Когато аз не мога да му дам всичко, защо да не го потърси при друга? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Когато аз не мога да му дам всичко, защо да не го потърси при друга?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2595 пъти
Здравейте,
Аз съм на 17 години, той- на 20. Заедно сме от няколко месеца. Усещам, че иска секс. Не го е споменавал, но е пределно ясно. Първата му сериозна връзка съм. Той е тип "играч". Първо бях против връзка с него, не от липсва на чувства, а от страх, че съм поредната, както и да е, с времето се разбрахме. И си мисля... ще ми се да изчакам до поне 18 /не знам, просто така съм си решила от малка, много искам до 18 да изчакам, няма да се промени нещо, но си е мое убеждение/. Както и да е. Лошото е, че ми е леко кофти така. Да се ограничава и да стои без секс, с непълноценна връзка... заради моите тъпотии. През главата ми минава мисълта... дали да не му позволя да преспи с друга, но без да има чувства към нея? Тоест... не знам. Нали изневярата е горе, в главата, а не долу.. Не би ме тормозило това, но ме притеснява друго. Ако му стане навик? И след това просто не може да се отдаде на връзката ни изцяло. Тъй като навършвам 18 след 3 месеца и искам да му направя "изненада":)) Съвети, мнения? Много съм объркана и ще съм Ви много благодарна, ако споделите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 035dd078ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти добре ли си да го караш да спи с други? По-незряло изказване не съм чувал! Не ти ли е минавало през главата, че секса е физическата част от любовта?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bf43d2d24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно ти си незряла за сериозна връзка. Секса не е всичко в отношенията между двама. А пък сама да го караш да си намира любовници!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ad345274fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо сама си измисляш проблеми и се тормозиш? Той е с теб, знаел е какво го очаква, щом е започнал връзка, значи си е преценил рисковете. Изчакай си докато се почувстваш готова и ако все още си сигурна,че ще е той човекът, го направи,ама недей да се вкарваш в разни филми до тогава.
Лола
П.П. Нали не смяташ наистина,че зависи от теб дали той ще прави секс с друга или не? В смисъл нали знаеш,че един човек не можеш да го ограничиш по никакъв начин и каквото си е решил той, ако ще и денонощно да го пазиш,пак ще намери начин да го направи?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e362e1940e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъпо момиче, ако той реши не с друга, ами с много други може да преспи. Не е в това въпросът - да му разрешаваш ти или не. Явно момчето държи на теб. Естествено е, че млад мъж ще иска секс, но също така не е нормално само защото си неопитна и още не си готова той да те изостави. Ако го направи, в което се съмнявам, значе не си е заслужавало.

Съветът ми е говори, говорете - това е най-естественото между двама души, които почти са стигнали до този близост - правеното на секс /на мен ми харесва повече правене на любов/. Така, че хубаво е, че искаш да се настроиш психически, чуе държиш на него и това, че е по-опитен също е по-добре. Просто остави нещата да се развият от самосебе си и ще видиш, че те ще си дойдат на мястото. Един мъж може да е бил с десетки жени и когато намери истинската да й остане цял живот верен. Говоря от собствен опит, а съм сигурно на годините на майка ти.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 16d54632b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   О-о-о, я изобщо не го жали! Твое право е да решиш кога да се отдадеш на един мъж, а негово право е да избере да остане с теб - докато решиш. Не наричай собствените си разбирания "тъпотии", защото така принизяваш себе си и своите потребности до очакванията на другия човек. Не планирай да му правиш подаръци, остави нещата да следват естествения си ход, почувствай себе си и се отдай на желанието да си с него, когато ти е гот отвътре.
Жените сме способни на големи глупости от чувство за вина.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 685f1cd3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знам, че звучи глупаво, незряло и т.н. Но наистина се притеснявам, че го лишавам от секс, както и да е. Благодаря за мненията
авторка*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ab45d46598
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, те вече хората ти го казаха и няма да се повтарям с баналности, ще ти кажа нещо от личен опит.

Със сегашният ми приятел ( който се очертава да ми е съпруг ) правехме секс сигурно на 3-4 месец. И знаеш ли, не бях девствена.. Просто и аз като теб, имам си някакви мои принципи и убеждения и не карам никой да се съгласява с тях. Който не му е удобно така - ПЪТЯ.. То така се разбира колко човек държи на теб, нали? Ии бях много влюбена в приятеля си, както и той в мен, толкова много го желаех сексуално, че наистина не издържах хаха.. И знаеш ли, той веднъж не го направи на проблем.. Дори на шега нищо не каза, изчака ме. И си струваше. Защото правехме ЛЮБОВ, красива и истинска, и беше приказно.. И за мен този мъж си ми е първият, защото го усетих, а това е НЕСРАВНИМО! :) И той беше "играч" - аз нямах никакъв опит, той имаше доста зад гърба си.. Той ме научи на всичко, той ми оформи тялото на жена.. Не избързвай, за да усетиш и ти това несравнимо удоволствие - да си обичана и желана.. Моят играч ме изчака, защо твоят да не може? Да не би да е единственият? Знаеш ли колко момичета могат да ти напишат, че са държали приятелите си по месеци на сухо ( не че е за гордост, ама понякога така става :D ).. И сега, след години като си говоря с приятеля ми ми казва: Със сигурност, ако ми беше пуснала веднага нямаше да те заобичам толкова и да погледна на теб толкова сериозно, точно за това ме привлече, защото беше неопитна, срамежлива, дръпната и прочие.. Защото той беше свикнал, когато излезе с една жена вечерта да завърши в леглото..

Така, че изчакай и си избий тези тъпотии от главата, защото те малко или много се отразяват и на действията, отношенията .. Когато се почувстваш готова ще си сигурна и в теб и в човека до теб, и ще бъде нещо повече от секс или търкане на епидермиси.. :)) Така като чета, явно момчето си струва и наистина има сериозни намерения, не го отблъсквай със съмнения и глупави притеснения.
Успех :)

Mrusnellka

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 685f1cd3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много благодаря
Авторка

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8b6b3a401f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Независимо, колко време ще те чака той трябва да го направи ако те обича а и 3 месеца скъпа, са напълно нищо моя приятел чака 8 и продължава макар че на мен вече не ми се иска да чака, но няма подходящ момент в моемнта за жалост. Изчакай си 18тия ден ден ако не те изчака той майната му...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 26925c0a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вечи си минала 18, так че давай прави го!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d116188e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хах... Вечв си на 18 и ако сте още заедно значи си му дала нужното.
Аз лично ако обичам едно момиче истински, ще чакам докато самата тя е сигурна, че е готова. Относно до мисълта да го пуснеш при друга... ох малеее....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d116188e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хах... Вечв си на 18 и ако сте още заедно значи си му дала нужното.
Аз лично ако обичам едно момиче истински, ще чакам докато самата тя е сигурна, че е готова. Относно до намерението да го пуснеш при друга... ох малеее....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker