Любов или приятелство? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов или приятелство?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2835 пъти
Аз съм момиче. На 19 години съм. Влюбена съм от близо 5 години в един мъж, който е на 30 години. Още от както бях на 14 и го зърнах, нещо в мен се запали. Станахме приятели. Имаме страшно много общи черти и предпочитания. С годините все си повтарях, че това е само увлечение и ще мине, но не е така. С всеки изминал ден става все по-силно и по-силно, чувството в мен, наречено любов. През тези години той винаги се е държал повече от прекрасно с мен. Помагал ми е, изненадвал ме е и е бил с мен и в тъжни и в хубави моменти. Благодарение на него съм постигала много в живота си. Страх ме е, че ако реша да му призная какво чувствам ще се променят нещата между нас. Страх ме е, че ако му кажа, мога да го загубя.
Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: ea24e578a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще кажа това, което казвам всеки път, когато се натъкна на грамотно написана история - поздравления, че си се научила да пишеш грамотно и да се изразяваш правилно! Съветвам те да признаеш на въпросния господин чувствата си, защото е твърде възможно да са споделени! Аз признах на най- добрата ми приятелка, че съм влюбен в нея и нищо не се промени към по- лошо! Дори- напротив- тя също ме заобича повече и се сближихме още, но, за жалост, така и не успяхме да станем двойка.. Дано при теб не е така, желая ти успех!

Lady GaGa Fan

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fc370b4b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   няма да го загубиш, спокойно! Мъжете рядко се грижат за жена, която не харесват, не желаят (да и сексуално... ) и с която не искат да бъдат. Според мен те е изчаквал да порастнеш. Сега вече разликата ви е перфектна, ти си голяма, той е млад мъж, който знае какво иска, наживял се е и има опит вече и с жените.
Според мен, можеш да му покажеш по други начини, че го имаш за повече от приятел. Вярно, ако утре му сервираш „обичам те“ можеш да го изплашиш и шокираш, особено ако още те мисли за „малка“.
Съветче - ами бъди по-женствена, бъди жена и му го покажи. „случайно“ го докосни по ръката, по косата, ако ходите един до друг, гледай да си близо до него, докосвай го с тялото си, сядай до него в заведения, бъди секси, и да - ако усетиш тръпката, ако усетиш енергия и от негова страна, целуни го - просто така, без езици и такива работи, притисни се до него, докосни с устни неговите и му кажи, че много го харесваш.
Виж как ще реагира. Но няма какво да сбъркаш - ако я има химията, ще се получи. Можеш в последствие да му признаеш за любовта си, но в самото начало е малко като задължение - „обичам те“ и той сега какво?
Ами ако не знае със сигурност, не може да го изрази - ще се чувства задължен да ти каже или „и аз“, или да прекъсне сякакъв контакт с теб.
Затова, просто действай постепенно, нека първо той види, че си порастнала жена, че искаш повече от приятелство, ако те харесва също, той ще поеме инициативата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker