Нямам абсолютно НИКАКВИ приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам абсолютно НИКАКВИ приятели
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1219 пъти
Здравейте момиче съм на 13 години 7-ми клас.
От първи клас насам нямам никакви приятели както в училище така и извън училище. С повечето мой приятели се скарах поради много причини. В училище целия ми клас упражнява психически тормоз над мен. Случвало се е да ме бият блъскат на земята и да говорят всякакви обиди зад гърба ми. Имах само една единствена приятелка в училище която въобще не ме защитаваше когато се карах с някой, а само седи на чина и се смее даже я чух да говори с едно друго момиче от класа и да казва колко много съм я дразнела и че рисувам грозно, както и да е... когато отивам в двора на училището виждам как всички деца са с приятели, а аз седя сама на пейката, а тези от класа ми се събират в кръг и когато минавам покрай тях нито здрасти нито нищо все едно не ме познават.
Догодина отивам в друга гимназия и ще имам нов клас, но сигурно пак няма да имам никакви приятели, защото аз съм изключително притеснителен и необщителен човек.
Ако някой има съвет към мен да ми напише винаги ще се радвам да прочета!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 01c8d89b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Ще ти дам изпробван от мен съвет, който наистина действа. Влезеш ли в гимназия, трябва да знаеш, че започваш нова страница от живота си и никой няма да те познава и да знае каква си била до 7 клас, което е в твой плюс. Почни да заговаряш съучениците си, да се усмихваш повече, да бъдеш позитивна. Когато те поканят някъде (парти, рожден ден и т.н) отивай, защото иначе ще те помислят за задръстена. Опитай се да разбереш кои са твоите интереси, т.к обикновено така се сформират приятелства. Примерно : зарибени по фитнес / др спорт, по игра на белот, по клюки, по мода, по филми, по слушане на определен тип музика, каране на колело и т.н. Ако нямаш интереси не се притеснявай; харесай си нещо от сега и почни да го правиш ..така ще имаш нещо, за което първоначално да говориш с новите хора. Ако бъдеш отхвърлена или подиграна отново никога не показвай какво чувстваш в училище, защото ще те досмачкат съучениците ти (ако трябва вкъщи плачи или се оплаквай на семейството си, но пред съучениците ти не показвай слабост).

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3e5759f286
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам съвет но и аз съм същата. Нямах никакви приятели до 7клас. Сега съм 9 клас и в 8 клас имах приятели но ме изоставиха и ме нараниха защото за 1ви път имах приятели. Но в гимназията трябва да си намериш приятели. Аз ги изгубих заради социалната ми фобия, а и сигурно си бях скучна ама ти не бъди като мен.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 150919d4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Намери си хобита и търси хора и среди с подобни интереси. Най-много познанства съм направил в гимназията от двата ми основни интереса - актьорско майсторство и барабани. Нито бях особено добър актьор, нито музикант, но това не ми пречеше да се запиша на курсовете по актьорско майсторство за до 18 годишни към театъра, както и да организираме банда с други хора от училище (не от моя клас, с класа си не се разбирах). Имаше и фотографи, програмисти, геймъри, туристически групи и тн. - много други "субкултури", към които човек може да се присъедини.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e10247da60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 1 ти е дал добър съвет. Аз ще добавя това-знай, че ти не си нещо по-малко от другите. Затова горе главата, самоуважавай се, не се мрази, само защото някакви лигльовци се отнасят по такъв начин с теб. Всички разбират кога един човек има ниско самочувствие и за това започват да го тъпчат,защото знаят, че той е скромен и добър, и че няма да им отвърне. Опитай се да се вдигнеш самочувствието до прилично ниво.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ca1574ebda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   аз пък никога не съм имал приятели и развих най-различни психични отклонения и си пропилях живота, никога няма да се оправи нищо при мене. При теб има надежда още си млада и имаш време. аз искам да умра на 31г, съм

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: da0116cad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6. Надеждата и при теб я има само вярвай в нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker