Писмо до първото момче докоснало сърцето ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писмо до първото момче докоснало сърцето ми...
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 11804 пъти
Писмо до първото момче докоснало сърцето ми...


А беше толкова близо до мен, и едновременно толкова далеч..
Толкова време беше на една крачка от мен, а аз не направих нищо… ти не направи нищо..
Гледах в очите ти и виждах толкова много неща, едновременно познати и непознати.. , чудех се за какво ли мислиш когато ме гледаш.. Чудя се какво можеше да бъде…
Това си остава загадка.. Аз отдавна вече не мисля за това, но когато си спомня за онези моменти.. онази тръпка сякаш за миг отново се появява..
Аз усетих и топлината ти, усетих и отдалечаването ти.. Но ти дали усети гласа на сърцето ми..
Беше първия.. първия в сърцето!!! Първия истински! Аз усетих, какво е да копнееш, да желаеш, да чувстваш, да имаш и да изгубиш.. Не заради друго, а заради мълчанието..
Аз ти казвам, ти ми вярвай.. Никога, никаде, никоя няма да те обича така както аз съм те обичала.. Искам да го знаеш, и когото вечер останеш сам със себе си, и мислите си да си спомняш за мен, и да се питаш, какво е щяло да бъде…
Друга няма и неможе да ти даде това, което аз можех да ти дам.. Знай го!
Не е важен/а първият/та когото си целунал/а.. , Не е важен/а първият/та, достигнал/а до леглото ти.. Важен/а е първият/a успял/a да влезе в сърцето ти, в мислите ти, съзнанието ти..
Колкото и време да мине – Първите остават първи! В сърцето винаги има едно малко кътче в което стой спомена, чувствата и любовта към истинския обичан, първият в сърцето..
Времето минава, дните летят, сезоните се сменят, годните текат, хората се променят, но любовта – първата остава винаги най-чиста и най-искрена…
Искам да знаеш, че никоя друга не би могла и няма да ти даде това, което аз можех да ти дам, и все още мога, но вече не искам.. не искам след твоите други жени… Толкова много неща се промениха.. Просто знай, че аз съм единствената която те е обичала истински..
Незнам, какво ти си мислил, и какво мислиш за мен. Не разбрах какво ти си мислел за мен, мислил ли си поне малко за мен или друго…. Така и не успях да разбера отговора на тези въпроси, макар и толкова много да ги търсех.. Сега вече не ги търся, не искам и да ги знам.
Само като се замисля за безбройните часове стоене пред компютъра в гледане на снимката и профила ти, толкова много листя и мастило изписани от мен за теб в дневника ми, толкова много пъти чудене как да те заговоря.. Вечерите в които те сънувах.. Толкова много сутрини бързане да стана и да ида на училище, за да те видя.. Как само те чаках.. как само ми липсваше, и как съм искала да те видя, как те чаках да се върнеш от практика.. И още, и още неща.. Ах, колко съм била заблудена..
Замисли се и кажи, не съм ли аз тази която те е обичала истински? .. Дали някоя друга ти е казвала такива неща, дали си бил първият в сърцето на някоя от тези, с които беше? .. Дали си бил любов за друга? Знай, че не си бил! Аз съм единствената, която щеше да ти даде такава обич. Не се ли питаш, какво е могло да бъде? Живота не е само купони, почивки и целувки без чувства. Не можеш да се самозаблуждаваш и да грабиш напразно от друга това, което не може да ти даде, те са изчерпани, употребени, чужди за теб, но предпочете леките, лесните, ненужните. А аз, аз съм любов, искрена, чиста и истинска.
Дори да се срещнем отново някога, нищо няма да е както преди, както е могло да бъде.. Очите са същите, но ще гледат в друг.. Любовта ще бъде за някой, който наистина я заслужава..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6b8e7f4554
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Обичам те!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 68e874b1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Страхотно писмо! Не е късно ако все още сте млади. Ако толкова си го обичала, може отново да го потърсиш. Може да станете приятели не е толкова важно веднага да тръгнете. Иначе и аз имах една такава любов на времето(в 6-7 клас, бяхме заедно 2 год. и половина) сега съм 10 :) Аз честно казано се страхувах, защото тя беше най-готиното момиче в класа, говореше с всички но един ден просто започна да говори с мен да ме наблюдава в часовете. Бих дал всичко да върна времето назад но може би е било за добро :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 692ab4a9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Това писно е толкова искрено. Нищо че съм момче, то ме накара да се разчувствам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8740176fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   това писмо ми хареса много. Момчетата са много по различни от нас момичетата. Когато се закачаме с момчета те мислят, че харесваме него но не е така. Ревнувам и го показвам всички ме питат ЗАЩО никой неможе да си итговори. Преди 3 години имах гадже тогава бях на 9 С него бях 2 години а сега си търса гадже на 12 съм, момиче от Асеновград. - скайпа ми е - melisa. ahmed 11. Момчето да е до 15. Години :D

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1a48bb9427
гласове:
1 2 3 4 5
  (98 гласа)

6.   Прекрасно!!! ^. ^ А сега изобщо не се бави, а взимай лист и химикалка, напиши това красиво писмо и му го изпрати. Да знам, че е трудно, да знам, че си мислиш, че тъпчеш гордостта си така, но тоыа писмо не е за нас. Това писмо е за някой много по-специален. Затова той трябва да счете тези красиви думи. Заради себе си, събери стили и му го дай. ;) Иначе ще ти тежи винаги. Повярвай ми, знам го от личен опит ;)

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e011d3cc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Аз те обичам. Аз ти казах, че те харесвам и обичам, но ти каза, че не те интересува. Момичето, с което си сега не може да те обича, както аз те обичам-силно, безрезервно, истински. Ако се замислиш за миг ще разбереш моите чувства и любов, които изпитвам към теб. Ти си всичко за мен. Без теб живота ми няма смисъл. Живота ми с теб е светлина. Помни, че винаги ще те обичам. Ще се боря за любовта ти дори това да ми отнеме цял един живот. Ти си момчето, което докосна сърцето ми. Ти си момчето, което завладя мислите ми и превзе сърцето ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker