Общуването с момчета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Общуването с момчета
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2078 пъти
Здравейте, момиче съм почти на 20. Напоследък започва да ми прави впечатление, че имам проблем с общуването с отсрещния пол. Не знам дали това се дължи на факта, че не съм имала момчета приятели сигурно от началното училище и нямам никакви познати такива до момента. Когато съм в момичешка/женска компания ми няма нищо, но когато се появи момче, започвам да се притеснявам и нещо да не ми дава мира, докато това момче се разкара. Когато попадна в ситуация с някое що годе симпатично такова, винаги се притеснявам да не кажа нещо грешно и в крайна сметка се дъня, защото ме е срам да говоря и просто казвам нещо тъпо и безсмислено като пълна смотанячка. Не става дума, че искам гадже, а приятели или поне да мога да комуникирам с отсрещния пол нормално, без да се панирам. Знам, че момчетата/мъжете избягват момичета, които нямат увереност, но аз нямам опит с тях и не знам как да се отпусна. Дори избягвам зрителен контакт, независимо дали харесвам момчето или не. Изпитвам голям срам. Просто се чувствам неловко, а ми омръзна да съм "монахиня". Искам и аз да съм като другите момичета, и мен да ме забелязват, да съм уверена. Не мога да бягам вечно от мъже. По този начин вероятно и се обричам да не се омъжа никога. Според вас как мога да преборя този проблем и смятате ли наистина, че има нещо ненормално в мен? Ще се радвам, ако и от двата пола изкажат мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8ae21e8fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е аз съм в същото положение, само че съм момче. И аз не знам как ще я бъде. Не знам как да се справиш със ситуацията.... Аз съм забелязал, че с някои момичета горе долу ми е по-отпуснато да говоря, но пак ги има тея моменти в които млъквам и ме е срам. Всякаш това да говоря с някой (момче или момиче) не зависи само от това дали го усещам като приятен за мен човек, а зависи и в каква ситуация сме, местоположение, кой е около нас, кой е в компанията ни и т.н. Сложна история. Мразя се но какво да направя? Социална тревожност. Това е което имаме с теб.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a7db4dfa6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е вярно че момчетата бягат от неуверени момичета. Тъкмо обратното е. Никой не харесва някой да му се прави на голяма работа. Аз предпочитам момичета като теб

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5cb091f9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2 на мен пък ми е правило ми е впечатление, че момчетата общуват с уверени и красиви момичета. Не че съм грозна, но те определено избягват тихите момичета. Нещо ги отблъсква.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4647ce3cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветвам те да почнеш да общуваш максимално често с момчета и да се поставяш в неудобни за теб ситуации, за да го преудолееш. Няма друг начин. Заговаряй непознати, питай ги за посока и всякакви рандом неща.

Не си ненормална, има много срамежливи хора, споко! Просто ти трябва малко повече увереност и да спреш да се опитваш да се харесаш на другите хора. Просто бъди себе си, колкото и клиширано да звучи! (имаш целия интернет на разположение да научиш техники)

1 - Чати си с момчета онлайн, примерно в омегле или където и да е, така няма да те е бъз толкова

2 - Намери си момче, също толкова срамежливо като теб или с подобни на твойте интереси и така ще има за какво да си говорите

3 - Спри да поставяш на пиадестал всеки от мъжки пол, и ние сме хора също като вас, доста подобни

4 - Проследи от къде е започнал страха и какво го предизвиква. От какво точно те е страх? Да те отреже ли - голяма работа, има още 4 милярда..

Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7993090cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз пък много обичам да облизвам такива като теб между крачетата...

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5cb091f9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5 ти в ред ли си?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cd88618b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Момиче на 16 години съм, почти 17. Абсолютно същата като теб съм. Много съм срамежлива и притеснителна. Страхувам се даже като гледам някое момче, той да не забележи, че го гледам. Страх ме е както теб да не сгреша нещо. Направо не знам какво да правя. Не знам как да го заговоря и какво да му кажа. Ако сгреша нещо после много тежко го преживявам. Имам чувството, че той ще си помисли, че не ставам за нищо, че съм тъпа. Даже съм неуверена във външния си вид дали някой ще ме хареса. Не съм грозна, но изпитвам понякога тази неувереност в себе си. Не знам какво мога да направя. Моля за съвети!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5cb091f9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм в същото положение само че с момичетата. От години не мога да преодолея този проблем. Чувствам се като смотаняк.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 9f049e36c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поведението ти е малко глупаво то твоя страна! Но, хей, , , cheer up, bud"', както се казва. Не се притеснявай! Ако момчето се държи нормално, няма от какво да се притесняваш, чу ли? ! Ако е приятелски настроено и няма мръсни мисли в главата си за теб, нищо не ти пречи да станеш другарка с него. Сериозна съм! Казвам ти го от личен опит. На мен пък никога не ми е вървяло с момичетата, ама никак още от както бях малко дете, но пък за сметка на това имам много момчета другари. Разхождаме се, говорим си, даже някои от тях ми искат съвети как да впечатлят момиче по-най милия начин. Разбира се, със сигурност тепърва ще срещаш и простаци, но това не означава, че всички момчета/мъже, които ще срещаш по пътя си ще са идиоти! Довери ми се! Да, млада си и всичко това ти се срува странно, но ще свикнеш, сигурна съм! Запомни, според мен има два типа мъже: свестни и идиоти. Със свестнити се отнасяш свястно, а с идиотите по идиотски! Толкова е просто! Е, късмет!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a0fd7e9908
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Когато си с някое симпатично момче и не ти са получи, самата ти съзнаваш, че е заради това, че си срамежлива. Нямаш друг вариант освен да бъдеш по-отворена (казвам ти го и защото и на мен не ми допадат много затворвни хора). Опитай се да се държиш нормално, както характера ти ще го харесат някои момичета, а други - не, така и някои момчета ще те харесват за разлика от други.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker