да умираш при всяка твоя грешка. Важното е да си направиш извод и да натрупаш опит и знания. Всяка несполука е урок и от нея може да извлечеш много повече полза от успехите. Качваш левел и продължаваш напред по-силна и по-мъдра. Нещата се променят независимо дали искаме или не. Понякога към добро, понякога към лошо. В живота има и хубави моменти и лоши. Радвай се на хубавите и трупай опит от лошите, за да знаеш как да ги избягваш в бъдеще. Хубавото на лошите моменти е, че след това винаги идва нещо прекрасно наред. :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 88f29a256b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вместо да се вайкаш, впрегни тая енергия и си намери друг

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b16e556a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В никакъв случай НЕ МИСЛИ ЗА САМОУБИЙСТВО, в живота има плюсове и минуси, плюса е когато си се чувствала щаслива с него, а след плюса винаги следва минуса. Не се предавай, още си толкова малка ( аз също съм на 15, нашите са разделени, но опитвам да извлека най - хубавите неща от всичко) Радвай се, че имаш възможността да живееш, ако не трябваше да живееш отдавна онзи горе е щял да те отнеме, но той ти е дал време, използвай го докато имаш тази възможност! Повтаряй си постоянно, че си силна!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c277bd6401
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Не се притеснявай, ще отмине и това. Не. Няма да е лесно, но ще отмине. Не си сама. Говори с баща си за това. Та той е най-близкия ти човек! Няма да му писне" от теб. Поне му кажи как се чувстваш и какво те е довело до тук
Може да обмислиш да потърсиш професионална помощ ( не е с цел обида или подигравка ). Повярвай ми психотерапевт може да помогне много в такива моменти. Има няколко сайта, в които ще ти помогнат безплатно.


Дакс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker