''Връзките'' в 21 век , в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

''Връзките'' в 21 век , в България
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1208 пъти
Само да уточня че съм момче само на 16 и вече ми е втръснало от к**ви. Имал съм само 3 гаджета до сега обаче се отказах от повече покрай останалите... Постоянно забелязвам някакви момичета на 13 с момчета на 18, и обратното. Не схващам тая педофилия, ама изобщо. Аз не си представям да си хвана някоя на 13 примерно, или някоя по-малка от мене въобще. Пък и като гледам доста момчета на 21 ходят с поне 5 години по-малки от тях, само аз ли се гнуся от това? Това (поне в моя град) е масово, не искам и аз да съм длъжен като стана голям да си хвана някоя дето ще може да ми е дъщеря, буквално. Момичетата от моя клас пък веднъж се караха за бройки... кой на кого правила повече тръби... Браво.... Да не говорим за стереотипите, предрасъдъците, нереалните очаквания, както при момчета така и при момичета, и най-вече. Само в България ли е така, хората сериозно ли го смятат това за нормално или просто аз не съм забелязвал нещо друго? Двойките както казах които виждам по улицата са типичните, някаква кифла на 15-16 дето не може да и видиш очите от грим защото е комплексирана, с някакъв ''мъжага'' на 23 някъде, очевидно и той комплексиран заради малка п**ка, че да си хване толкова младо ''момиче''. Забелязвам, че хората като че ли насила се хващат да бъдат гаджета, или пък въобще не мислят и там в притока на еуфория си казват ''оооо хахъх мноо та обичам'' и т. н. После се карат за простотии, бият се, изневеряват си, развеждат се, съсипват семейства и т. н. , държат се не като гаджета а като приятели. Аз не бих си представил нито да изневеря, камо ли да посегна на приятелката ми, все пак това е моята любов, а не някоя случайна от улицата... Хората си търсят всякакви комплекси да избиват... Когато има проблем във връзката пък, никой не говори, тръгват с изневери и простотии. На 16 съм обаче покрай последната раздяла само това ми е в главата, почнах да се оглеждам наоколо и дано не се окажа прав, че тогава за мене няма спасение. Депресирам се, става ми гнусно само като си помисля. Ако някой се е припознал по-горе, честито.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: cecba9b475
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баси, прав си! Мислех, че само аз го забелязвах това... Не е само твоя град, в София е по същият начин почти навсякъде.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 1e6a64ec53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче на 15 съм и съм съгласна теб, но не си мисли, че всички момичета са кифли и носят едно кило грим, винаги има изключение, а като цяло за връзките, има различни момичета/момчета, които си харесват по-големи или по-малки, но това разликата да ти е 5 години, тук напълно ще се съглася с теб, че това е противно за тийнейджърска двойка. За съжаление не сме единствените в България, които са свидетели на такива "връзки". А към теб, бих се обърнала, като ти кажа да мислиш по-позитивно, може да са противни другите връзки, но бъди над тях и вървай в невъзможното!

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: fdc5475eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Значи ти на 16 си сменил 3 гаджета, вместо да се опиташ да изградиш нещо по-смислено с едно момиче, но осъждаш момичетата, че били с много момчета?

Първо, не всички момичета са такива, както и не всички момчета са такива.

Второ, на тази възраст нещата са долу-горе така, особено предвид културната реалност (музика, филми, реклами, инстаграми и нз и тн. масово е насочено към секса, няма как да се избяга).

Трето, не само в България е така.

Моят съвет е да не гледаш тези, които те дразнят, а да се фокусираш върху някое момиче, с което може да се получат качествени дълготрайни отношения. Непрекъснатата смяна на партньори е модерна сега, но според мен има неприятни психологически последици.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker