Срам заради височината и килограмите ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам заради височината и килограмите ми.
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1270 пъти
Аз съм на 15години и съм 1. 55. Ужасно е. Дебела съм и съм 20кг над нормата, защото баба ме тъпче с много храна и нямам отърване. В класа ми аз съм най-ниската. Има едно момиче което изглежда по-дребно от мен, ама тя е слаба, не е като мене както ми викат съучениците "свиня". Аз съм втората най дебела в класа. Правя гимнастика, ама заради баба ми всичко отива на вятъра. Дава ми на закуска храна колкото за няма и 1 хранене, обяд дава колкото за 2 хранения, а на вечеря колкото за 3. Вие мислите ли, че е нормално за вечеря да ям 1 яйце, 2 кебапчета, 2 кюфтета и краставици. Изядох яйцето и краставиците, ама тя каза че нищо не ям. Какво да правя? Не може да съм на 15 и да съм 1. 55 и 75кг. Запознах се с една моя наборка и я излъгах и ѝ казах, че сестра ми има този проблем и тя каза "Въй каква свиня! Трябва да почва диета веднага. Та тя ще умре сама! А с тази височина е като бебе пред мен. Аз не слушам баба и хвърлям храната и лъжа че съм я изяла. ". Обидих се и я блокирах. Какво да направя? Не мога да живея така. Даже на годините не си изглеждам. Не е нормално да съм в 9 клас и хората да си мислят че съм 4. Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: fbbbe5f94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На ръст си добре. Откога жените си мерят височината? Да не искаш да си като мъж? Високите жени имат мъжки телоусложения.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 46b6d2d0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мислят , че си на 4 , защото най-вероятно се държиш като на 4. Защо лъжеш?
Като не ти харесва как изглеждаш промени се. В ютуб е пълно със всякакви супер готини съвети, диети, рецепти, фитнес инструктури, въобще поле за изява бол. Има безплатни треньори , които разказват много неща. Седни почети. Намери от приятел който работи да си вземеш мултиспор карта и тръгни на фитнес.
това че баба те угоява като прасе за заколение, не значи че ти си такова. Аз заради кофти стресова работа миналата година бях 115кг на 175 см височина. Реално съм цици и шкембе, обаче напуснах работа, почнах да ходя на фитнес, записах се на плуване, това се покрива от мултиспорта. Без диети и глад вече съм 94 за има няма 5 месеца. Защото гладът не е решение, гладът само ще те изтощи и ще стане по-зле.
защо комуникираш с хора които лъжеш или наричат други хора "свиня" , защо са ти тези хора в живота. ти ако не можеш да споделиш на някого за себе си и това което те мъчи, този човек въобще не ти трябва в живота

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 253c16dba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ама ти верно ли? Я вземи да си готвиш сама както аз правя. Скоро ще стана на 16 и не позволявам абсолютно никой да се меси в това какво да ям. Вегетарианка съм и гледам да конкумирам по- малко животински и млечни продукти. Така или иначе не се съобразяват с моите решения, реших да почна да си готвя сама. Обясни й, че вече не си малка и те интересуват килограмите ти и нямаш намерение да позволяваш на хората да те обиждат. Знам, че ще ти е трудно да го кажеш това- не го казвай директно ами като си говорите за храна й намекни за това. Излизай по- често навън да се разхождаш, а за по- напред може и на някакъв спорт да се запишеш. Също така ако се разберете с баба ти да не ти дава толкова много храна, може да започнеш да следиш калориите си, за да отслабнеш. ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ- ИМА И НАЧИН
Sunshinebaby03

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6fab064836
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Почни да си правиш сама храната. Сутрин да речем хапваш един омлет с много малко олио и 1 домат или краставица, за обяд може една плешка пържола, но да е печена и малко салата без олио. И за вечеря гледай да минеш само със салата, ако баба ти готви да речем пиле с ориз, може и малко ориз или месо или зависи какво има за ядене, но да е съвсем малко, колото да не си гладна. Пий много вода. И само с гимнастика не става. Вземи си една карта за фитнес по възможност с групови тренировки. Ако нямате такива възмижности можеш да си изтеглиш приложения на телефона има много неща в интернет. И предизвикателства с упражнения, принципно 30 дневни. А за храната също има много неща. Виж някакви хранителни режими, но да не са диети. А от мен запомни. Нищо пържено (освен нещо много ниско калорипно като омлет който споменах), нищо сладко, нищо тестено, никакъв сладолед и "бърза храна". Яж бавно, яж много зеленчуци, пий много вода. Поробвай да тичаш сутрин. Намери твоето нещо. И не се отчайва. Аз като завърших 7ми клас бях 1.60 (може и малко по малко) и бях почти 70 кила. В момента съм 1.60 на 55 килограма за 2 години, но много отдавна постигнат 55то колограма и после почна да ме мързи и ги задържах толкова. Но от скоро пак почнах с фитнеса. Е интерес на истината и мен баба ми ме тъпчеше. И още го прави. Но какво да правим. Такива са си бабите. Като им кажеш че си на диета си мислят, че ще се разболееш от анорексия. Но пак ги обичаме. Просто си отстоявай твоето. А за височината. Няма какво да се притесняваш. И аз съм колото теб. И честно казано се чувствах ужасно, докато едно момче (по което си падах по онова време) ми каза, че харесва ниски момичета. И в този момент се почувствах наистина красива. Та така. Пожелавам ти късмет и да не забравяш да се теглиш и мериш редовно за да следиш резултата.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 36db26c898
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Закусвай сам, раздели обяда си с приятели, и дай вечерята си на враговете си.

Между другото, защо баба ти се грижи за теб?

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 25f8e26712
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мдаааа… Чък Норис е единственият успял да убеди баба си, че не е гладен! :))
Трудна работа, всички сме минали през това. Бабите си мислят, че го правят за наше добро, защото "Я каква си слабичка! И като не ядеш ще се разболееш!" и не си дават сметка, че в същност те ни разболяват с прекаленото настояване да изядеш всичко, нищо, че порцията в чинията ти е достатъчна за средно голямо село в Судан. Ако е разбрана говори с нея и обясни, че харесваш храната й, но просто сама ще си сипваш в чинията и съответно яж от всичко, за да не я обидиш, ама в много малки количества. Освен това не е лошо да си прегледаш и хормоните, защото то ядене, ядене, ама понякога и хормоните си казват думата. Ако имаш възможност се запиши и на някакъв спорт. Гимнастиката е хубаво нещо за тонус, но явно ти трябва нещо по-силово като упражнения. Най-добре, си вземи карта за фитнес и при всяка възможност тичай. А и разбира се, извън храната на баба, нея няма как да я избегнеш, не яж нищо, особено разни джънк фудс, чипсове, снаксове, бургери, солети и т.н., също и никакво газирано. Е, шоколад може, но в много малки количества и не всеки ден. Явно баба ти готви като за цяла армия, така че последното, което ти трябва е след като те е нахранила обилно и то с тежки манджи е да си вземеш пуканки или чипс за следобедна закуска. Само на 15 си и би следвало метаболизмът ти да е бърз, така че ако вземеш мерки бързо ще влезеш в норма. И те съветвам да започнеш сега, докато имаш само 20 кг за сваляне, защото колкото повече кг имаш да сваляш толкова по-трудно става. И аз имам горе-долу толкова, ама съм на 37 години и знаеш ли каква мъка е, защото метаболизмът ми вече не е като на 15...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker