Имам чувството, че дявола ме преследва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам чувството, че дявола ме преследва!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1424 пъти
Здравейте! Момче на 18 години съм. Искам да ви споделя моята история. Имах много лошо детство бях антисоциален, нямах приятели с който да споделям, да излизаме, да играем, за сметка на това имам най-страхотните родители на света. После като станах на 16 изкарах курсовете за мотор и веднага след това ми купиха един. Нещата започнаха да се променят, започнаха да ми обръщат повече внимание но все пак знаех че не беше заради мен а заради мотора. Създадох много приятелства но малко от тях ми останаха истински досега. Намерих си и приятелка всичко беше наред нямаше нищо общо с миналото но се оказа боклук в последствие разбрах че пуши трева и употребява наркотици и най вече, че изневерява. Поне аз се доказах на другите че бях истински. Месеци по-късно вече бях имал 8 връзки но пак се повтаряше едно и също. След това катастрофирахме с най-добрия ми приятел месеци бяхме много зле и едвам ни спасиха добре че са били каските. Казаха ми да ходя да си лея куршум но не го направих мислех си че е било просто случайност да се случи. Но преди седмица с още 3 момчета и едно момиче се обърнахме с колата, ако някой от приятелите ми беше починал живота ми отиваше по дяволите щяха да ме вкарат в затвора родителите ми щяха да бъдат съсипани! За щастие всички бяхме невредими полицайте ми казаха че това им е първия случай в който 5 човека се обръщат и всички са добре! Казаха че съм късметлия ама не виждам да има късмет около мен, сега имам чувството че всичко се повтаря от миналото след случките загубих много приятели вече почти никой не ме търси останаха ми 2 момичета и едно момче на който винаги мога да имам доверие, поне от всичко това разбрах кой са ми приятели и кои не. Благодаря ви за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: b1052bfe88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дявола те гони? Щом споменаваш дявола, значи трябва да знаеш, че има и Бог.

Леенето на коршуми всякакви подобни окултни практики направо щеше да те довърши. Всичко това идва от дявола. Ако беше отишла сеедно му казваш, животът ми е твой прави каквото искаш.

Има една книга благословения и проклятие от Дерек Принс. Горещо ти я препоръчвам. Там ще разбереш как да тълкуваш житейските провали или успехи. И да правилно разсъждаваш това при теб не е случайност, а нещо повтарящо се.

Благословения та идват от Бог. Проклятията идват от дявола чрез: грях. Ако направиш големи грехове дявола после те преследва. Или чрез твоите по кръв. Ако до четвърто поколение преди теб са правили лоши неща всякакви грехове, ако са се занимавали с магии и с окултни неща то това обяснява всичко.

Препоръчвам ти да намериш евангелска петдесятна църква (не такава със свещи и икони). Там ще чуеш да говорят хората от Библията Божието слово. Има пастори можеш да попиташ за твоята ситуация и да чуеш техния съвет. Иди на църква. Намери си Библия. Моли се и търси Бог. Исус може да премахва проклятия и да дава Благословение.

Поздравления силен човек си. Усетил си нещата. Успех :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2d6a521f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам дали вярваш в такива неща, но аз силно вярвам, че има негативна енергия, която ни е причинена от някого /човек, който желае злото ни конкретно или дори случаен човек със зла енергия/. Аз имам подобна съдба като теб - имам най-страхотните родители, но оттам на сетне всичко е зле. Изглеждам добре, поддържам се, старая се да разбирам хората, затворена съм до някаква степен, но не се имам за лош човек. Обаче... цял живот съм имала проблеми с приятелите.. имам много познати, но на никой не мога да разчитам. Приятели често губя и то не само, защото ме предават, а живота ни отдалечава. Някои откровено са се оказвали предатели, правили са ми много мръсно хора, на които съм помагала, други, които са свестни внезапно става нещо и се местят надалеч например и такива. И в един момент оставам сама. Имала съм периоди почти без никакви приятели, после внезапно си намирам, но пак става нещо и нямам, след това пак внезапно намирам, общо взето някакъв непостоянен цикъл. С момчетата също - винаги има някакво разминаване - те ме харесват, аз тях не и обратното. Друг път ми се е случвало и двамата да се харесваме, но да се случи някакво обстоятелство /на голямата ми любов хората му говореха глупости за мен, защото като цяло много хора ме мразят и той се върза и не посмя да има нищо с мен/. Връзки са ми се разпадали от нищото и то пак заради хорско мнение и завист. Имах проблеми с университета - исках в натфиз нещо конкретно, но не ставаше, просто явно не е актьорското била моята специалност, но за сметка на това ме бяха приели друго, не ми харесваше обаче все пак бях доволна. НО!! Попаднах на много лош колектив - в натфиз е важно да можеш да работиш в екип, може да е странно, но има такава колегиална оценка - поставят ти анонимно колегите ти на теб оценка, както и ти на тях. Те ми сложиха 2ка, това имаше тежест и отпаднах, при положение че всички изпити си бях взела. Побърках се психически, отне ми 2 години, докато се стабилизирам, сега пак ме приеха, но съм друг факултет, където тази оценка я няма, а и сега мисля, че ми е добър колектива, също така е и по-малък. В момента съм много доволна. И специалността не е лоша никак. Според мен послушай съвета да си лееш куршум. Аз бях на врачка и ми спомена за негативната енергия около мен, каза ми да си купя светена вода, да напръскам в нас стаята ми, дрехите ми, както мога и да пия от светената вода. Друго, което ми каза е да си купя свещ и да я остава да изгори в стаята ми, каза, че може и такава от 20 стотинки, обикновена. Негативната енергия може да ти се отразява и по друг начин - ако често се изнервяш или депресираш от нищото, ако чувстваш, че все нещо ти липсва и някак не можеш да бъдеш щастлив, тоест и чисто на емоционалното ти състоятие, без дори да е породено от конкретна случка. Внимавай с какви хора се обкръжаваш - стой далеч от псевдо приятели, които не те подкрепят, подиграват ти се дори и пасивно и те потискат. Има много зло навън, пази се!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 04b8500a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има тука един дето пак ще ме нападне, ама пиши пастор Пламен Петров всеки четвъртък от 21 часа в Ютюб се моли за хората и после дават свидетелства изцеления. Има и молитви за разваляния на проклятия

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d5b4ab9e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така е, дявола те е преследвал, но Бог ти е показал милост, като на няколко пъти ти е опазил живота и авторитета. Това е една опитност, която може, да те вкара в правилния и добрия път, която може да изгради доверие и интимна връзка между теб и Господ, на който явно Му пука за теб и ти протяга приятелска ръка, за да разбереш, че не си сам и следва да си зададеш въпроса, как да опазиш това приятелство, ако го опазиш си спечелил всичко хубаво и добро.

Няма по- хубаво нещо от това най - Могъщият и Силният да е на твоя страна и да се бие от към тебе...

Благодарен ли си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker