Баща ми ме завари с гаджето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баща ми ме завари с гаджето ми
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 5929 пъти
Изключително гадна ситуация! Ще представя накратко положението си:

Момиче съм, скоро ставам на 17. Живея с баща си, майка ми не е в България.

Имам приятел от близо 3 месеца. Той е на 21.

Такааа... Преди няколко дни бяхме излезли двамата и отидохме у нас. Говорихме си, споделяхме някакви неща и докато се усетя гаджето ми беше голо до кръста върху мен. Следващият момент видях баща си. Ужас... Той като се развика, като хвана момчето и го претисна в стената, започна да го заплашва, държеше го ама здраво. Тук нещата се объркаха още повече, защото приятелят ми тренира и е по-висок от баща ми. Отбъсна го и му каза да го остави намира. След това ми каза, че ще се видим (което допълнително вбеси татко) и тръгна.

Сега положението вкъщи е отвратително. С баща ми въобще не си говорим. Когато вляза в стаята излиза, не иска да ме слуша, все едно, че ме няма. Мислех си, че ще му мине, но всеки ден става все по-зле. Първо ми крещеше истерично, след това спря да ми говори, буквално спря грижите си. Храни се сам, преди ми се обаждаше ако ще закъснее, сега... Просто не му пука. Да не кажете нещо, но и преди ме питаше дали ще изляза, колко да ми остави ако ми трябва нещо, сега излиза, нямам пари... Няма и кой да ми даде.
Вчера пък влезе в стаята и ми каза, че ако имам планове да излизам- пиша на едно листче и го оставям. С кой, къде, колко време ще ме няма. Не мога повече!
Знам, че може би съм виновна, но не издържам вече.
Все едно съм под домашен арест! А майка ми въобще не я намесвам, защото вкъщи баща ми е спокойният. Ако и се обадя ще пристигне, за да може двамата да мислят как да ме измъчат. Не съм толкова малка. Баща ми знаеше, че се виждам с това момче и ми даваше съвети, но да свърши така... Пиша тук, защото мислих много как да постъпя, но нещата стават по-лоши...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: be2ca41b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Баща ти е прекалил с реакцията. Даже съм малко учуден, че той така реагира. Обикновено майките на тая тема са по-предпазливи. Явно е много загрижен за теб :)
Най-добре поговорете. Трябва да му напомниш, че скоро ставаш на 18 и подобни неща са абсолютно нормални :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8955dcebca
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   гаджето ти е идиот как може да блъсне баща ти трябвало е да си наведе главата нестига че е виновен а и... пише го момче на 17 години само за инфо


извини се на баща ти
17*

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5904659ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   *Syndrome реакцията на баща и е съвсем нормална за баща... Не забрявай, че момиченцето остава винаги принцесата на тати, независимо колко е пораснала, и до сега си е била само неговата щерка. Сега се появява друг мъж и бащата ревнува, защото усеща реална опасност някой да отмъкне или нарани малкото му момиченце. При нас майка ми вразумяваше татко и го успокояваше, така че никога не е имало такива реакции, но мен не са ме хващали и така вкъщи...
Авторке: При такава реакция от страна на гаджето не съм много сигурна, че е добра идея да продължавате нещо... Липсва му елементарен респект към човека, който те е отгледал и се е грижил за теб. След като баща ти не иска да говорите и излиза от стаята, напиши му бележка, писмо. опитай се да му обясниш нещата. Все някога ще спре да ти се сърди... Все пак те обича много.

Лола

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: be2ca41b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, ако да скочиш на бой на гаджето на дъщеря си е нормално, то сигурно и възпитанието с пръчка в ръка е също толкова допустимо и нормално в семейството..
Разбираемо е момичето да е радостта на татко и да си я пази. Но това ли е начина? Да хванеш приятеля ? и да го блъснеш в стената все едно е престъпник? Не може ли с по-човешки методи, примерно разговор. Ами това момиче един жен ще тръгне да се омъжва, ще забременее.. Тоя човек тогава освен да тръгне да убива мъжа ?? Още повече, че не става дума за 13-годишна пикла, а за момиче пред 18. След няколко месеца ще е пълнолетна, ще може да взима решения за себе си.
Това, че бащата ги е хванал не променя факта, че той трябва, а и вероятно е наясно, че рано или късно щерка му ще прави секс, независимо дали той е съгласен и ще разбере. Пак казвам - нормално е да реагира, но не по такъв животински начин. И аз да бях и аз щях да го блъсна.

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b7def42780
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Баща ти е тъпак :)), средностатистически :) примири се. За съжаление ти си все още безкрайно зависима от него и отгоре на всичко едва ли ще му дойде акъла в главата. Няма друг начин освен да си трайкаш, конфронтацията няма да доведе до нищо хубаво. Остави нещата да си улегнат от самосебе си или гледай да си върнете добрите отношения, ако трябва му направи някакъв театър колко съжаляваш пр. :))) Хич не е желателно и твоя т. нар. приятел да се конфронтира с него щото като нищо баща ти може да пострада, а гаджето да стане подсъдим.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 45dcccda22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз бих ти предпоръчал да си земеш една заклиочалка за вратата както направих аз и докато тоя се облича да бега през прозореца измисли нещо напримерно тате лошо ми е моля те излез и колкото и да налага да влезе отказвай докато оня не хукне на някуде или се не скрие някуде... Ама вие сте....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5904659ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   *Syndrome момичето е на 16. Бащата не е бил момчето, а го е притиснал до стената. Освен това би трябвало като мъж да знаеш, че вие по принцип си защитавате ващо. И последно: Когато и дойде време на момата да се жени, яреди това момчето ще се представи официално на таткото, а няма да бъде заварено в неприлична поза в леглото. И на последно място, ако той е агресивен, трябвали и ти така? Най-малкото става въпрос за уважение... Но то да блъскаш като ти блъскат на среща е най-лесното.
Лола

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1ae955bfd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Реакцията на баща ти е абсолютно нормална. Ти си на 16 г.
Приятелят ти не е трябвало да реагира така. Така е показал, че мисли само за секс, а не ако мислеше за нещо повече, нямаше да отблъсне баща ти, щеще да му пука за него.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: cd72223769
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не, не го е блъскал, а му слуша обидите и заканите няколко минути. Беше засрамен и баща ми видя как наведе глава и не можеше да го погледне. За татко това не беше достатъчно и продължаваше да го блъска и обижда. Тогава момчето му избута ръцете и му каза, , Оставете ме намира''. Не е демонстрирал сила, не се е държал пренебрежително. Не искам да си спомням този момент, но приятелят ми беше много изплашен след стореното, а баща ми трепереше от яд, че някой му се противопостави. Определено не беше най-подходящата реакция от страна на приятелят ми, но тати прекали.
И само да спомена, че написах една бележка, че съжелявам много и вината е моя, а баща ми само я погледна, погледна мен смачка листчето и излезе.
от авторката***

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 120837d0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   правилно е реагирал приятелят ти, да се остави да го набие ли?
Лошо сте сторили, защото не сте внимавали. Аз момчета вкъщи не съм водила, но признавам - баща ми никога не би реагирал така
Все пак си на 16, натискали сте се - какво лошо има? Ако го беше хванал да ти дава дроги, да го смели от си - е, той не е ли бил на 16? Реагира точно като ревнив мъж, на когото му взимат най-ценното, но все пак - такъв е животът, който има дъщеря, трябва да знае, че скоро ще се появят и други мъже в живота ?!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f5572dce22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей!
Ситуацията е конфузна, но не бива да си внушаваш някакви вини от това. Ти си вече полово зряла и тези неща са си в реда на нещата. За баща ти ще останеш малкото момиченце. Той е изпитал истински шок, колкото и да си е мисли, че все някога този момент ще настъпи. Определено не е постъпил като зрял и мъдър човек, но пък какво да се прави - няма училище за родители.
Говори с него, но спокойно, без чувство за вина и без натрапване на тийн виждания за това колко сме големи и зрели... :-))))))))))))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bf93c60205
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мило момиче реакцията на баща ти е съвсем нормална нормално е и това че те отбягва все пак и аз съм жена знам много добре кога един баща ревнува дъщеря си това е твърде срещано явление така да се каже родителите си мислят че наи важното за тяхното малко момиченце е те да се реализират по наи добрият начин не си мисли че това ще продължи много напротив

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker