Аз ли съм задръстен или света е станал такъв? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз ли съм задръстен или света е станал такъв?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1700 пъти
Здравейте, аз съм млад, прав, корав младеж на 23 добре изглеждащ. Уважавам и оценявам жените и женската красота, но защо дявол да го вземе масаво 90% от девойките на възраст 16 - 30 си снимат задниците по прашки и те се разпространяват във социалните мрежи!? Ако бяха 5 - 6 щях да си затворя очите, но това е масово ама много масово какво искат да покажат и на кого да се докажат? Според мене избиват някакви комплекси, но ще ми е интересно да направим един хубаво разговор в който да участват и девойки снимащи задните си чатсти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: fff2761536
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива са времената :)
Едно време бръмчахме по мирк, аха, гепиме, елмаз и всякакви други предхождащи фейсбука :) нищо по различно. А в интернет е нормално хората да се изкарват малко повече от колкото са в същност :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1de9f496d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не съм девойка, която си снима задните части, нито нося прашки, но
Просто ги остави намира, всеки има власт над профила си в социалните мрежи и се снима както иска.
На мен дори и без провокативни снимки ми пишат индийци, кво остава за тях.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5e1e092841
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Искат да бъдат харесвани, оценявани, да имат слава, да бъдат големи и по долните от тях да им служат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f7ef54275d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените си търсят мъже и затова качват разголени снимки. Най-лесно е една жена да качи снимка по прашки, но може да ни възбуди без да качва такава снимка. Например може да качи снимка по някоя стилна рокля.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d493080da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Като няма кой да им прави комплименти в реалния живот, си просят такива в нета. Сиреч комплекс.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f396a5dc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък никога не съм си качвала разголени снимки. Под нивото ми е. И без излишно набиване в очите се вижда кой има добри форми. И в чувал да е облечено едно красиво тяло, пак си остава красиво.

Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 56811fbc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тези фейк работи ги имаше и преди.
88ми набор съм. Едно време както каза един по- горе, имаше мирк, аха, импулс и всякакви подобни сайтове. Тогава нямаше айфони, майфони и подобни. Телефоните ни бяха с VGA камера.
Сещам се Аха-то беше най- вървежният сайт за запознанства.
Кифлите там се снимаха от определен ъгъл, надуваха джуките и правиха странни гримаси и погледи. Тогава не се наблягаше на дупетата, ами на гърдите. Имах едни съученички в 8-ми клас, които си имаха направо гола фотосесия. По прашки, сутиени, тежък грим и тн.
Момчетата пък се снимахме до разни случайни скъпи коли, все едно са нашите, а сме били 14 годишни келеши.
Така че тея позьорските работи, разголените кифленски снимки и комплексите ги е имало винаги. Вече от цици, всичко се смени на задници, това е.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7f6fd3c1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За жените е съревнование, бе момче!

Да не мислиш, че една жена ще пркара повече от 3 часа на ден, за да си сложи грим, за да си оцвети ноктите псоред цвета на нещо си, както и ноктите на краката, да даде 10 лева за прическа и да си сложи рокля, която е избирала три часа, която струва винаги е прекалено скъпа, която ще носи веднъж, за да впечетли мъж? ХА!

Това е, за да покаже, че е хубава и че е над другите. Мъжете си мерят оная работа, вярвайки, че ако им е голям, то са "по-големи" мъже, каквото и да означава това. Жените пък обичат, да се сървеновават в техните разбирания за красота и "изящество". Ако си живял с жена, повече от 3 седмици, знаеш, че в един момент започва да се разкарва по пижама, която прилича на чувал. Но излезете ли някъде, ще минат ЧАСОВЕ в подготовка, върпеки, ч еможе да излезете за едва 30-40 минути. Важното е, не да се покаже за мъжете, а за да покаже на жените, че е на ниво, ако може, даже и че е на по-високо.

А какво са "профилите"? Същото, но в по-големи пропорции.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e42b031dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Искат да са център на внимание! Във Варна, покрай хотел "Черно море" и хотел "Одесос", който иска да се изяви, свири на някакъв инструмент, не е отишъл да си снима интимните части-за него музиката е начин на изразяване-да си известен, но от живия контакт, както се казва-да те види обществото на живо, а не от пошлите снимки! Но не всеки се осъзнава навреме! Защото тези, снимащи се за слава, се наричат кухи лейки-красиви отвън, но без душа отвътре!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c29d3ed325
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото така ви харесва на вас мъжете. Ако се разголват, що се разголват, ако не се разголват, защо не се разголват...

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 60d66bf27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз не си качвам такива снимка, изглеждам си добре отвсякъде.
Под интелвктуалното ми ниво е да се разголвам така. Това, че масовата част от хората са тъпи, не означава, че всички са такива.
Повярвай ми, повечето от тези жени са ужасно глупави.
И да, избиване на комплекси е, че тя е 'най'. Его.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 246d461ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Според мен просто си търсят внимание. Някой просто си просят харесвания. Също и така е най лесно да привлечеш вниманието на мъжете. Такива времена настъпиха че просто голотата пробива... за жалост

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1ffbc85241
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Гледайки пунктуацията, правописа и граматиката ти, отговорът е ти.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7742053717
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Във целият западен свят е така. Не се учудвай. Най-много се усеща тук в източна Европа. Причините са доста. . Излез по улиците и веднага се набиват на очи разголените млади дами. Те доминират във нашето общество и никой нищо не може да им каже. Те биват подкрепяни от семействата им. На другия бряг са Пакистан, Ирак С.Арабия, Афганистан някой части на Турция, По тия места масово се абортират женските ембриони. Ако женичките не служат биват бити и убивани защото се опитват да следват западният модел който не е толкова и западен но това е друга тема. По улиците на гореспоменатите държави най-често може да се види мъжкият пол. дамите са се покрили по домовете и си гледат къщата и децата. Преди 200 години във България картинката е била подобна. Не искам да кажа ,че това със забраните е хубаво нещо но все пак трябва да има контрол и някакъв баланс. Но уви баланс няма и от тук почват всички проблеми а водещия е ,че етноса ни изчезва със много бързи темпове. Здрави прави умни българи живеят сами и се чудят какво става. Кой виновен и кой крив. Еми за мен медията е виновна. Тя е породила всички изгъзици на сегашното общество. Да добавя че и мъжете във България са доста изперкали за съжаление и направо ме е гнус. Мутри , Жоро Илиев -човек за пример. Татуси, изкуствени мускули и лошо поведение. Желание за мачкане на по слабия и всичко пак се поражда от горе-споменатия баланс. Мъжете които представляват една нация винаги трябва да са приятели ,единни ръка за ръка. Ако са такива то тогава държава е силна и готова за всички изпитания.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f13d680a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не мисля, че някой, освен приятеля ми е наясно какво бельо използвам, но ще си позвля да коментирам темата ти.
Нека кажем, че това се харесва по наше време. Момичетата масово позират за снимки в едни и същи пози. Изпъкнало дупе, чупка в кръста и така нататък. Мода. Забелязал ли си, че повечето млади хора се обличат по сходен начин? Аз и затова съм мислила. Изправям си косата често и да ти кажа, повечето жени навън са също с изправени коси, защото това се харесва последните години. Не ми се иска да съм подвластна на общоприетите норми за красота, но е факт, че съм такава до известна степен. За мен е неуместно да си снимам дупето по прашки, че и да го кача онлайн, но много други жени го правят. Да не говорим, че по този начин чувствам, че ще унижа родителите ми, както и приятеля ми, а не само себе си. Като се замисля, изобщо нямам снимки по бански. Не ме е срам от тялото ми и не ми е проблем да се съблека на плажа, но до там. Всеки е господар на живота си и решава какво да публикува в социалните мрежи. Аз не бих искала непознати да виждат определени части от голото ми тяло, но това не означава, че другите жени трябва да са на същото мнение и да живеят по моя стандарт. Ти пък винаги можеш да избереш жена, която няма такъв тип снимки в инстаграма си. Свободен си да си правиш изборите. Винаги можеш да се възмущаваш на определени хора, но не си длъжен да се занимаваш с тях, ако не ти допадат действията им.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9ef697adbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Недей да съдиш за момичетата по това какви снимки си качват в социалните мрежи, защото социалните мрежи са един илюзорен свят, в който човек може да се поставя в роли, в които в реалния живот не би могъл. Там всеки се стреми да се интерпретира в най-добрата си светлина - който има хубав задник, снима задника, който има хубави очи, снима лицето, но никой не си качва снимка на пъпката, която му е излязла на гърба например. Да не говорим, че дори да нямаш забележителен външен вид новите технологии вече позволяват да си обработиш снимките и пак да бъдеш това, което искаш да видиш на снимката. Тези "плюсове" на съвремието са си изкушение до голяма степен за всички, които ползваме интернет. Социалните мрежи ни позволяват да се направим на това, което искаме да бъдем, но извън виртуалното пространство в повечето случаи просто не сме.
Не превръщай това в основен критерий, по който да определяш хората и най-вече жените и не си вади прибързани изводи. Не всяка, която има една идея по-провокативни снимки е несвястна и не всяка, която няма такива снимки е свястна. Ако имаш симпатии към даден човек просто се опитай да го опознаеш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 83c7ea087b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Защото няма кой да възпитава децата да бъдат слаби. Възпитаваме ги да бъдат оцеляващи, не мислещи.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a8c6f2c97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Когато една жена има перфектно тяло,естествено го показва,защото няма комплекси и се гордее с него.А и с възрастта тялото се променя и един ден няма да има възможност да го снима дори и да иска,и ако не сега,то на 30 ли?Има и момичета,които го правят просто,само защото е на мода без да са се замисляли за мнението на другите.Аз не свързвам голото тяло с голота,а по начина,по който разсъждават нудистите,приемам го за нещо нормално,част от природата и не виждам нещо срамно.Аз лично качвам снимки,на които съм чисто гола,но при мен се виждат единствено лицето ми и много малка част от голите ми рамене,не се виждат ни най малко гърдите,дупето ми или каквото и да било.Не се интересувам ни най-малко от чуждото мнение и не качвам такива снимки,за да се харесам на някого,нямам комплекси за начина,по който изглеждам.Мисля,че когато съм без грим и както казах само се загатва,че тялото ми е голо изглеждам истинска и красива.Много малко хора смеят да покажат лицето и тялото си без грим и Фотошоп.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8c8f596723
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Абсолютно подкрепям номер 7. Само комплексарките се разголват, за да получат вниманието на мъжките курви. Нормалните мъже не им обръщат внимание, защото си търсят нормални девойки с принципи, морал и благоприличие.

Момиче, което наистина се гордее с тялото си, не го натрапва на останалите с голота. Такова момиче просто си знае, че има хубаво тяло и това ѝ стига.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker