Не излизам от нас и ще полудея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не излизам от нас и ще полудея
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1429 пъти
Здравейте! Момиче на 15 съм. Вероятно от хормоните или не знам, но това лято не излизам. Затворих се у дома и в себе си. Този Януари се разделих с тайфата си, защото усетих че бях излишна. И от тогава доста рядко излизам. Имам приятели, обаче нямам желание да излизам. Мама се тревожи за мен. Типичен домошар съм. И осъзнавам, че си пропилявам лятото, но нищо не правя по въпроса. И се чувствам леко в депресия. И приятелите ми казват, че сама трябва да се изкарам от нея обаче аз не мога. Седя си у нас плача 24/7, ям, на тела или ТВ оплаквам се и това е. И се садвам. Направо ще полудея. Не знам направо какво да правя. Ако имате съвети. Благодаря предварително:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 175234bfba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я се успокой! Напълно нормално е да има такива периоди. Не е кой знае какво. Като не ти се излиза, не излизай. Все пак излизай от време на време просто ей така.Ще отмине всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3b79e7086b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Опитвам се да излизам вече. Малко се осъзнах. Но благодаря.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bc47ba1104
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Моя проблем е пощи същия само, че аз не се притеснявам да излизам а ме притисняваме това,че няма с кого да излизам имам само една приятелка аз съм много срамежлива и се притеснявам да говоря с другите деца страхмее,че няма да имам никакви приятели ако продължавам така...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 268013fba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм точно твоята противоположност... :)
Всички ме викат, а аз не обичам да излизам, защото супер много се изтощавам, просто непосилно е за мен, дори и с най-близката ми приятелка... Винаги я каня у нас или аз ходя в тях, но има и пъти, в които се налага да излизам и други хора... Предпочитам да ги поканя в нас, отколкото да откачат на заведенията и да се разтрисат от третото фрапе, което сервитьорката им е дала...
Та според мен, няма нищо нередно в теб, когато започне новата учебна година ще възстановиш старите си връзки...
А мога ли да попитам защо “тайфата” ти не те е потърсила... Не им ли пука за теб.. Това меко казано грубо. Аз ако бях на твоето място щях да ги подминавам, правейки се, че са непознати.. Мен това доста би ме маранило..
Поздрави и късмет!
•Sailor Moon•15•

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0aa5171e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Започни да спортуваш!
Това ще ти помогне, както психически така и физически!
Храни се добре, движи се повече, тренирай, слушай музика, учи нещо, което те кефи. Времето така или иначе минава, по-добре направи нещо през него!
И излизай с приятели, сред хора ще се чувстваш по-добре!
Вече си привикнала към еднообразното си ежедневие, когато решиш да го промениш ще ти е трудно и още по скучно и досадно, но с времето ще ти хареса!
Надявам се да съм помогнала!

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0cf5331c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Описа ми тийнейджърските години. Лято след лято, едно и също. Все такава си бях. Не е нещо ненормално със сигурност, пеосто по-вазрастното поколение не ни разбира и едва ли не го смята на болестно състояние.
Ж19

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7293f60e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 4-те и мене ме викат обаче аз отказвам, защото просто не ми се излиза. Предпочитам си у нас и да не правя нищо. Да полудявам обаче навън не ми е комфортно сякаш. Иначе благодаря.
До номер 5-определено водя застоял живот и се чудя дали сега като почна училище да се запиша на народни танци или някакъв спорт и фитнес. Не знам. Иначе благодаря.
До номер 6-аз самата явно се чувствам порастнала и другите са малки за мен и са като деца и да. Честно да ви кажа предпочитам да излизам с приятелките на мама на ресторант и никога не пропускам.
Аз сега се пооправих тогава когато съм го писала бях супер депресирана. Излизах няколко пъти. Една приятелка казва, че с училището ще ми мине и силно се надявам. Благодаря за отделеното внимание.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c9f61c5746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз съм така момче на 12 съм и не ми се излиза никъде. Всички ми викат излез с приятели но аз като нямам приятели как да илезна и седя по цял ден вкъщи моля дай те ми идея как да не седя във вкъщи

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7293696927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей! В момента съм в твоето положение. Преди излизах с една компания,на която въобще не и пукаше за мен и не споделяхме общи интереси,затова се отдръпнах. С най–добрата ми приятелка пък се разделих,защото системно ми говореше зад гърба. Не се притеснявай,всеки има моменти,в които се чувства самотен,но това ще отминер,особено когато започне учебната година и се виждаш с много хора всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7293f60e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз си мисля, че с започването на учебната година всичко ще се оправи. Просто това ми е първото лято, което буквално пропилях и си стоях вкъщи. Отстоях си вкъщи и вече ми е мега скучното. Карам се с нашите аз и попринцип се карам и понеже уча в друг град-още по добре и малко в различна обстановка ще ми се отрази добре и се надявам да не направя грешка другото лято. Много ми се почва училище-като никога. Трябва да изтрая още съвсем малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker