Как да спра цигарите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да спра цигарите?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1141 пъти
Слагам това не случайно в категория "тийнейджърски". Искам да ви разкажа защо започнах да пуша, защото ако само напиша "само чрез пушенето ми помага с депресията" ще помислите че се филмирам.

Аз съм момиче с тежко детство и минало. Като бях малка и майка ми трябваше да ходи на работа мразех дните в които баща ми можеше да ме гледа(понякога баба и дядо ме гледаха ама и те ми говориха глупости за мама), защото ме заключваше в стаята ми(до 5 годишна възраст носех памперси). Ако трябва да ме гледа следобяд, само обяд и вечеря ми носеше в стаята ми. Той в другата стая си играеше на компютъра. Е преди бях отключена, но защото правех бели, а на него не му се чистеше. Мама не знаеше че аз съм заключена защото баща ми ме подкупваше с шоколад. Аз му вярвах защото бях тъпо лапе. Един път мама си дойде по-рано и го хвана. Много се караха после и той и удари шамар. След месеци се преместихме с мама при баба. Почнах да ходя на детска градина, но там започна тормозът. Всички ме обиждаха и като трябваше да рисуваме те ми взимаха моливите от ръката и ме замерваха с тях. Чувала съм ужасни обиди.... Мислях че в училище ще е различно, но не. Там от 1 до 3 клас бях боксовата круша на момчетата. Те ме заплашваха с убедителни неща в случай че кажа на мама. Един път ме пребиха ужасно много, защото не исках да им напиша домашните. Понеже бяхме близо до стълбите те нарочно докато бягам ме спънаха. Тогава си счупих ръката. Мама ме записа в друго училище. Там беше по-малко зле. Само обиди и спъване. В същото време баща ми се правеше на загрижен и ми се караше за глупости по телефона и като бях при него. Понеже аз винаги съм се страхувала да си говоря с хората, а те ме тормозиха един път направих нещо за което съжалявам. Пребих един съученик(и той ме наби) и една съученичка която ми удра ръката. Тогава просто ме обиждаха както винаги, но вече бях 7 клас и ми писна от всичко. Единствените хора които ме разбират са мама и баба. Обаче в този ден бяха прави да ме накажат. Като завърших 7 клас отидох в средно училище защото на едната матура имах 2, а на другата 5, 30. Тук вече нещата са по-добре. Нямам приятели, изолирам се и се чувствам добре така. Обаче нещо се случи миналата година. Имах една "бфф". С нея си споделях много и накрая ме изостави и ме търси вече само ако има нужда от мен. В деня в който ме изостави се депресирах. Мислех си за тъжният ми живот. За всичко. Помислих си "Защо да не отида да си взема една цигара? " и опитах. В началото не ми хареса и спрях, но си казах че имам нужда от това за да ме успокоява. Свикнах и почна да ми харесва. Мама не знае защото си взимам ментови бонбони и дъвки и силен парфюм. Вкъщи едва се сдържам, а в училище пуша по една кутия на ден. Е да само толкова и на ден пуша, но вече ми мина. Още имам проблеми, но вече нямам никакви чувства и просто искам да спра.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8b5bf3e086
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм пушил много, но това че цигарите успокояват са пълни измислици и простотии. Няма конкретен начин. Просто спираш и това. И почваш да се кефиш че си направил 1 седмица пауза, после 2, 3 месец и така. Горд си от факта че имаш дълга пауза и се стремиш да не я развалиш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 953ced960f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искам да те стресирам, но ме изслушай добре.. Цигарите отварят портал за нечисти духове към теб. До като пушиш нечистия дух контролира волята ти и затова трудно се спират трябва да мине около 3 до 7 дена без да си дръпнала нито веднъж, понеже когато запалиш ти се нарушава защитата и така този дух който те кара да пушиш леко по леко се настанява в теб и все повече те кара да пушиш, той така се чуства добре понеже контролира волята ти,. Спокоен е до като пушиш, че си негова

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 953ced960f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Продължение към номер 2.. трябва да мине около седмица, без да си запалила нито веднъж за да може храма ти да започне да се възстановява и ще ти е по лесно да му се противопоставиш, .. Каквото и да става не палиш ако питаш мене намери някой който да те наблюдава следи в случай, че се опитал да запалиш да те спира.. Ако трябва си вземи болнични, до като не спреш не ходи на училище не е важно това училище на първо място е да си извоюваш волята, а този дух на цигарите иска да ти я отнеме и.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 953ced960f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не се отклоняваме от темата, но когато запали за първи път изпита ли някаква възбуда, понеже когато влиза нечисти дух в теб предизвиква такива чуства(мръсни)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 953ced960f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е нормално е после да ти хареса както казват.. " Много сладък грях"

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 953ced960f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами когато ти се пречуши казваш това е грях(нещо с лоши последствия) и не палиш... Когато оприличиш нещо за зло е по лесно да не го правиш така, че когато ти се до пуши си кажи това е зло... И не палиш.. След малко пак те кара да запалиш и пак казваш това е зло... И не палиш..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 953ced960f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съобразявам се с първа точка и искам да ти бъда полезен:) С публикуването на предишните 6... :) Научих те как да воюваш... Аз вярвам в теб.. Моята вяра ще ти даде допълнителна сила да спреш да пушиш.. Като изживееш това което ти се полага от живота щ е се видим някой ден в рая..

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0279fe3528
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бях забравил да кажа на операторите благодаря, но понеже тази дума я опорочиха ще казвам да намаля товара ви за това че ми съдействахте...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0279fe3528
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По принцип винаги предваретелно се извинявам за правописа, но според мен само важно е с какви чуства е написано.. престави си че този който пише е в мозъчна смърт и той само си диктува буквичките които са останали в душата..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0279fe3528
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моя живот, който сега аз живея е благодарение на плана и за твоето спасение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker