Имам нужда от истинска приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам нужда от истинска приятелка
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 4699 пъти
Здравейте,
аз съм момиче на 13 години (сега ще съм 7ми клас), но съм много по-развита от другите на моята възраст. Имах предвид, че говора и се държа като 16 годишна ( може би), но имам един проблем... аз нямам истински приятели... има много хора, с които да изляза, но не това е проблемът. Проблемът е, че аз искам истинска приятелка. Приятелка, с която да споделя проблемите си. Приятелка, която ще ми споделя всичко и ще се чувстваме добре. Аз просто искам да имам поне една такава приятелка... наскоро имах, но тя просто забрави всичките неща, които съм правила за нея и простооо си намери нови приятели... толкова лесно ме отблъсна, че не можах да повярвам, че съм и имала толкова много доверие... страшно съм наранена от постъпката й... тази постъпка ме накара да се депресирам и да осъзная, че няма добри приятели.

За жалост, аз още тайничко искам да я открия... приятелка, която като и се обадя разплакана да бъде до мен духовно поне... просто ми е много трудно вече... в тази възраст съм, че имам проблеми и искам с някого да ги споделя... искам да застане някой до мен. Мога и сама, но просто искам да знам, че мога да разчитам на някого.

Вярно е това, че майките са най-добрите ни приятели, но с майка си не можеш да споделиш всичко. Примерно, аз мога да споделя всичко с моята, но не и това за момче. Как да й кажа, че имам чувството, че съм влюбена в момче... тя не би ме разбрала по тази тема... просто има неща, които не може да се споделят с родител, защото не е на твоята възраст и някак си е по-разлино!

Аз живея в голям град (София), което е още по-зле! По-трудно ми е да си намеря добра приятелка! Особено такава на моята възраст, която да ме разбира! Искам да ме посъветвате какво да правя... как да се измъкна от тази дупка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8c69e4fd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дано си намериш такава приятелка. Защо да не можеш да споделиш с майка си за чувства към момче? Дъщеря ми е на 14 и може да споделя всичко с мен, аз я провокирам дори да говорим на "неудобни" теми. Може би не си пробвала. Но естествено е, че приятелката ти трябва да е на твоите или близка до твоите години, защото най-свободно момичетата споделят помежду си. Мисля, че ако в настоящия клас не си намерила такава приятелка имаш шанс да го направиш в новия си клас /предполагам, че в 8 кл. ще си в ново училище/.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0ce2cc995f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам, че е забранено, но защо не оставиш скайп нещо за връзка! Аз съм на твоята възраст - момиче :) Можем да си станем приятелки :))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a70a4cbe43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Ами бих искала, но ми е някак си неудобно да си оставя скайпа и за това ако искаш ти си го остави и аз ще те потърся. : )))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b707f22d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей. Колкото и да не искаме да е така, може би нашите родители са прави като казват, че в днешно време истински приятели няма, а само съученици, колеги и познати. Да, всеки повтаря, че мама трябва да ни е най-добрата приятелка. Но на мама е трудно да споделиш, че харесваш някой, че имаш гадже или че смяташ да правиш секс. Лично аз не обсъждам това с майка ми. Може и да греша, но това е мнението ми.
Аз съм на 15.
Smiling girl

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4fc7593222
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   @Smiling girl, такова нещо, като "права", "не съществуват истински приятели" етц. всъщност... не съществува. Да, може да не са толкова много истински добронамерените хора, но ги има. И не виждам какво лошо има да обсъждаш такива теми с майка си (стига наистина да и имаш доверие де).
Бих ти оставил скайп, но гледам, че си търсиш "приятелка", така че няма да се бутам :D

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f39e8739ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Знам как се чувстваш. Аз съм същата като теб. Приятелката ми ме заряза. Имам малко приятели от класа но не е същото, а старата ми приятелка е станала ужасен човек. Чувствам се сама. Така че знам как се чувстваш. Аз съм с една година по-малка от теб, но те разбирам.

Моят съвет е да не спираш да търсиш този приятел, който ще те разбере и ще те подкрепи. Не забравяй, че този човек е някъде там и те чака. Сигурно няма да прочетеш този коментар, но все пак реших да ти дам съвет ! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c7fae51894
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, аз съм на 13 години и същто вече намам приятели, а съучениците ме обиждат често обшто взето съм различната разбирам как се чувстваш

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a85d4ffc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря ви! (( от авторката ))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd9d17cf37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Здр! и аз съм на толкова, момиче естествено, имам няколко приятелки, но не мисля, че са ми истински, а само си играят игрички с мен. така че може да се каже, че и аз нямам истински приятели. а на всичкото отгоре тъй наречените "приятелки" ме зарязаха най-подло преди няколко дена... също така винаги извън училище съм сама (в общи линии се чувствам много самотна)... ако искаш ме намери по скайп за да си пишем. моля модераторите да не премахват скайп адреса ми, който е ....

модератор - не публикуваме скайпове и т.н.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bf474ab61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   И аз съм 7 клас от София и моята уж най - добра приятелка ме заряза и почна да говори глупости за мен ТИ КАК СЕ КАЗВАШ КЪДЕ УЧИШ?

Модератор - лична информация не се публикува.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 79e5e25a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здравей! Аз преживях абсолютно същото. (13 годишна съм). Бях сложила край на всичко, буквално. Всички ме мразеха. Бях решила, че няма смисъл да живея. Единствения човек, на когото имах абсолютно пълно доверие беше госпожата ми по физическо. Ходя на тенис на маса. Тя реши, че трябва да ме запознае с едно момиче. Реших да видя какво ще стане и след това да правя глупости, но вече не мога. С въпросното момиче се сближихме много. Приличаме си доста. Дали сме си пълни обещания за много неща. Моят съвет е:

Запознавай се с много нови хора! От всички тях избери един, който смяташ, че ти допада и имате сходни интерси. Все някой ще е като теб! :))))

 
  ...
преди: 9 години, 9 дни
hash: 61862e8978
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравей, и аз имах най-добра приятелка, с която бяхме още от детската градина. Преди май 4-5 месеца, тя ме заряза, като не осъзна колко ще ме нарани. Всеки ден плаках вкъщи и се ядосвах на себе си, като я виждах с нейните нови най-добри приятелки. Ето, че вече не си говорим от дълго време и раната малко, по-малко зараства. Времето лекува!
А за това как да си намериш нова най-добра приятелка, ще ти кажа, че е НЕВЪЗМОЖНО. През целия ми живот не съм срещнала "идеалната"най-добра приятелка. Все ще има нещо, което ще издаде или ще те предаде, но ако наистина искаш ще те посъветвам просто да се дължиш приятелски с всички, може да излизате заедно и да им споделяш това, което те мъчи, за да ти предложат съвет. Също да добавя :) няма нищо срамно да говориш с майка си, знам го от личен опит, защото и споделям всичките си тайни, а тя ме разбира и на мен ми олеква. Дано да не съм била прекалено отегчителна! Приятен ден! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d2441213a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Колко ми е познато с моята "най добра приятелка " с която се познаваме от 5 години ме заряза заради една, една как да я нарека не знам няма значение. Ние бяхме неразделни.... Имахме доста еднакви интереси, но тя реши да ме зареже :)

Не знам какво да ти кажа аз на себе си не мога да си обясня...
Аз съм доста чувствителна и малко трудно възприемам това...
Според мен няма такава приятелка, да се надяваме че тази "приятелка" е истинска. ☺

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker