Само приятели??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Само приятели???
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2588 пъти
Здравейте, ето я и моята история. Благодаря на всички които ще я прочетат!!!!

Преди 2-3 седмици някъде, случайно в училище се запознах с едно момиче, и се оказа че и двамата живеем в един квартал, който трябва да подчертая че е доста далече от училището. Прибрахме се заедно говорихме си, вобщте, разбираме се страхотно и двамата много си допадаме имаме много общи интереси и аз още на първия ден започнах да я харесвам. Същата вечер си писахме в скайпа и се уговорихме на другия ден заедно да отидем до училището. На другия ден всичко мина много хубаво пак се прибрахме заедно и т. н. Вечерта си писахме в скайпа и тя изведнъж ми каза че я мъчи един въпрос но няма да прибарзва, ще изчака времето да си покаже обачче аз и казах че и мен нещо ме мъчи и така дойдохме си на думата и тя ме пита дали я харесвам и аз и казах да, а тя каза:"да предполагах", после аз я питах идали ме харесва и тя каза че може само да каже че ме приема като много добър приятел. тогава аз я питах значи да се опитам ли да забравя тези чувства за да не преча на вразката им (защото тя си има гадже от няколко месеца), а тя ми каза :"ти сигурен ли си че имаш чувства? " аз и обесних че с никой не съм се чуствал толкова хубаво и и казах всичко което чувствам и тя каза:"даа наистина има нещо". След това тя каза че трябвало да става от компа и се уговорихме на другия ден да се видим.

И така на другия ден й казах че няма да се меся между връзката и с гаджето й и че всичко зависи от нея, каквото тя ми каже и така разбрахме се да останем само приятели. Добре де но от тогава се виждаме почти всеки ден и веднъж седнахме на една пейка в една гора и по едно време се прегарнахме и седяхме така прегарнати 40 минути!!!! през пет минути я питам как се чувства ит я ми сподели че никога не се е чуствала така, че никога не е имала такова преживяване, и двамата треперихме доста. След тези 40 мин се пуснахме говорихме си и след малко пак се прегарнахме и седяме още 20 мин ми каза че нещо от вътре я карало да ме целуне аз не знаех какво да кажа не си спомням какво точно говорехме тогава но тя по едно време ми каза "направи го" обаче аз така и не я целунах, просто някак си щеше да ми е за първи път и я питах дали иска да го оставим за друг път и така и стана. После варвяхме хванати за ръка и така. Един друг ден на нея и дойде идеята да си напривим пикник и аз се съгласих, тя ми каза че това е 2-рия й пикник досега е ходила само с родителите си. След няколко дни бях в тях и бяхме сами и седнахме на едно легло и се прегарнахме и на нея просто и беше някак си много приятно прегращеше ме и тя стискаше ме по едно време започна с ръка да ме гали по ръката и по лицето аз сащо я галих и така за малко да заспим но аз трябваше да си ходя. Аз още в началото и бях казал да слуша сърцето си , че то ще и покаже пражилния път. И така веднаж пак бяхме в гората и вървяхме прегарнати потанцувахме на бавна музика и след като се разделихме по късно я питам по скаипа дали и е харесало и тя каза е защо питаш не знаеш ли отговора и аз се изхилих и я питах дали ще иска пак да танцуваме и тя каза че иска.

И така преди 2-3 дни бях пак в тях бяхме сами и пак бяхме на сащото легло седнали по същия начин както преди и пак бяхме прегарнати. По едно време аз я питах дали чувства нещо и тогава тя ми каза че не чувства нищо и че досега само 2 пати е изпитвала нещо към мен. Това много ме нарани. После станахме да танцуваме и по едно време тя някак си не знам дали ще ме разберете "с промени вътрешно" нещо и се зави свят и искаше да си премери кравното премери си го и не беше много ниско и тя ми каза че иска да види мойто как е , хубаво премерихме го но мойто си беше добре после станахме и аз се запатих към компютъра с гръб към нея и тогава аз се обърнах и видях как тя се готвеше да ми скочи на гърба но някак си казвам ви беше и много весело нещо някак си се промени и тогава аз я питах какво става кажи ми моля те изведнъж нещо се промени но тя отричаше че се е променила но аз не исках да й повярвам и тя взе да ми се сърди че не й вярвам и тогава и казах че сигурно просто тя не го е усетила, това е нещо което вътрешно и идва и тя не го осъзнава но тя мълчеше и в крайна сметка нещата останаха така.
Много съм объркан.

Моля ви кажете според вас какво става, какво да правя, не мога да разбера дали казва истината и не знам какво да правя.

Моля ви дайте някои савет какъвто и да е.
Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6d25cf749b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момичето не знае какво иска и замисли се - в момента лъже приятеля си.
Аз те съветвам да не чакаш, да я целунеш със самочувствие и да ? поставиш ултиматум - или ти, или той. Не си губи времето с това момиче иначе, което не е честно с теб, с него и със себе си! Някъде там може би чака твоето момиче!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 90175046c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хах, преживях същото, само че, при мен нещата изстинаха дотолкова, че вече не сме дори и на "здравей- здрасти". Защо не я целуна, когато ти е казала да го направиш? Мисля, че си пропуснал много моменти, когато сте били сами.. Можело е да се случат много неща. Сигурен ли си, че тя има гадже? Виждал ли си ги? Момичетата обичат да правят номера, не й се доверявай лесно, каквото и да ти казва. Пак казвам, случи ми се абсолютно същото, моето момиче също отричаше да ми е сърдита.. Но ние стигнахме доста по- далеч от вас, преди тя да реши да се сърди и да се прави на недостъпна. Според мен трябва да се опитате да започнете отначало, като този път, в момента, в който останете сами, я хвани за ръката и нежно я целуни! Ще я накараш да те желае, вярвай ми!

Lady GaGa Fan

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4a1cbb2938
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте, първо искам да ви благодаря за коментарите!!!
Така, значи обръщам се към номер 1: Днес се видяхме и тя ми каза че вече е решила и е сигурна в това, и аз я питах дали е в моя полза и тя каза че не е. Това направо ме уби. Каза ми че мислила върху всичко и в крайна сметка е решила вече. И ми каза че мисли че всички тези по близки отношения които се случиха може би не е трябвало да се случват. И че си оставаме само приятели. Така че мисля че вече нямам шанс да я целуна, и че всичко свърши. Аз и казах обаче че каквото и да става няма да спра да я харесвам, че няма да изчезнат чуствата ми и че може би някои ден всичко ще се обърне наопаки и че няма да изгубя вярата си. Така че вече не знам какво мога да направя. :(
Сега обръщам се към номер 2: Да сигурен съм че има гадже защото първо аз го познавам и съм ги виждал заедно.
Лади ГаГа Фан моля те, кажи ми КАК да започнем отначало???
Как вобще ще стане това? Тя вече ми каза че е решила и това мисля че значи че всичко свърши. Моля те отговори ми на този въпрос!!!!
Пак благодаря за коментарите и затова че прочетохте историята ми!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker