Наистина ми трябва помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Наистина ми трябва помощ!
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2382 пъти
Знам, че мноого малко хора, ще го прочетат защото е доста дълго.... от сега се извинявам за допуснатите правописни грешки.
Така възможно най-кратко ще разкажа моята история и наистина, ще започна направо как стоят нещата сега защото живота ми никога не е бил цветен и розов ама сега да не се оплаквам това е най-лесно, може на възраст да не съм много голяма (14) но от живота съм видяла доста неща (не казвам досатъчно). имам опити за изнасилване много тежки моменти в живота ми знам какво е мизерия знам какво е да губип знам какво е да изгубиш всичко само едно неможах да науча как да свикна с болката и страданието от всичко това загубих сестар си нашите се разведода много от близките ми починаха както и приятели всичко това ме караше да се затварям повече и повече в себе си с идеята, че няма друг начин да се опазя но знаех, че тов не е начина с годините го преодолях приятелите ме познават акто вечно усмихнатата и непреставащо говореща обичам хумора и с риск да прозвуча самопохвална смело твърдя да кажа, че обикновенно съм душата на компанията така де кактои да е реших да стана много позитивен човек и да помагам на хората и да им давам всичко което мога много обичам и да чета книги за психологията на човека от там и научих много неща така почнах да излизам с много хора събрах много, , приятели'' които са били истински са останали точно 3-ма! (аз;най-добрата ми приятелка и приятеля ми) но пък намерих добри връзки които могат да ми помогнат и за напред от Варна съм.
Много момчета са ме наранявали жестоко правили са ме на парцал, за смях и жестоко са се подигравали с мен, но явно хората не са научени да оценяват се тръгвах с едни момчета НЕПОДХОДЯЩИ а се изпусках такива свястни които толкова много ме искаха и без да сме заедно са правили много за мен.. тъкмо се бях отчаяла от всичко когато се запознах с едно момче Ники с него всичко е като в приказките просто немога да опиша колко много е правил за мен примерно веднъж бях болна той дойде правеше ми супички завиваше ме гушкаше ме и стоеше до мен в много трудни моменти беше до мен понякога ме изненадва като примерно казваше, че неможе да се видим и след 2 3 часа цъвфаше с бокет цветя пред вратата толкожа мил и внимателен с него си споделяме абсолютно всичко знам по-голям е от мен на 18 е но пък е много свестен преди години тяхните загиват при катастрофа и от тогава също като мен е бил много затворен дотгава се водело, че живее при баба си но всъщност живеел сам сам си готвил сам си чистил и т. н той е и страхотен джентълмен смело твърдя да кажа МЪЖ НА МЯСТО! с него посрещнахме мног трдности вече 1 година сме заедно една прекрасна година и двамата сме много щастливи нашите много го харесват той чессто идва вкъщи или сме ходили някъде на почивка всички заедно просто това беше най-хубавтаа година в целия ми живот всичко беше наред докато...
Невидях как една жена излиза от вкъщи оказа се, че беше прокерка майка продава къщата и ми сервира, че се местим да живеем с София иска изведнъж да остявя всичко приятелите си училишето всичко което градих с много труд иска да го захвърля и пак да почнем от нулата но аз нямам сили немога да напусна Ники немога да оставя и приятелката си с кяото съм денонощно неога да си предсавя нощ без която няма да съм с Ники и Ася няма да сме на тавана на някои блок да пием бира и да си говорим глупости да пишем текстове след това да записваме песни и мног други неща немога да си представя как ще ги оставя смята да заминем в близките 2 3 месеца но аз немога приятелите ми казаха, че искали да ме отвлекат само и само да не замина ;Д ;д
незнам немога да се справя мисля, че пак ще се затворя в себе си сигурна съм, че друг като Ники и Ася няма да мога да намеря :сс дайте съвет какъвто и да е, моля ви.

П. С Благодаря на 4-мата човека които го прочетоха :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6f30678c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ами малко трудно се разбира написаното - сега, вашите разведени ли са? как така си загубила сестра си...
както и да е - мога само да ти дам съвет да направиш най-доброто от ситуацията. Ти на 14 не може сама да решаваш, има обаче още нещо - не отиваш на Луната, даже не отиваш в друга държава, а в СОФИЯ! За Бога, та приятелят ти е на 18, той може да дойде с теб в крайна сметка, цяла България живее и работи там. Рано или късно пак ще сте заедно, има и интернет. Защо се притесняваш, не разбирам?
Твоите приятели няма да умрат или няма да престанат да ти бъдат приятели, само защото си се местила! Никой не може да ти вземе приятелите, ако са истински приятели

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3a6b056b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер едно, извинявай но ти си страшно тъп/а, но няма значение.

Мила, повярвай ми разбирам по-добре от колко си мислиш за това какво си чувствала (свързано с всичко :)) Бих ти казал да опиташ да говориш с майка ти, все пак това е много за теб, но се опитай да не излезнеш егоцентрична или нещо ( независимо през колко си минал/а, майките са си майки и те мислят за 5 годишно дете независимо на колко си :)), опитай се да разбереш защо майка ти иска да се местите в София, и тогава и обясни всичко накуп, като избягваш нейният възможен отговор "ще се оправиш/м". Обясни й колко много ще те нарани тази възможна загуба, опитай се да уредиш да останеш в/с някой някаде из Варна :)

Пиши ми в скайп ако няма с кой да говориш в моменти :) (k. e_shade)


-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ba7408f4a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като е на 18 няма ли да кандидатства във ВУЗ може би в София и пак ще се срещате.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8b63f0f120
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от авторката: Той няма да остави приятелите си в това съм сигурна, а колкото до майка ми иска там защото имало повече възможности и си намерила там по-добра работа.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dbc48f01e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила захвърли всичко кажи на майка си че ако тя замине ти няма да отидеш с нея. Говори с психолог направи така че или Ники и Ася да дойдат с теб или ти да останеш при тях. При абсолютно ли никой не можеш да останеш а-Също ако това не се получи не е задължително да се разделяш с Ники ще се виждате. Честно мила и нашите са разделени вторият ми баща не ме обича и само си мечтая да имам момче което ме обича а и аз съм на 14.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4d4042e196
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Наистина кофти история

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f86aca45c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   цял роман в 2 изречения

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 19e4ee8f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да беше написала с две изречения какъв е проблема... Амии.. Ситуацията ти е много, много, много кофти! Аз съм на 16г. и миналата година, по принуда от майка ми и покойната ми баба се записах в ново училище. Полудях! Знаех, че оставям най- добрите си приятели (макар, че и там имах приятел)! Цяло лято хленчих, ревах, мрънках, най- добрата ми приятелка се побърка от мъка, че се разделяме, но в крайна сметка се отписах и се върнах в старото училище.. И знаеш ли какво? ГОРКО съжалявам! Оказа се, че там, откъдето се отписах, класът е 300 пъти по- готин от моя, няма надувки, всички се обичат и се подкрепят! Разбирам как се чувстваш, но знай, че понякога това, което изглежда ужасно, всъщност е оптималното! Отиди в София (всъщност, гледайки обективно на нещата, ти какъв друг избор имаш? ), не знаеш какви хора ще срещнеш там, Ники и Ася не са единствени! Гледай оптимистично на нещата, иначе съсипваш и себе си, и майка си, и всички, които те обичат! Каквото и да стане, желая ти успех! :)

Lady GaGa Fan

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ce9722a7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хаха добре казано "Lady GaGa Fan", принципно е всяко зло за много по-добро, но има и изключения ;) Все пак зло и добро няма, тъй като това е само гледна точка, за един едно е зло, за друг това едно е добро.. :)

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 89b0285175
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче от това, до колкото успях да разбера написаното от теб си преживяла много неприятни неща!
От друга страна обаче от наечина по който разказваш житейската си история оставам озадачена от опита, който имаш с момчетата. Имаш сериозен приятел от 1 година, в момента си на 14, той на 18... май, много рано си започнала с любовта, ако въобще на твоите години може да се говори за любов! Всъщност и аз не знам защо ги пиша тези неща, но някак си не мога да приема за нормални любовните контакти на тази възраст. Както и да е! Все пак ти пожелавам успех, да си останеш във родния град и да не загубиш приятелите си!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ce9722a7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Към 10 - Говорих с момичето. Осъзнато е и е много по-възрастна умствено, за това и момчето се е гаджосал с нея сигурно.. опита прави годините, не номерата ;)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 89b0285175
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, права си, че опита прави, не годините, но все пак когато говорим за едно дете на 13-14 години, мисля, че натрупаният опит не говори много добре. ОК, момичето може и да разсъждава зряло за възрастта си, но самият факт, че поддържа интимни връзки толкова рано показва, че все още е много незряла, неосъзната и неразумна! Защото, ако беше зряла, най-малкото което щеше да знае и да осъзнава е, че и е рано да върти любов, особено с по-голямо момче! Не казвам, че на 14 трябва с кукли да си играят, но гаджета, сакс... някак си прекалено рано е! На тази възраст много често се бъркат невинните любовни трепети с любов в истинския смисъл на думата. И най-лошото от всичко е, че след години осъзнаваш, че не си имал детство, защото си го пропилял, стремейки се да си "голям". Не, нравоучителствам на момичето, само си изказвам мнението.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d7cdaa0561
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Към 12 - ПРАВ, не права.. (момче съм :) )..

"че все още е много незряла, неосъзната и неразумна! Защото, ако беше зряла, най-малкото което щеше да знае и да осъзнава е, че и е рано да върти любов, особено с по-голямо момче! " Тука не си права. Както казах, опита прави годините. Точно защото е съзряла умствено за възрастта си и мисли като по-стар човек мисли и за любов. Вече за разлика в годините това си е тях избор, който явно им харесва.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 89b0285175
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Death_Blade Ти на колко години си? сТРУВА МИ СЕ, ЧЕ СИ НА ВЪЗРАСТ БЛИЗКА ДО ТАЗИ НА АВТОРКАТА!
"Както казах, опита прави годините" виж сега може да си млад и да си преживял много, но в случая тя е още дете-не млада жена. И аз съм имала връстнички "много опитни" на 14, ама ела да ги видиш сега на 25 изглеждат на 30 някои от тях. Но хайде отказвам се от спора, всеки си знае за себе си, нищо че не е правилно.

модератор - предлагам да престанем с личните заяждания. Благодаря.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d7cdaa0561
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Към 14- Развеселен съм че ми обръщаш толкова внимание, но пак не внимаваш какво казвам. Но както ти каза, " всеки си знае за себе си, нищо че -НЕ- е правилно. "

Рано или късно ще се осъзнаеш :)

-Death_Blade ^

П. П... а да.. познавам 12 годишни, които са умствено по-развити от 30 годишни лелки ;)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 89b0285175
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14: Не смятам, че съм се заяла с някой!
дО 15: МВече съм сигурна, че си в тиин възраст!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ce9722a7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Към 14 - Радвам се че си сигурна че съм в тийн възраст, щом мислиш че това определя нещо. И съм поласкан от допълнителното ти внимание. Като сме тръгнали по тази посока, по начина по който пишеш не ти давам повече от 14 ;)
Но така и не разбрах смисъла на коментарите ти. Опитваш се да се правиш на велика или нещо..? Не разбирам :)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a00b26dc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И аз прочетох историята ти ... Справила си се отлично с трудносстите ... и може би това е просто още едно изпитание, с което трябва да се справиш. Ти си на 14- живота ти депърва предстои ... Ники и Ася не са единствени ще си намериш и други приятели. И пак казвам на 14 си сега е времето, в което можеш да опиташ от всичко и също така времето в което постъпваме много глупаво , но родителите са тези които жинаги ще са зад нас .. момчета под път и на над път... А ако той държи достатъчно на теб ще се премести с теб .. Това е моето мнение надявам се да съм помогнала. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker