Физически и психически тормоз от майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Физически и психически тормоз от майка ми
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 903 пъти
Здравейте.. не знам как се осмелих, да пиша точно тук, но просто вече не издържам. Момиче на 17 години съм. Цял живот майка ми ме е тормозила. Уважавам я, защото ми е майка, всеки път когато ме обижда или ме бие, аз ходя да и се извинявам за нещо което дори не съм извършила. Понасям доста тежки обиди от нея: Ти не можеш нищо, къде си тръгнала да правиш това;Не ставаш за нищо;Ти си тъпа, мислиш се за умна, ама си тъпачка;Съжалих че съм те родила;Мразя те;Не ставаш за нищо, кво си мислиш че ще постигнеш в бъдеще, няма да станеш лекар(това ми е мечтата), боклук. Това са думите които чувам от нея, а аз и казвам само обичам те, мамо. Имам по малка сестра, която не е от моя баща, но въпреки това я обичам прекалено. Майка ми ме задължава по цял ден да си играя с нея, всеки ден, от сутрин до вечер. Не ми дава да излизам с приятели, нито сама. Пари не ми дава, оправям се сама. До тук с психическия тормоз, който търпя, но тя минава на физически. Когато е прекалено ядосана, за нещо което и се е случило тя почва да ме бие, бе не леко при това. Може да ме разкървави но ще ме бие, веднъж с такава ръка ходих на училище, кървава надрана, казах че котката ме е наранила. Говорила съм много пъти с нея, водила съм разговаряла съм с нея, точно по тази тема, и познайте... отново обиди и бой. Ами аз не издържам, обичам я, за това и мълча.. ако направя нещо ще ме раздели с сестра ми, а аз не искам. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: a7da11bcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Подай сигнал за тормоз и ще я оправят. Майка ти има сериозни проблеми и си го изкарва на теб. Как може да обичаш такъв човек. Ами ако те смаже от бой и стигнеш до болница по- добре ли ще си. Остави я сестричката си и се спасявай...А нямаш баща ли...за какво е правила деца!!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7163455be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Започни да й отпяваш ,но спокойно,не да й викаш .Малко е трудно човек да запази спокойствие ,когато е разстроен.Защо смяташ,че ще те раздели със сестра ти?Ако има възможност да живееш нормално другаде-баби,баща ти ,може да е по-добре за теб.Със сестра ти ,така или иначе ,скоро може да ви се разделят пътищата.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6fb73a794f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Последният път, в който родител ми посегна беше преди 3 години. Това беше баща ми. В пристъп на ярост му върнах един в лицето... Още съжалявам. Каквато и да е тя ти е майка. Ще я потърпиш още малко и ще имаш право да се изнесеш. Или ако е толкова зле -> подай сигнал в агенция за закрила на детето. Решават проблемите доста бързо .


Дакс

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0e20776348
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да... а моята за последно се осмели да ми посегне, когато бях в 6ти клас и аз по същия начин й върнах един здрав и от тогава смръдливата проста комплексарка забрави да се прави на "яката биячка". Е... психическия тормоз си остана и даже загрубя ама аз тройно повече я мачкам долната нещастница. Разликата, е че грам не съжалявам. А наближаващите старини съвсем си казват думата, комплексаркара малко по малко заоочва да се мазни всеки път, когато й се припомни, че ще гние сама, а аз чакам с нетърпение тея дни. Авторке, да се извиняваш на психично нестабилна комплексарка, без значение с причина или без, няма грам смисъл. Естествено, че ще си вярва още повече. Родителите ни създават без да ни питат искаме ли, родителите са длъжни да се грижат за малките си и да ги учат що е то живот, и винаги да им бъдат само подкрепа. Останалите грешки на природата като твойта и мойта, са за смъртно наказание, те са абсолютно против природата. А такива, които казват, че трябва да търпиш някой да те мачка психически и физически само, защото ти е родител, е още по-голяма грешка на природата. Както са те посъветвали- подай сигнал и то възможно най-скоро. Ако имаш роднини, с които сте близки, говори с тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker