Не знам какво да мисля и какво да направя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да мисля и какво да направя
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 852 пъти
Здравейте всички
Пише ви момиче на 16 години
Започвам
Харесвам едно момче, което е две години По-голямо от мен. Харесвам го от миналата година октомври месец. Лятото си мислех, че като не го виждам, чувствата ще отминат, но не стана нищо подобно. Когато го видях в училище след това, буквално не знаех къде се намирам, всичко беше като мъгла освен него, сърцето ми така биеше, че едва не изскочи, стана ми едно такова хладно на ръцете долу и аз бях затаила дъх и после дишането ми се учести. Трябваха ми няколко минути да се осъзная какво стана.
Миналата година за около 3 месеца излизах с негов много добър приятел, ако не и най-добър (обаче сега си мисля, че не са толкова близки)
Момчето което харесвам, ще наречем Х
С Х се запознах, когато бяхме се събрали с момчето, с което излизах и негови приятели. Не сме си говорили изобщо. Аз тогава още го харесвах. После не се поздравявахме, но изведнъж тази година аз го поздравих и той ме поздарави в училище. И така от доста време вече се поздравяваме, или ще си кимнем или ще се усмихнем. Първите 2-3 пъти аз го поздравявах първа, но вече след това той започна да ме поздравява първи. Обаче някои пъти, или повечето ме поздравява едно такова, смисъл едно такова ще ме погледне, ще ме поздрави едно такова неуверено, и веднага отвръщаше поглед, беше странно. (даже все едно изобщо не ме гледаше). Може и малко объркано да стана. И малко сле като започнахме да се поздравяваме, много добър приятел на Х, ми се усмихна като се разминавахме и аз разбира се се усмихнах (той беше също на събирането, което споменах по-горе, но не съм се запознавала лично, просто е във випуска ми) и така 1-2 пъти. Х миналата година беше се пробвал с едно момиче от съседния клас, ни нещата не се получиха и тази година й беше писал пак, но тя го отряза. Много харесвам това момче. Още преди да се запознаем виждах, че като се разминаваме ме гледаше и приятелките ми ми казват, че сега той ме гледа като се разминавахме, ни тогава още не се пиздравявахме. Решила съм да се пробвам, да направя нещо, за да разбера дали може да се получи нещо, но не знам как. Защото единственият вариант, който се сещам е фа си седя и да чакам, а вече чаках една година.
Моля кажете някакво мнения, дайте ми съвет без значение с какво е свързан

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: f82038d1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, пише ти жена на 25г. Моят съвет е да го намериш в социалните мрежи, да го добавиш и да изчакаш ден два да ти пише. Ако не го направи му пиши ти, как е, какво прави. От там , ако тръгне чата ти пожелавам успех и да се развият нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b93b4d2a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Почни да му лайкваш във фейсбук или инстаграм. Ако и той започне да ти лайква, виж във фейсбук какви неща споделя, примерно мемета и такива. Можеш да започнеш и на тях да реагираш, даже по някой път може и коментар да пускаш. Можеш да се сближиш с хора, с които той общува, за да се добереш до него, а и с друго око ще те гледа, ако компанията му те харесва. От личен опит съм установила, че одобрението на компанията е важно за едно момче, което понякога може да е и лошо, ако се влияе твърде много. Хубаво е да го проучиш какъв човек е като характер, дали е срамежлив, дали е отворен, поинтересувай се от това какво харесва и добий някакви общи знания по темата. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: afa811cbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката
Той ме беше последвал в инстаграм още преди да се запозная с приятеля му, с когото излизах. И аз го последвах.
Във фейсбук аз му пратих покана и той я прие
Харесваме си снимките дет качаваме
И примерно има опция в инстаграм дето преплъзеаш и аз бях качила селфи и бях сложила такова преплъзеане с емотиконка дъга и той го беше преплъзнал докрай (това е добре), дори момчетата от класа ми не го правят, а той и приятелят му дето ми се усмихна (както споменах по горе) го правят

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker