Той има мои снимки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той има мои снимки
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1502 пъти
Здравейте,
Предварително, знам че е грешка, но вече е късно, моля не ме съдете. Момиче съм на 15 и си пишех с един, и почнахме да си пращаме снимки, той ми е пращал и голи аз не съм, само по бельо, като бяха такива които се изтриват в инстаграм и изписва ако скрийшотнеш, затова мислех че нямам проблем. Но днес същия ми ги прати... Не знам как е станало няма значение, какво да правя. Не ми се вижда лицето на тях, ама се вижда че са изпратени от моя профил, някои са фалшиви, но има и някои истински. Попринцип каза че не бил такъв да изнудва, но да съм си помислила, как ще се държа с него. Какво да правя, моля ви, помогне ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6e63ea20cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ти пука? Аз съм пращала голи снимки на гаджета. Ако някой тръгне да ме изнудва, ще му кажа да ги пуска. Това, което ще поиска от теб ще е много по-лошо от това някой да те види по бельо. И няма да има край, ще те тормози до откат. Някакви снимки, че даже и голи не са, голямата работа, в днешно време на най-големите звезди порното им изтипосаха пред целия свят.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 427165c826
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато няма никой на горния етаж, и Господ Бог да слезе от небето, пак не може да ти помогне.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a930fb4054
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ха-ха-ха, изписвало, ако се скрийншотне.
А ако снима с телефона си монитора на компютъра пак ли ще ти се изпише?
Не е истина колко сте зле...

Ти внимавай, ама много внимавай в картинката да не станеш жертва на трафик на хора, или още по-лошо да те примамят някъде и да те разфасоват за органи... И идея си нямаш какви ужаси могат да ти се случат!!!

Прекратявай МОМЕНТАЛНО всякакви контакти с тоя, ако трябва кажи на родителите си, те ще се обадят в полицията, ако трябва. Изобщо не се занимавай, ако не искаш да си намериш беля, каквато не си и сънувала дори в най-жестоките си кошмари!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a6a34140fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това би могла да го приемеш от позитивната страна като урок, да не пращаш интимни снимки на непознати батковци..

Ако си запазила неговите снимки, би могла ти също да го изнудваш и да му кажеш, че ако той пусне твоите, ти ще пуснеш неговите. Можеш да се обърнеш и към полицията.
Иначе да не ти пука дори и да ги пусне публично. Много по-лошо ще стане ако се оставиш да те манипулира, кой знае до къде може да стигне и какви гнусотии да те кара да правиш със себе си и тялото си.

И отново погледнато от позитивната страна: в моето училище бяха пуснали подобни снимки на едно красиво момиче, не знам как го е приела, но след това стана "феймъс" и в момента е с над 20 000 последователи във фейсбук, вече никой и не помни за тези снимки, a тя си се кефи на живота.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 804be3ab07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Щом си по бельо и лицето ти не се вижда няма от какво да се притесняваш. Все едно не си правиш снимки лятото по бански на плажа. Същото е! Не се вижда нищо. Така, че да не ти пука! Нищо не може да ти направи този, но друг път внимавай на кого какви снимки пращаш, че има доста гадняри, които могат да злоупотребят.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fd32587290
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз щях да го блокирам и поне няма да виждат мойте приятели снимките. А като ги виждат непознати хора, не ме интересува

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c565ed12f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3, ти си зле. Разбира се, че изписва. Дори не си запознат каква е разликата на приложението инсталирано на комп и на смартфон.
Авторке, не знам дали е единственият начин, но ако имаш два телефона с инсталиран Инстаграм, получаваш съобщенията и на двата. Ти ако си изтрила снимките и той ги е видял на единия телефон, мисля че е възможно на другия телефон да ги види, защото ако не е отварял приложението на него и реши да го отвори твоите съобщения излизат като непрочетени и нови за него, нищо, че ти си ги изтрила. Повече не пращай, и аз пращах един път, няма да го направя втори път. При мен пичът мн умело се опитва да трие всичко, явно се притеснява, но снимките и видеата си излизат на др ми телефон. Не съм го отваряла отдавна, трябва пак да погледна със сигурност дали е така. Аз също пращах, надявам се да няма втори телефон. Иначе като дадеш unsend на снимките, те наистина се трият.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6b155d6e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   С малко си се отървала, без лице и само по-бельо, ами то все едно нищо не е станало ! Не вярвай на технически фантасмагории, след като ти самата нищо не разбираш от материята. Всеки ще ти обещае всичко за да ползваш тъпия му продукт, но ти не трябва да вярваш на всичко. Първо, не е възможно на екрана ти да се появи снимка, която да не може да скрийншотнеш. Това е технически невъзможно. Може да се направят само някои елементарни препятствия, които биха спряли само някой лаик. Второ, дори и да беше технически възможно, какво ще направиш ако човекът снима екрана си с телефон ? При днешните модерни камери, пак ще се вижда, ако си ти и си гола и пак ще е компромат. Съветвам те да останеш спокойна и да го видиш що за човек е, макар за мен вече да е ясно, че е боклук. Щом ти е направил такъв намек, значи в главата му се върти да те изнудва, което е супер жалко дори и за него. Явно няма нито самочувствие, че може да те задържи по друг начин, нито доблест да превъзмогне ниските страсти и да излезе с чест от ситуацията. Не ти трябва такъв.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9295779f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Присмей му се и му кажи, че снимките въобще не са твои и си се чудила как се е връзвал въобще! Също така го уведоми, че ако реши все пак да ги пуска и да казва, че си ти, има едно място наречено полиция, и изнудването над непълнолетни много лесно може да му осигури присъда.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 927d407fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9-И да му каже че снимките не са нейни мислиш ли, че той ще и повярва... Ще си каже тая вика, че снимките не са нейни колкото да не ги кача...

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b2f6b18b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "Не съм такъв човек да изнудвам,
НО
си помисли как ще се държиш с мен. "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker