Скъсана за 3-ти път по шофиране - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Скъсана за 3-ти път по шофиране
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1045 пъти
Здравейте. Пише ви едно отчаяно момиче на 18 години. Не знам какво да правя вече, 3ти път ме късат и то с много грешки повече от предните 2 пъти, а изпитвача ми е много взискателен човек и отбелязва абсолютно всичко. Моята инструкторка е отчаяна от мен дори кара родителите ми да се возят и 4те часа допълнителни да ме видят как карам.... А тя уж твърди, че мога да карам. Когато пропускам пешеходци не виждам знаците, а когато гледам знаците не гледам на пешеходните пътеки... Било срамота според нея, че се явявам за 4ти път, иначе листовките ги взех без никакъв проблем. Моля ви кажете ми какво да пия преди изпита.. Имам чувството, че съм голям провал и с всяко следващо явяване ставам все по-неуверена в себе си.. дори от притеснение направих на изпита глупости, които не съм правила никога преди. Например на пешеходната пътека спрях, за да пресечат хората и аз забравих да изключа от скорост и да тръгна на първа.. смятайте каква глупост. Отделно на кръстовището пропуснах пешеходеца, но не видях, че съм без предимство и изпитвача ми наби спирачката(мислех, че ще ме свали от колата, но уви не го направи).. Отделно моите съученици се чудят как така не съм си взела изпита.. сякаш съм толкова некадърна, че не мога да го взема.. как да бъда съсредоточена, моля за съвет, не издържам повече, искам да го взема тоя изпит най-накрая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: af2ad69dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се отчайвай. Старай се максимално и изпълнявай всичко, което ти казва инструктора. Ще успееш. Аз също имах навремето проблеми с изпита, а сега вече близо 20 години не слизам от колата. Всекидневно карам в най-натоварения трафик. Ще изкараш изпита. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 49b106ab52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега, трябват ти повече часове кормуване, трябват малко повече увереност в себе си. Нужно е да си внимателна и да свикнеш с управлението на автомобила. Не се отчайвай, нужно е време и.. добър инструктор.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e7e466c7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ДОбре де, толкова ли не научи района в който кормуваш, че просто да караш и да знаеш как е организирано движението без да гледаш пътните знаци?
Даже, ако кормуваш в собствения си град е още по-срамно да не можеш да минеш изпита.
Аз от малък град съм пътувал, през магистралата 1 час до София да кормуваме там.
Да, мен също ме скъсаха за 2 пъти за дребни неща, нито съм щял да блъсна някой, нито да правя катастрофа, но така се случи. Не е кой знае каква философия, бе момиче.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: acb4419176
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом 4 пъти са те скъсали, то значи това не е за теб. Щом като гледаш знаците и в същото време не виждаш пешеходците и обратното, то значи си опасна за себе си и останалите! Изобщо не се занимавай. Препълни се с неадекватни шофьори, да го е страх човек да кара от такива.. Ще извиняваш за грубия тон, ама 4 пъти да не си вземеш изпита и то при положение, че изпита е в един и същ район.. трагедия

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2f47ef9859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нищо чудно и да те късат нарочно за да плащаш! Пробвай на друго място, упражнявай се на полигони, едно шофиране, голяма работа, щом си стигнала до изпита значи можеш да шофираш

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 395f0f4f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авнорката: Взех си изпита от 4тия път и се справих отлично, моята инструкторка го каза. Тя твърди, че мога да карам, просто трябва да гледам повече. Сега в четвъртък се явявам на БЧК. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker