Трябва да и отмъстя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трябва да и отмъстя!
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 14238 пъти
Значи има едно момиче от моя клас, което ми открадна двамата най-добри приятели! С тях всеки ден бяхме неразделни.. Отначало много харесвах единия, а тя пред мен нарочно ми се мазнеше с него и го прегръщаше, а де не говорим какви работи му беше наговорила за мен!! Беше ми много зле! Заради нея плаках всеки ден.. И на двамата говореше какви ли не глупости! И най-накрая какво стана? !? ! Те почнаха да ме забравят.. Все едно ме няма! Всеки ден са заедноо.. излизат, напред-назад.... Моля ви помогнете ми да и отмъстя! Дайте съвети какво да правя? !? ! Момчетата вече не ми вярват, каквото и да им кажаа все едно не съм го казала.. Всичко порбвах!! Че даже другите ми приятели почнаха да ме карат да и правя магия, ама чак пък... Ако имаше магии за скарване.. Моля ви помогнете!! Искам да отмъстя на това момиче! Искам всички да и се смеят и да разберат каква е!! Искам да се чувства като мен! Искам да страда за това, че ми отне приятелите!! Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете и моля ви не почвайте да ми казвате, че това са лапешки истории и някви такива, защото вмомента не ми е много приятно да де мъча по цял ден. ~ :)) Tnx.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: fc9292ec22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам си на 13-14 макс щом неможеш да се разправяш с такива глупости. Отиди пред нея, (независимо тя дали е с твойте бивши приятели ) и й се скарай, че те е лъгала и не знам си какво. То мога да видя какви добри приятели имаш щом толкова лесно те оставят. Намери си нови :)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7eabc7ff90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-доброто отмъщение: намери си нови приятели и бъди ненормално щастлива(:

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f48f9a4189
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Идеята на номер 2 е супер. Така тя ще умре от яд.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f48f9a4189
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, и забравих да допълня. Ако пак тръгне да ти ги взима, причакай я, когато е сама и й изскочи от някъде и се разберетесамо двете. Сплаши я хубаво. Говори й със заплашителен тон. Кажи й да не си навира задника, където не й е работа. Ако хубаво я стресеш, тя няма да припари до теб и твоите приятели. Такива пикли са ми много познати. Успех!
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e3b0474b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   ще ти разкажа на мен, какво ми се случи точно на твоите години.
Аз имах две приятелки и един приятел, с които правихме всичко заедо. Двечките бяха братовчедки, момчето го биеха другите момчета, защото било гей (какъв гей на тези години! ). Той беше много нежна душа, играехме куклен театър и т. н. с него. Лятото 6-ти с-у 7-ми клас аз (както всяка година) пак трябваше да прекарам един месец в отдалеченото от целия свят село във Врачанско!
Когато се върнах, те се бяха записали дружно в друго училище, там щели да ги подготвят по-добре за кандидатстване, аз бях изпуснала всички срокове, разбира се - спряха да ми се обаждат и ме изолираха 100%.
Сама прекарах остатъка от ваканцията, мъкнах се със сестра ми или в библиотеката, където изчетох цялата литература едва ли не.
Заради тези тримата разформироваха класа ми в 7-ми клас, а бяхме много готин клас, бяхме се заклели да останем заедно и седми клас. Първият учебен ден беше кошмар, разпределиха ни според успеха в различни класове. Какво се случи - отличниците ни сложиха в ЕЛИТНИЯ КЛАС по някаква специална програма, но там попаднаха и двете най-големи пройдохи-момчета от класа, които винаги правиха майтапи, защото нямало място в другите класове за тях.
Там хората бяха супер!
Хората от бившия ми клас се сплотихме и образувахме страхотна компания, към която се присъединяваха все повече ученици. Изобщо забравих за предателството на другите, а и цялото училище ги мразише като предатели. Това беше най-готината ми година в училище! Мотивирахме се и да учим и да се подготвим перфектно за изпитите след 7-ми клас.
Така стана, че изкарахме масово по-високи оценки от тези, които се бяха записали в уж престижното училище да ги готви.
В гимназията ми пък имаше цели 5-6 човека от елитния клас! другите се бяха разпръснали по другите елитни гимназии! Супер си изкарах и гимназията така.

Какво стана с предателите - ами животът ги удари много. Изкараха лоши оценки и не влезнаха, където искаха. С момичетата нямам контакт от тогава, май сега във фейса ги приех, на здравей-здрасти. С момчето пак се сприятелих след 3 години, защото вече беше в компанията на сестра ми, онези двечките го бяха зарязали.
Той завърши режисура във ВИТИС и сега е в София или Ню Йорк, оказа се действително гей или поне бисексуален - има си и приятелки момичета, и момчета, според влюбването. Нямаме много контакт с него, защото не живеем в един град, но съм му простила.

С две думи - животът така ме грабна, че нямах време да мисля за предателството им, грабнаха ме други интересни хора и случки.
Съветвам те да не си губиш времето с отмъщения, а да се съсредоточиш да изкараш първо лятото, после да си намериш друга компания!
П. П. даже пройдохите така се подготвиха в елитната паралелка, че си влезнаха в училищата, където искаха (е, не бяха гимназии, а Механото и Автото хе хе). Супер и при тях се наредиха нещата в живота!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 68ad49ef84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Непременно й отмъсти! Причакай я някоя вечер на пясъчника пред блока и й отрежи брутално и двете плитки - по една за всеки отнет приятел!
Можеш да напълниш и воден пистолет с червена боя за яйца и да й напръскаш косата, та всеки да знае каква е!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 65a9b039ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Що за плупости??? Ако те са ти били наистина приятели нямало е да се повляят от чуждите приказки... такива приятели не ти трябват! А за отмъщение, няма какво д говорим, няма нужда да си отмъщаваш, защото направо си се отървала от такива лицемери, след време те и нея ще зарежат, заради следващата интригантка, която ще ги придърпа. Намери си свестни приятели:)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f5ec1b58dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ще ви разкажа моята история
имах две най-добри приятелки и вече и тях нямам защото едната са влече на акъла на другата и аз и казах скарах ме се една от бившите ми приятелки е седми клас ама има акъл като за първи клас а другата беше по -умна от другата а тази приятелка дето имаше повече акъл от седмокласничката ме заряза а пък тя ме разбираше повече от колко то другата искам да си отмъстя на двете кукли защото ме използваха така

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 138ad534e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   в момента и аз се чудя как да си отмъстя на една Хатче.. момче съм на 13 години.. не кававйте че съм лапе.. но тя ми открадна всички приятели.. в момента се сдобрих с не яза да й отмъстя но.. нищо не става.. не мога да намеря правилното решение.. кажете ми моля ви

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 86e53a60a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами не знам. Според мен и кажи, че вече не искаш да си и приятелка и си намери нови.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 735ae0208c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Прави се, че не ти пука!!! И в моя клас има такава гаднярка. Крадя ми
прияте ли. Но аз не и обръщах внимание и тя каза, че съжалява, но след няколко дни тя пак правеше театри. Вдигнах един ден телефона и се скарах яко и тя вече не ми прави проблеми.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fd0e473d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   ЛЕ-ЛЕ.. каква злоба

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: cfe4d1781b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз не мисля че чак трябва да и отмъщаваш, но поне трябва да и кажеш всичко в лицето: Някой ден когато я видиш (желателно да не е пред хора) да и кажеш как тя те е наранявала и как ти е крадяла приятелите. Това е според мен... И в моя клас има една гадна. Тя само се фука с нови дрехи и бижута, копира хората и така. Веднъж за рождения ми ден бях получила едни ръкавички без пръсти. На следващия ден отидох на училище с тях и след два дни тя идва с абсолютно същите (незнам как ги е изровила от Джъмбо? !? ) На следващия месец беше си купила ботуши същите като на една друга моя приятелка. Аз не и обръщам внимание, защото за да и обръщам внимание трябвада падам на нейното ниво, което е супер хипер мега ниско!!! Това е от мен. Дано ти помогне!!! :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a5ec39b275
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   в живота приятелите идват и си отиват, когато имат полза от теб се връщат...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c5ea1e3c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   За какво ти е да и отмъщаваш? Не ти ли е минавало през ум, че за да направи такова нещо тя трябва ужасно да ти е завиждала? Кому е нужно да си го връщаш? Чисто и просто и дай да разбере, че каквото и да ти отнеме ти ще намериш нещо по-добро, за което тя отново да има повод да завижда!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6dba745c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Какво да направела...хвани я за косата и и покажи кой е шефа и кой командва парада.Постави я на мястото и най-добре,когато е сама,тогава е най-уязвима ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e3e6086a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Хахаха щом са те оставили, не ги наричай приятели.. Едни приятели никога няма да направят това.. Приятел означава да е с теб дори и когато не си прав, дори когато всички са срещу теб. Щом това се е случило не са ти приятели..

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 112585bbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Всички коментирали ли сте деца защо да си отмъщаваш ти на това момиче просто ги забрави или се оправи с нея нз какъв ви е проблема и явно сте малки да го решите с думи но не е това решението или ти с тях или ги забрави а колкото до някои други коментирали каква е тази агресия и какви савети давате на детето с отмащение нищо не се постига момиче иди говори с нея и тях кажи им тя сама ще прецени и те но не се нападаите в краен случай два три шамара да си изкараш яда но запомни с бои и отмащение нищо ни си ришава бади себе си и повече от тях да не ти пука

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 68ad49ef84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   №22, нещо за препинателни знаци, за пунктуация да си чувал/а? Или точно този стил на писане е характерен за "възрастните" като теб?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: da14f4315b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Съвсем скоро ми се случи същото, но с най-добрата ми приятелка, не приятел. Едно момиче ми я открадна и все още не мога да я преодолея и всеки път, когато видя "крадлата" ми иде да взема един нож и да я обезглавя, но се сдържам. Така де... Не трябва да си отмъщаваш, само слабите хора го правят, пробвай да поговориш с приятелите ти, моята не ме разбра, но не го и бях очаквала чак толкова много, защото адски много се е променила, но пък при теб може да се получи! Ако не стане, пробвай да се държиш резервирано с тях и така може да усетят какво са изгубили и да бъдете пак приятели! Аз снощи, като по чудо, след окуражителните думи на баба ми, не съм плакала за нея преди да заспя, но все още ми липсва и ми е тъжно за нея!! Но или ще се сдобрите или не са ни наистина най-добри приятели!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 89797a9590
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Това е огромна загуба на време. По-добре започни да градиш своето щастие и остави миналото в миналото. Подобни "приятелства" бързо се развалят и сами и няма нужда и ти да се завличаш в чужди глупости. Вземи своя живот в ръце и остави чуждия. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ee3db4b2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Всички сме попадали в такива ситуации,в които "най-добрите приятели" ни забравят.Не трябва да им се даваш.Намери нови приятели,рано или късно ще й потрябваш за нещо,тогава тя ще разбере,че е загубила приятелка.Не е нужно заради нея да таиш злоба. :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dca2b52b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Щом вече не ти обръщат внимание ,те са ти доказали що за приятели са ти !! Смисъл ти може от доста време да си си приятел/ка с тях ,но те вече са започнали да вярват на това момиче и вече не вярват в теб ! Това приятели ли се наричат? Ммм не мисля така !
Ако държат на теб щяха да ти обръщат внимание ,но какво става те се доверили вече на това момиче ! Просто няма смисъл да се занимаваш с тях ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5a7354ce79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   А да си чувала, че всяка лоша постъпка се връща и то десетократно? Ти хубаво ще и отмъстиш, но нито ще се почувстваш щастлива след това, нито ще си върнеш приятелите, а и като нищо ще си навлечеш още по-големи неприятности. Така, че хич не си губи време с такива негативни неща, ами си потърси нови и готини приятели.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f9222314fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Да си безразличен е по силно от всякакво отмъщение. Не им обръщаш никакво внимание на тези паляци. Остави ги да си правят кефа както намерят за добре за момента и ще видиш, че много скоро ще разберат, че са сбъркали. Много скоро ще почнат да те търсят сами но ти няма да им се хвърляш веднага в обятията, ами ще им кажеш всичко в лицето, нека се почустват виновни ТЕ, а не ТИ! Няма да ги заговаряш повече, само ще си на "Здравей", "Здрасти" и това е, ще бъдеш безразлична към тях, няма да ги гледаш, нито ще ги преследваш, все едно не съществуват! Безразлична си... това е много по-силно от всякакво отмъщение!
През това време няма да бездействаш, а ще завържеш приятелства с други на твоите години. Разшири си кръгозора, няма смисъл да се само съжаляваш и да си мислиш, че света е свършил, заради 2-ма приятели! А оная пикла я зарежи, със сигурност не е нищо повече от теб! Обличай се хубаво, изглеждай добре, бъди винаги себе си, това е ценното и търсеното от нормалните хора.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 68ad49ef84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Докато спи на една страна ? налей в ухото живак! Ще пукне на място!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: abb53de466
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Темата е от 3 години и половина, момичето сигурно си е разрешила проблема, но все още се пише тук...
А това, което #32 пише, минава всякакви граници на идиотията...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7d6767eafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Нещо такова и на мен ми се случи едно момиче бях приятелка с нея в първи клас с още едно момиче те постоянно се караха във втори клас. Аз бях приятелка само с едната защото другата се премести в друго училище после трети клас аз си намерих нова приятелка която беше много по добра от нея и пак бях с онова момиче. Постепенно започна да я маха от мен приятелката ми и и повярва за всички лъжи които и говорешеза мен Че съм тъпа че съм грозна и т. н. Но после заряза приятелката ми и аз пак и станах приятелка но после аз и приятелкатами я унижавахме но после аз и приятелката ми и още едно момиче спряхме да я унижаваме. Но момичето от 1 клас се върна и започнаха да ни искарват най лошите хора на света. И така искам да и отмастя моля за кометари.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 188712d498
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Искам да ви попитам как да отмастя на една моя приятелка която е голяма нахалница и е голяма копирвачка неповторима е направо все се опитва да ми направи нещо ужасно на рожденият ми ден пак ми направи зло ужасна е на никой не пожелавам такава приятелка!!! Искам да ми кажете много зло отмащение което да я накара да се разгневи!!!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6e3b18bade
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Знам как се чустваш, и на мен ми бяха отнели приятелите и накрая останах сама. Всеки ден планирах отмъщение и плаках всеки ден отмъщението не е правилно според някой КАЗВАТ "Отмъщението не връща нищо загубено" ами да но понякога Отмъщението е като порция топла супа. :) Момичето което ми открадна приятелите няма да остане безнаказана аз ще и го върна тъпкано, но не знам ти каква си по характер. И нещо много важно когато се изправиш пред врага си не са полезни само тренировките а умат защото той оделя силните от слабите той ни помага да различим приятел от враг любов от омраза :) Понякога и добрите хора страдат :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 070fd6d67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Остани насаме с приятелите си, обясни им какво тя прави с приятелството ви ( те ще те разберат ) и само гледай как се мъчи.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8c747a8aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Иди при нея и я удари а след това кажи че ще има още. После всеки ден и разпиляваш нещата. Разсипвай й обяда обиждай я и кажи да не казва на никой защото ще я мъчиш още. Кажи й че ще спреш ако ти върне приятелите. После няма да одържиш на думата си и я тормози още.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c23558e5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Явно тая особа се опитва да настрои приятелите ти срещу теб и обратното. Имате ли някаква лична кавга, нещо, което да не сте разяснили от първия път? Нещо, с което си я провокирала и тя да направи така? Ако не, поговори си с нея на сериозно. А ако не иска да си признае, притисни я насила в ъгъла (буквално) и й кажи:"Няма измъкване, кажи ми защо го направи? ". А ако всичко това, което описах горе, не даде резултат, я пребий от бой, кокато не заплаче и я питай "защо, защо, защо, защо", докато не си признае.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 98205e4112
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Виж щом тръгват след тая пикла не са никакви приятели а това за наговореното от нея на твои познати.. тогава щом те са уж истински приятели биха ли и повярвали ако наистина те познават запитай се?
Недей се мъчи с тези мисли на омраза намери други приятели както някой беше споменал по-горе и нека да са малко, но да не им пука кой какво казва да са с теб заради самата теб! Много е тежко всички да са срещу теб.. Но щом отвърнеш на лошото с усмивка тя самата започва да се разяжда отвътре от това, че вече не контролира твоите емоции!

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: cde4770d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Просто я остави, бъди над нещата всичко е, за да те дразни. Тя ще спре като види, че не ти представлява интерес. Те ще се върната и такива злобари ги има много.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 58c7c74941
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Ако тръгнеш да отмъщаваш ще станеш като нея. По-добре не се занимавай, и без това си видяла що за ''приятели'' са онея. Не са само те има и други с които можеш да се сприятелиш.

Данев

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 дни
hash: ac003d95c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Здравей. Тааа първото, което е те ако са ти истински приятели няма да вярват на каквото и да било, което им кажат. Приятели има колкото искаш, няма смисъл да отмъщаваш за хора, които не им пука за теб. С времето всеки разбира дали има истински приятели или просто познати. Също и аз това го осъзнах, че дори най-близкият ти човек може да те предаде и след това да те гледа на криво и да се прави, че не те познава. Лицемери колкото искаш има. Не се напрягай... Дано да съм ти помогнала.
- Севдалина

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: afbf42511d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Ако искаш да си отмъстиш просто без да те види и вземи шишето с вода и сложи вътре Английска сол и тя няма да може да излезе от тоалетната.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f30026cef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Ето идея вземи много листове хартия кабърчета и маркер на всеки лист пиши някакви гадни неща за нея и на всички напиши едно и също. След като си написала всички ги застопори на различни места около блока и или къщата и. Също така си намери нови приятели и се прави че не я познаваш и двата варианта помагат

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2f2ee02146
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Не мислиш ли, че ако и отмъстиш ще и паднеш на нивото? За мен е долно. По този начин няма да си върнеш приятелите. Все пак трябва да покажеш, че си по-добра от нея.
И имам един въпрос мислиш ли, че се нуждаеш от "най-добри приятели" които не вярват на теб, а на няква там и ще те зарежат ей така. Не се нуждаеш от тях. Ще си намериш много по-добри и верни приятели.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5bd5f2df4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Ако са ти биле истински приятели те няма да се отделят от теб така лесно така,че тя не ти е виновна!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 02478dfdd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Може да отмъстиш. И то жестоко. След като един -два дни се поядосваш, се организираш и започваш усилено да учиш нов език. УСИЛЕНО!!! Денонощно! С учител, с учебници, с приложения, с ютуб, с каквото се сетиш! Без да казваш на никой. Само след шест месеца ти ще си друг човек!!! Може и друга наука, математика, химия и пр. Така, че действай смело с отмъщението. Те ще ти завиждат, а победата е за теб!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker