Отрязан от две красиви момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отрязан от две красиви момичета
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1108 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 18 години. Искам да споделя нещо се Вас и да Ви помоля за съвет. След няколко месеца е балът. Проблемът е, че аз си нямам дама. Цяло лято събирах смелост да попитам момичето, което харесвам дали би ми станала дама на бала. Реших да го направя. Разбира се исках да е нещо специално и й купих роза, бонбони и една картичка, в която беше и въпроса относно бала. Докато тя беше извън класната й стая аз отидох и сложих нещата в чантата й. На следващия ден тя ме попита дали можем да поговорим. Поговорихме, но тя каза, че си има кавалер. Бях с разбито сърце и тъжен. Сега месец по - късно съжалявам, защото трябваше първо да изляза с нея да си поговорим, а не веднага да я питам за бала. Не знам дали ме излъга, но да... аз продължавам да я обичам. Преди да стане това с нея си бяхме разменили може би 4 -5 думи за петте години заедно. Искам да бъда с нея и да сме щастливи заедно, но не искам да и досаждам и да я карам насила да бъде с мен. Не съм имал гадже, а тя е имала само едно. Бях отрязан и от още едно момиче преди да попитам харесваното от мен момиче. Сега се чудя дали да поканя едно друго момиче от класа на момичето, което харесвам. А ако тя ме отреже? Всички са почти заети. Има ли смисъл да ходя на бала? Благодаря за отделеното внимание! Приятен ден! Лека вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: e87a47acc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брато, много го мислиш! И щом се проваляш в нещо, това е знак, че поне опитваш! Другото си става с времето и повторения, до осъвършенсване. С всичко е така..

Това с цветята и розите си мисля, че е малко прекалено. В американските филми правят така, но в реалността - не съвсем. Пробвай да смениш подхода за напред. И не ги слагай на пиадестал. (че са нещо кой знае какво)

Бих те съветвал възможно най-често да се поставяш в ситуации с момичета, за да свикнеш на динамкиата. С времето нещата ще стават лека-полека. НО най-важното е да си правиш кефа по всяко време!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 55d4880840
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо трябва задължително да е от твоето училище? На мен кавалер на бала ми беше мой приятел, който е с 10 години по-голям от мен. Просто му споделих, че нямам кавалер и дали може той да дойде и той дойде. Покани някоя приятелка, братовчедка, съседка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e0a8394283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да не живееш в приказния свят на Дисни, пич? Стегни се малко. Не ти трябва дама, за да отидеш на бала. Иди, пийни, позабавлявай се, отпусни се. Ако си в настроение - покани някоя мацка да потанцувате. Ако не - не. Няма драма.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d2e9205ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То един бал... голям праз, хаха. Моят бал беше преди 7-8 години и половината от класа нямахме дама на бала.
Като минат години и се върнеш назад, ще видиш за какви простотии си се притеснявал и ядосвал. Отиди си на бала, забавлявай се, снимайте се там за спомени със съучениците и това е. Всичко приключва за една нощ и после живота ви грабва с пълни шепи.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1d2a98d56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако имаш сестра може да отидеш с нея. Ако имаш братовчедка отново може с нея да отидеш.
Но на бала не е задължително да имаш дама. Може да отидеш без дама. То и без това ще си със класа си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 215ad70269
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък честно казано не мога да разбера за къв праз ти е тази дама. А на момичетата за какво са им тези кавалери. На бала първо се събирате, крещите, снимате се, после влизате в ресторанта, танцувате, пиете, снимате се по между си за спомен, после дискотека и така се омазвате, че в крайна сметка по-добре без подобни ангажименти. Тази дама или кавалер за кво са ви, цяла вечер да се ангажирате с тях ли? И какво ще си говориш цяла вече с полупознат човек? Или държиш да и пазиш чантичката, докато тя си прави купона? Това ви е последна вечер с класа, не семейна сбирка по двойки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 308437754a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз на бала също нямах дама, дори тогава нямах и гадже. Бала ми беше преди 7 години И до днес нямам гадже - че по яко. На 26 съм и знам че да си сам е готино

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker