Обичам го, а той ме избягва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го, а той ме избягва
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3438 пъти
Аз съм на 15г. Преди около 3г. се запознах с едно момче. В началото аз нямах никакви чувства към него, но той направи много неща за мен. Може да се каже, че само той не ме предаде в най-трудните ми моменти(до сега). С течение на времето аз му казах, че го приемам само като приятел, а не като нещо повече. Той ме разбра и се разделихме. След 4 5 месеца той се върна при мен и искаше пак да сме заедно тогава не знаех какво да направя, но приех казах си "какво лошо ще има ако опитаме пак". В началото всичко беше идеално виждахме се всеки ден, но това не беше за дълго. Той спря да излиза винаги намираше оправдания, а след това спрях да го виждам изобщо. Реших, че няма смисъл да сме заедно и пак се разделихме, но тогава аз бях различна. Някак си разсеяна, не исках никой около мен. Тогава разбрах, че той ми липсва, разбрах, че започвам да се влюбвам в него. Тази година тъкмо го бях забравила(е не точно просто като него виждах и не ми беше толкова зле) и той се появи. След като го виждах не можах да издържа и говорих с него исках пак да сме заедно, но той каза че предпочита да си останем само приятели. Аз приех това, не беше много лесно, но се налагаше. След 2 седмици той дойде при мен и му каза че иска да е с мен, че е готов пак да е с мен. Тогава тръгнахме пак. Всичко беше супер обещахме си да не правим грешките, които правехме преди. Първия 1 месец беше страхотно, като сбъдната мечта, но след това той започна работа и всичко започна отначало, пак не се виждахме... Не знам някак си не го разбирам, вярно ходи на работа, но има време да излезе поне за 30 минути за да се видим. Днес правим 2 месеца, а от 1 месец не сме се виждали. Разбирам, че щом е така връзката ни няма да потръгне, но просто не знам как да постъпя. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: d23caa0ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тъпа грешка след тъпа грешка след тъпа грешка.

Това очевидно трябва да бъде решено само от тебе. Така и не разбрах от това ваше виждане, какво излиза но няма значение. Оправяй се. Късмет.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1a68201a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Що за връзка е това. Вие знаете ли всъщност дали се обичате или не. Не искам да съм груба, но какво е това разиграване. Днес съм с тебе, утре не!? А той наистина дали те обича, щом не намира 30 минути за една среща? Вярно е, че ходи на работа, но, ако иска нещата да потръгнат ще ти обърне малко внимание. Поговорете си как ще я карате за напред.
И успех!

The Star *

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 216f555f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   правите 2 месеца, ама не сте се виждали от 1? .. "Странна" връзка.. Това, че е започнал работа, не е оправдание, да не се виждате.. едва ли стои по 24 часа там.. Явно човека просто не иска да сте заедно, но и на практика не сте двойка де.. ;) Продължавай си напред, останете си приятели и не прави тази грешка втори път ;) Още от начало е било ясно, че няма да се получи.. Тази несигурност която сте имали говори достатъчно.. Или искаш да си с някой или не.. Какво е то това- "След като го виждах не можах да издържа и говорих с него исках пак да сме заедно, но той каза че предпочита да си останем само приятели. Аз приех това, не беше много лесно, но се налагаше. След 2 седмици той дойде при мен и му каза че иска да е с мен, че е готов пак да е с мен. Тогава тръгнахме пак.. " Поне според мен всичко е било обречено.. Малка си още, много връзки ще имаш, така, че давай смело напред.. :))
Те0

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: acc7ba7b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   ... и представяш ли си - цял живот така? Ту той дойде и искаше пак да сме заедно, ту аз отидох и исках пак да сме заедно, ту не се бяхме виждали от 1 месец, и така до края на света!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9ebeb845f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз пък бих те подкрепила в това! Ако мислиш, че той е човекът за теб и си струва наистина, бори се! Бъди активната страна - търси го, покажи му, че искаш да сте заедно. Може би той това чака. :-) И все пак не го обсебвай...

Ако пък не се получи - запомни го с хубаво! На 15 си, животът е пред теб! :-)))
Успех и в никакъв случай не се отчайвай!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9979c30135
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Късате, събирате се, не се виждате..? Не намирам смисъл в такива връзки, в които нещата не са постоянни. По-добре ще е да се разделите, ако нещата продължават така.
Най-добрата ми приятелка е колкото теб и по същия начин се събират, късат, не се виждат сума време, вече около 20 пъти за последната година. И тя не издържа, все ходи да го търси и се измъчва.
Съвета ми е да продължите напред по отделно, няма да ти е последния само на 15 си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4e38dc63e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ще бъда директна, но не искам да съм груба!!!
Няма никакъв смисъл!
Той не иска да се вижда се теб.
Не е нормално!
Явно си има и друга приятелка или има нещо друго, но определено не си заслужава!
Какво е това?
Днес заедно, утре не, да си останем приятели, да тръгнем пак.
Това не е в реда на нещата в една връзка.
Остави го и си намери друг, някой, който да те обича.
Не да късате, да се събирате, да късате, да се събирате и така.
Зарежи го!

Ладия

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker