Не изглеждам на годините си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не изглеждам на годините си
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1416 пъти
Момче на 18 години съм. Проблемът е че изглеждам по възрастен от колкото съм. Хората ме мислят за 24-25 годишен. На какво се дължи и нормално ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: ff8bdc0c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм същия. На 27 съм, приличам на 33-35 годишен. А като бях на твоите години и мен ме изкарваха на 25.
Не пуша, пия рядко, не взимам наркотици, даже спортувам умерено, без да приемам анаболни стероиди, бръсна се 1 път на седмица, лицето ми е чисто, нямам пъпки или други проблеми... но просто изглеждам по-възрастен. Някакво цялостно излъчване такова, поне така ми казват другите. Приятелката ми казва, че имам някакъв меланхоличен замислен поглед, пък всъщност съм доста позитивен и дори вятърничев-разсеян човек.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 085a3bfe5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е това си е индивидуално. Всеки човек се развива с различни темпове. Разбира се, че е нормално. Спокойно, това, че изглеждаш по-голям влияе добре на мацките!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2cdaebae0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има момчета които се развиват бързо. Често обаче момичета се развиват по-бързо от момчетата. Също зависи как се обличаш, дали имаш брада и тн.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3f46eebe79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи колко си се развил.Аз например се развивам по-бавно и изграждам по-малка от колкото съм.И както казаха,ако се обличаш по начин по който се обличат възрастните, е нормално да си мислят,че си по-възрастен!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b825ce2513
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какъв е проблемът. Едни изглеждат по-скоро, други по-млади... шарен свят.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 44450dd36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   О, какво да ти кажа. Аз преди година бях пускала същата тема. Аз пък съм момиче на 22 и постоянно мислят, че съм на 16. Искат ми лична карта навсякъде, не ми вярват за годините. Също така като се обличам с риза, пола и токчета и им се струва, че съм някое дете, което се прави на голяма, а аз просто работя в офис и се налага така да се обличам и в рейса ми се чудят. Затова пък на снимки се състарявам смисъл с програми се правя различна в лице, за да изглеждам голяма и само такива снимки си качвам. Всеки с проблемите си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cfe1c77182
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Честно казано, повечето хора, като станат на 17-18, ако не надебелеят, ще изглеждат така, поне до 24-5 годишна възраст. Когат е събирахме на 5 гходишнината от дипломирането, тези, които не бяха качили килца, си бяха същите, като изключим няколко пиянки, на които им личее, че са пресушили 1-2 тона водка и ракия.

Моят съвет е, да не прекаляваш с ранта, да не пушиш и да избягваш алкохола и ще изглеждаш добре, поне докато станеш на 40. Бащата е същия - на 44, казваха, че мяза на 32-3 годишен. Майка го тормозеше с диети и тренировки, но определено си заслужаваше. Разбира се, гените играя най-голяма роля и докатоа CRISPR не стане няаква технология от научната фантастика, ще е така ...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e9663e9411
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятелю, аз съм на 21 години, 1, 97 и тежа 61 кг. Самобръсначката отдавна съм я отхвърлил, ползвам ножичка, за да подравнявам брадата само, мажа я с рициново масло. Приличам малко на чеченски кадровак, не съм агресивен, но много хора са ми казвали, че изглеждам страшен. Приятелка НЯМАМ, имах преди, но замина зад граница. Не ми вярват, когато кажа, че съм на 21, смятат, че съм поне на 27-28. Дори майка ми изглежда като моя дъщеря до мен, нито е едра, нито има черти на възрастна жена, младолика е. Баща ми е доста стабилен като телосложение при ръст от 1, 83. Не ми харесва това, че съм малко килограми, просто не мога да качвам, никой от родата ми няма метаболизъм като моя. В училище ме слагаха вратар най-често, в 8-ми клас бях 1, 88 и тежах 52 кг. , комично си беше. В годините съм бил и тежко крило под коша, не заради килограмите, а заради габаритите, най-близкият ръстово до мен на абитуриентския бал беше 11 см. под мен, което си има и своите големи минуси, дамата ми за вечерта беше на 12 см. ток и се чувствах неловко, защото и така разликата ни беше глава и половина. С времето спря да ми пука, не се впрягам, гледам на света с нормални очи, не съм надменен. Винаги ще има по-високи и по-ниски от теб, приятелю, по-"вървежни" с жените, по-добри в спорта, по-глупави, по-умни, с по-скъпи коли и т. н. , и т. н. Важното е да не ти пука, да си "перде" дори в някои случаи, да не слушаш околните, когато те одумват. Жената, в която бях влюбен, е висока 1, 59. 38 см. разлика, човече, 38 см. Да ти кажа ли нещо - страх ме беше. Страх ме беше да не я загубя, да не я разочаровам, тя да не разочарова мен. Разминавал съм се по улиците и с "гардероби" по 2, 10-2, 20, и с дребнички мъже, на ръст по-дребни и от нея дори. И като дете да изглеждаш, и като древногръцки мъдрец да изглеждаш, важното е да се харесваш в собствените си очи. Дали си 1, 60, 1, 85 или 1, 95, дали си слаб или дебел - все едно. Трябва да се обичаш, да се чувстваш добре в кожата си. Жената, за която ти говоря, беше всичко за мен. В един момент ми взе сърцето и отлетя като птичка. Изобщо не ме интересуваше, че имаме такава разлика, чувал съм многократно, че съм педофил, че съм жалък комплексар, ходейки с нея, че трябвало да се навеждам, пък тя да се навдига, и още, и още. На години е по-голяма от мен. Като ме погледнеше с дълбоките си горещи очи се чувствах като мравка, дребен и незначителен пред нейната магия. Не мога да го опиша с думи, просто го изживявах във всеки миг. Може би всичко свършва преди да е започнало. Може би... Много дълго стана, дано някой има нерви да го прочете. Пожелавам ти да изживееш такива хубави михове, авторе, както и много други. Не можеш да се харесаш на всички, напълно нормално е, просто бъди СЕБЕ СИ. Всичко хубаво!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c044d99a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не казваш колко си висок, имаш ли мускули, брада, как сe обличаш и т. н. Всеки се развива индивидуално, някои изглеждат по-малки, други по-големи. Не трябва да се притесняваш за това. Важно е ти да се харесваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker