Родителите ми никога не са доволни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите ми никога не са доволни
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 847 пъти
Здравейте. Момиче на 17 години съм от голям град, но проблемът ми е, че родителите ми никога не са доволни от мен. От малка до сега винаги съм била отличничка в училище, учителите виждат, че уча реално и се старая, давам всичко от себе си. Не пия, не пуша, не излизам почти, нямам си приятел, девствена съм, не лъжа, никога не съм излагала родителите си, никога не са ги викали в полицията. Като цяло съм супер свястна за годините си. Обличам се добре, не съм задръстена, имам приятели в училище, обичам да говоря с хората. Родителите ми обаче постоянно ми намират кусури. Никога аз за тях не съм достатъчно добра. Записаха ме да уча едновременно холандски и корейски език, за времето от 3 години взех С1 по двата езика плюс английски. Сега когато имам проекти в училище, да изнасям презентация или да правя нещо друго, майка ми винаги иска първо да я представя пред нея, после в училище. Винаги ми казва, че нещо не е добре, не й харесва, не съм кадърна, като цяло недоволство. Баща ми пък дори не иска да гледа. В крайна сметка пък в училище всички страшно много харесват как се представям и даже са ми казвали, че мога да водя семинари, защото ми се отдава. Не мога да разбера майка ми защо все й е крив света и защо все в нейните очи аз съм некадърна, нищо не мога, нищо не зная, като тя работи за 600 лева, няма висше, не знае друг език освен български, не се облича модерно, няма приятели и като цяло няма основа на която да стъпи, за да каже, че тя примерно е умна, успяла и затова е такава. Ако мислите, че има амбиции аз да съм успешна, тук грешите. Тя само ме критикува и въобще не държи да уча висше, докато аз държа. Тя смята, че е окей да съм магазинерка за 700 лева, а аз съм далече от това мнение. Защо вечно е недоволна от мен? Защо един път не каже, че се представям отлично? Понякога ме тласка към това да започна да пия и да пуша и да се бия и да я викат постоянно в полицията, за да се черви от срам и да й го върна, но после си казвам, че това ще повлияе зле на моето бъдеще, не на нейното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: fc6a5c4467
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остава ти една година да завършиш! После заминаваш да учиш висше! Може да си в София, Пловдив, Шумен, Варна, В. Търново! Ако искаш да учиш, ще трябва и да работиш, ако искаш да се махнеш от вашите завинаги! Щом не те подкрепят, не заслужават да продължаваш да живееш с тях! Щом искаш да се развиваш, добре! Просто трябва да направиш първата крачка! Но трябва да съчетаваш работа с ученето! Има работа за студенти, има и за професионалисти! Майка ти като не е учила навремето, никой не й е крив! Да си стои на тази работа до пенсия, какво ти се бърка! Нека поне ти да се изучиш, да се гордее с теб! Никой не обича да работи за 700 лева, а иска да се развива! Кажи й го на майка си!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 458ec53d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си чудесно дете. Твоите родители са комплексирани. Никога няма да ги задоволиш. Никога няма да си достатъчно успешна или добра. Примири се с това. Проблемът обаче е в тях, не в теб. Като родител мога да кажа, че ние е редно да подкрепяме децата си във всичко. Обидите са неправилен подход. Помисли над думите ми. Колкото по-бързо го проумееш и приемеш, толкова по-лесен ще ти бъде живота. Аз съм дете на такива родители и се стремя максимално да компенсирам това със сина ми. Знам точно как се чувстваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker