Искам да променя живота си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да променя живота си
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 987 пъти
Здравейте на всички които четете това. От другата страна на монитора седи девойка на 23 години, която иска да промени живота си. Студентка съм, цял живот съм учила сериозно, имам си приятел който е страхотен, справяме се добре финансово и като цяло не се оплаквам. Друг фактор обаче ме мъчи и не е типичен за моята възраст може би, а за тийновете. От 14 годишна искам да бъда популярна личност. Искам всички хора да знаят коя съм, да имам фенове, да ме пази охрана и да имам изцяло нов начин на живот. Всеки път когато някой не знае коя съм, аз се чувствам зле. Чувствам се ужасно като на концерти съм в публиката, а не на сцената или зад сцената, искам да бъда личност. Наистина желая да бъда певица, да забавлявам хората, да бъда звезда. Знам, че всичко това звучи крайно детско, но нима всички наши популярни личности не са искали същото? Искам да бъда на една сцена с Галена например. И да, на 23 съм наистина. Желая всички тези известни да бъдат мои приятели, а не да си работя по професията която уча в университета и да съм на заплата в офис. Не ходя в предавания по телевизията, защото е повече от ясно, че са нагласени и силно ме съмнява Х фактор да ме направи звезда. Всичко си е с връзки и пари, които аз нямам. Имам талант да забавлявам хората, но дори след писане на лични съобщения на буквално всички певци, никой не ми отговори, защото не съм известна и аз. Чудя се дали идеята да стана ютубър е добра, защото ако клиповете, които качвам се харесат от хората, тогава ще набера популярност и има шанс да се доближа до мечтата си? Мислите ли, че това е добра идея? Единствено от което се страхувам е, хората да не харесат това което правя и само да ме обиждат и да не се получи нищо. Не е нужно да се излива хейт, хора. Наистина имам нужда от вашите коментари и помощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0c3285a97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм момче на 22 и напълно те разбирам. Аз точно като теб когато ходя на концерти или гледам някакви предавания винаги си се представям на сцена... Затова и целта ми е да се занимавам с You Tube, музика и кино... Но това, което осъзнах е, че за да се превърне един човек в известна личност трябва да развие качествата и уменията си, за да може да завладява аудиторията със своята харизма... Затова именно съм се насочил към усъвършенстване на себе си (тяло, глас, storytelling, писане на песни, английски и др. ). Така когато изградя перфектната визия за себе си, ще мога да преложа нещо повече на зрителите, феновете и почитателите си, а оттам ще дойде и известността. Тук искам да подчератя обаче, че като цяло аз не копнея толкова за популярност, колкото за това, че наистина изпитвам любов към изкуството и не мога да си се представя работещ, нещо, което не ме влече... За хейта, мен като цяло не ме притеснява и не мисля, че и ти не трябва да го мислиш толкова много... Защото ако човек наистина е добър в това което прави и е щастлив с работата си, няма значение кой какво си мисли... Съвета ми е продължиш да учиш това, което учиш за да имаш някакъв план Б, но в свободното си време да работиш за мечтата си... Аз между другото също следвам в университет специалност, която не харесвам, но хем догодина ще си взема дипломата, хем имам свободно време да преследвам целите си... Това с което ще завърша е един цитат, който може би си чувала... We are not born to work, pay bills and die!!! Желая ти успех и някой ден може да се видим на сцена!!!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9dbe43b82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Душичка мамина...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker