Първо влюбване... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първо влюбване...
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3197 пъти
Здразеите, аз съм момиче на 15 години и се влубих за първи път. От 6 месеца съм влубена в едно момче, което е на 17. В началото беше само харесване, но с времето стана много повече от харесване. Всеки ден, когато видех по коридора на училището (в едно училище сме) имах чувството, че ще припадна, обвземаше ме чувство спокойствие. Когато го видех целият ми ден се променяше. Всеки ден той ме обсебваше все повече и повече. Още от началото когато разбрах, че го харесвам му исках скайп и там се опознавахме, но ми беше гадно, че винаги аз му пиша. Беше ми неприятно също, че когато ме види в училище той дори не ме отразяваше, а това ми причиняваше наистина голяма болка. Вечер след вечер плачех за него. Такава болка никога не бях изпитвала до сега. Една вечер след много рев твърдо решрх, че ще му кажа какви са чувствата ми към него. Знаех, че той е достатъчно разбран и ще разбере какво ми е (все пак и той е минал през това). На следващрс ден просто си излях душата пред него, казах му колко ми е гадно, когато ме подминава, че винаги аз му пиша и че имам чувството, че винаги му преча. Разбира се, помолих го за секретност защото все пак сме в едно училище и неговите приятели ме познават. Както си и мислех - той понесе всичко много добре, каза че няма проблем и че това е нормално. От този ден нататък отношението му към мен се промени коренно. Но нямам предвид към лошо, напротив. Започна тои да ми пише, поздравяваше ме (в училище), но това го правеше от разбиране простоя защото знаеше какво изпитвам към него. Ще кажете "Защо така мислиш? " и ще ви кажа защо е така. Той си има гадже. Познават се от 3 години и бяха наистина много добри приятели. Гадно ми е защото той ме вижда само като приятелка, а аз съм влюбена в него. Той знае колко са силни чувствата ми към него. Толкова сълзи пролях заради него. Постоянно съм тъжна, слушам песни, които допълнително ме натъжават, но ги слушам защото ми харесват и може би най вече защото свикнах с тъгата. Не знам точно какъв съвет искам от вас. Може би искам да знам как мога да ги разделя (те много се карат защото тя му прави гадни номера и проблеми, той винаги е тъжен заради нея). Но бойе би го написах просто за да ми олекне, да споделя с някой. Много ви благодаря ако сте имали търпението поне да го прочетете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 07d34b370d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това да ги разделиш не мисля, че е добра идея. Ако той не я обича и му писне от номерата и, мисля, че сам ще я зареже, а не ти да се месиш в отношенията им. След това да не бъдеш виновната. Ако пък се разделят по свое решение, може да го подкрепиш като приятел, ако има нужда разбира се. Бъди до него, може след време да те възприеме повече от приятел.
От това, което си написала разбирам, че е свестен. Изслушал те е като нормален човек. Не го притискай. Успех!

The Star *

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 621456a4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен просто почакай, чувствата ти няма да минат! Те все някога ще се разделят. Както е казала номер 1. почакай, ако се разделят го подкрепяй, бъди до него!!!
НЕ БЪРЗАЙ><ВСИЧКО ЩЕ СТАНЕ КАКТО Е ПИСАНО
.... ПОЖЕЛАВАМ ТИ КЪСМЕТ ДАНО СЕ СЪБЕРЕТЕ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 87267ef99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен просто почакай, чувствата ти няма да минат! Те все някога ще се разделят. Както е казала номер 1. почакай, ако се разделят го подкрепяй, бъди до него!!!
НЕ БЪРЗАЙ><ВСИЧКО ЩЕ СТАНЕ КАКТО Е ПИСАНО
.... ПОЖЕЛАВАМ ТИ КЪСМЕТ ДАНО СЕ СЪБЕРЕТЕ!!!

УПЕХ!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker