Искам съвет от някой - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам съвет от някой
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 804 пъти
Здравейте, пиша със сълзи на очите и вината си е само моя. Искам да постигна нещо в живота си искам мечтите ми да де сбъднат, но според мен за всичко ми трябват пари.
Дебела и грозна съм да не говорим, че косата ми е ужасна. Висока съм 1. 70 и съм 80 кг срам ме е да излизам навън с хора пък и нямам средства. Нямам баща и майка ми не иска да работи, а нямаме средства за да се справяме сами леля ми ни помага колкото може, но не може цял живот. Пробвала съм няколко диети, но имаше винаги йо-йо ефект, а други просто не са по финансовата ни възможност. Вече нямам приятели освен двама човека, но не мога да им споделям всичко. Искам да си купя бягаща пътека, но пак проблема е в парите. Срам ме е да каня приятели вкъщи понеже всичко е старо и счупено. Никога не съм имала гадже и първа целувка знам, че има време за това, но имам нужда от подкрепа и радост в живота. Казвам си, че когато си намеря работа ще купя пералня за да не перем на ръка, но няма работа за 15 годишни, а дори да си намеря като сервитьорката изобщо не ме бива. За да отслабна си купих дори една вредна хранителна добавка, но няма ефект. В училище винаги ме е страх да не чуя нормативи, защото съм много бавна и няма да ги мина и ще слушам не само убитите на другите, но и подигравките им. Някой има ли съвет вече не издържам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8670c87697
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, успокой се. В такъв етап от живота си, в такава възраст където всичко това ти се струва ужасно, но не е толкова както го виждаш в момента. Минала съм през това мога да ти дам адекватно мнение. Вече съм студентка, записах медицина, втора година съм и съм доволна ог живота си, а на твоята възраст се чувствах по същия начин. Детството ми като цяло беше кофти, нямаме много пари и до ден днешен, но повярвай проблема не е от парите. Ти емоционално и вътрешно не се чувстваш добре, а това идва от факта, че нямаш приятели и имаш наднормено тегло, но чуй ме - всичко е наред. Аз също прекарах голяма част от годините си с наднормено тегло, чувствала съм се точно като теб. Откъм теглото и отслабването - не прави диети, от личен опит знам, че те не помагат, правила съм какво ли не от най-добрия режим до гладуване. Аз лично отслабнах като започнах да се ограничавам откъм количеството на храната, не съм спряла сладкото и тестеното, просто гледах да ям по-малко, по този начин организма ти свиква на това количество храна и започваш да се засищаш с по-малко, с времето ще ги свалиш. Най-малкото аз около изпитите и матурите в 12 клас емоционално бях рухнала и това ме доведе до дни, в които забравям да ям от учене, или нямам апетит, или ям по едно нещо в деня и отслабнах. До парите - можеш да намериш работа, но не и на тази възраст, аз бях по същия начин, но изчакай поне до 17. Не си мисли, че "Не ставаш за сервитьорка", всичко се учи. Има ли желание има и начин. Относно приятели - ах и на 30 да си, никога никой не ти гарантира, че ти я приятел, има много да ти забиват ножове в гърба докато го осъзнаеш. Приятели трудно се откриват, това, че някои общуват с 20 човека - не значи, че всички са му приятели или с добри намерение, да ги наречем "познати" с възрастта ще ги осъзнаеш тези неща. В живота си сам, гледай да се справяш сама, не споделяй на всеки, добре е че имаш 2-3 дружки, повече не ти и трябват. За косата - домашни маски. Яйца, кисело мляко, кокосово масло, зехтин - всички имат ефект, стоиш час два преди къпане с маската и след няколко месеца ще забележиш промяната. Грозна? Убедена съм, че не си. Няма грозни хора. Всички сме красиви, всеки има собствен чар и хубави черти, вземи и пони да четеш книги по психология, много развиват мисленето и гледната точка се променя, имаш ниска самооценка, наблегни на вътрешния си свят, имаш качества, не всичко е външен вид, почни да се променяш отвътре навън, като започнеш от мисленето си, красива си такава каквато си.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5297678359
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Виш мисля, че въобще не трябва да се срамуваш как изглеждаш или каква ти е къщата. Всеки има нещо красиво в тях и съм 100% сигурна, че има много красиви неща в теб. Това за обстановката ти в семейството ти мисля, че трябва да не го мислиш много много тъй като си на 15 години. Ще ти го кажа отново това за отслабването не мисля, че трябва да те е грижа тъй като още растеш. Ако искаш наистина да отслабниш мисля, че може да погледнеш онлайн за различни опражнения. Може да си направиш собствена програма с различни опражнения и просто трябва да ги правиш всеки ден и да правиш колкото можеш повече.
Обещвам всичко ще се оправи. Горе главата. Надявам се да съм ти помогнала.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 098e946739
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако не приемеш себе си каквато си винаги ще се чувстваш толкова зле.Трябва да свалиш около 15 кг.,а не 115 не е чак толкова трудно.Няма значение ,че нямате пари и много възможности,тук става въпрос за желание.Единственото нещо ,което трябва да направиш е да изключиш пърженото,сладкото и белият хляб от менюто си.Намали количеството на храна,бягай навън сутринта,ако наистина имаш желание ще намериш и начин.А колкото до другите проблеми..миличка ,наистина положението не е розово но как ще гледаш на нещата и какво ще промениш зависи от теб.Например външният ти вид - от теб зависи как ще изглеждаш. ;) Колкото по негативна си ,толкова по лоши неща ще ти се случват.Гледай това
https://youtu.be/RHTAEneRVHM
Мисля ,че ще промени начина ти ня мислене , а заедно с него и живота

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ca8dcb903b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм момчи на 14. И мен ми се подиграват, но по други причини. Колкото и клише да ти звучи, просто да не ти пука. Ако толкова желаеш да отслабнеш намери нещо, което да те мотивира и ако вярваш в себе си, ще успееш. Знам какво е да нямаш пари, и мен не ми се работи, но мисля че ще е най-добре да започна. Омрзнало ми е нашите да се карат че не можем да си позволим нищо. Знам че ми е рано, но още от сега мисля за университети и за реализация, защото ни искам да съм беден като порасна. Понякога ми се ще просто да се откажа от мечтите си и да приема че завинаги ще ми се подиграват и че нищо няма да стане от мен. Прекарах почти цялото си лято плачейки и лежейки в стаята си. Страх ми да изляза, защото много хора ми се подиграват, а градът ни е малък и не искам да се засичам с тях. За съжаление си изкарах целия гняв върху родителите си и сега ме е яд. Просто ти моря да бъдеш силна, нека се молим всичко да се оправи.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3d2e192175
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо и най важно, което идкам да ти кажа мило момиче е : НЕ живей заради хорското мнение!
Браво, че осъзнаваш проблема, но искам да ти кажа, че това да отслабнеш не е особено много свързано с пари. Защо ти е пътека вкъщи, щом можеш да бягаш в парка например? И ще ти е безплатно? Дори ако не искаш да те гледат хората толкова много бягай по раничко сутрин преди хората да тръгнат за работа.
Ако имаш желание ще намериш начин!
Спортуването е само 30% от това да имаш хубаво тяло. Трябва да внимаваш какво ядеш, колко и кога / примерно слеф 19:00 избягвай консумация на всякаква храна, само напитки и то без газирано разбира се. /
Не е необходимо да си купуваш от най скъпите продукти в магазина, които са диетични да речем?
Не спазвай диети! Изгради си здравословен режим на хранене и си го спазвай цял живот.
Проблема с косата ти може да е от неправилно хранене и ядене на вредна и мазна храна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker