Защо не е хубаво да има много момичета в класа ти! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не е хубаво да има много момичета в класа ти!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2433 пъти
Пише ви ученик от 11 клас. В класа ми има 15 момичета и 11 момчета. Всички момичета са... не че са грозни, а се мислят за кралици. Има две три момчета които са всезнайковци без капка обща културата, още толкова геймара дето ме подлудяват с приказките си за ютюб, мемета... има само двама пичове и още толкова които няма как да не те дразнят и един който все движи с момичетата, за 4 години сме говорили сигурно 5 пъти, с него. Не ме разбирайте погрешно, имам приятели, разбирам се с всички, НО е непоносимо досадно да си с тях, няма теми за разговор. Що се отнася до момичетата, винаги са си научили, ходят на какви ли не уроци, шестици, презентациите им са просто, хиляда пъти по- добри от мойте. Не ме разбирайте погрешно и аз съм отличник до колкото мога. НО е просто ужасно да знаеш че ако не си изпратиш домашното, ще си единственият защото всичките останали (момичета) ще са! Интересни примери:

Пиша си аз есе по литература, 5 часа си изгубих да го пиша... но нали ще имам матура, така че не е изгубено времето, и си викам "ей сега ако нямам отличен"...
На следващият ден се оказа че само три момчета имаме домашно 3 от 11 и всички момичета разбира се. И така, проверила ги вече, започва да казва мнението си, и вика много съм доволна и с изключение на две момичета, останалите получават отличен. И аз стоя... чудя се... успях ли...
След което госпожата ми вика, "Иванчо", много добре си се справил! Ама много добре! Това е най- доброто есе което съм получавал от теб... и аз съм някво ОК... и някво ми вика, ще ти пиша мн. добър (5)...
Тоест... много си добър ама понеже не съм го очаквала ти пиша петица.... абе аз си изливам душата в това есе... и това го прави един от най- свестните учители!

Друг пример от днес... имам да правя презентация. И се оказва че сме направили презентации аз и още две момчета и 6 момичета... нали те почват да си ги представят па аз ги гледам и си викам, "Мале, ама те казаха всичко което аз щях да го сричам! "
И ко стана, отказах се да представям, същото направи и един друг съученик... това беше просто като нагласен мач! Нямам думи... просто щях да се изложа! Много ама много ме е яд!

Мен ме дразни как като не са си научили, преписват! Много преписват тез жени, бе! Дори физическо няма с кой да играем! Един футболен мач! Пък има едно момиче дет все с нас момчета движи! Досажда нонстоп... сложно е. Сега в училище сложиха нови звънци. Толкова са силни че се счупиха някой (просто се раздрънкаха). Това е нещо като затвора шоушенг. И аз си викам, поне да се поддържаха тези мои съучинички! А те с рошави коси си мислят че са кралици! Всезнайки! Не ги знам тез жени какви домакини ще бъдат. Буквално не си говоря с половината клас... щото няма с кой. На рождения си ден няма кой да почерпя... абе простотия! Ей съсипаха я тая държава... просто като искам да вляза в стаята и трябва да стоя сумати време докато минат всичките, нали сме джентълмени.



Естествено сме в един клас от 8 клас. Нали след матурите. Не са идвали нови хора или са си тръгвали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3207e9c6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си 100 % над 50 г. Кви домакини 11 клас ахахахх момчетата се кефим като има повече яки момичета в класа, мн си назаад!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 28bf67ef9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази изповед опит за хумористичен разказ ли е? И да, в училище момичетата са доста по-прилежни и оправни с материала. Повечето схващат бързо, имат по-отговорно отношение към учебния процес и явно са по-ученолюбиви. Не разбирам от какво се дразниш. Що се отнася до есето, най-вероятно е било поднесено неграмотно (понеже и в изповедта ти имаш правописни грешки) и не е било подредено и структурирано правилно. Не искам да те обезверявам, но е възмжно дори да си бил надценен, може реално да си заслужавал 4. Съветът ми е, да се концентрираш върху собствените си задачи и слабости, а не да се сравняваш и съревноваваш с някой, още по-малко на тема пол. Прреписването си е за сметка на този, който го прави. Ти не си се "минал" като си си научил - натрупал си знания, развил си мислене и умение да селектираш, подобрил си паметта си. Тези неща не се усещат сега, те се забелязват после в живота и работата. Личи си кой е преписвал и кой е свикнал да обработва и селектира информация бързо. Вторите са по-оправни и се ориентирват много по-добре в задачите си и живота въобще. На работа няма от кого да препишеш, но пък развитото мислене и памет винаги помагат. При презентации, гледай да си първи, ако имате обща тема. Вероятността да сте преписвали от едно и също място е голяма и разбира се първият обира овациите. Доколкото се разбира от текста, освен недоволството от голямата конкоренция в час, друго, което те тормози, е липсата на мъжка компания. Не е нужно да си я осигуряваш в училище. Потърси извън училищната среда, ако няма на твоя вързаст, 1-2 години по-големи или по-малки също са вариант. Запиши се на подходящ, мъжки спорт, ако е възможно. Общуването с момичетата е също добре да позасилиш. Съученичките ти не са ти враг, нито съперник. Скоро ще ти потрябват комуникационни умения, ще искаш гадже и т. н. Ако си свикнал да общуваш с момичета, ще ти е много по-лесно в това отношение.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bb71aa2408
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Оле-мале как си личи, че това е творба на старчокк! :-)

Чичко, аре по-спокойно с т'ва твое творчество... много си изтъркан човече, ама мнооого.
Сега вече и при малките си тръгнал да пробваш дали има почва да им прокараш мизогинските си маниии...
Отврат и пълен гнус.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 21bc4fdc3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   И сега какво? Момичетата ли са ти виновни, че са си научили, а повечето момчета не са? Вместо да се занимаваш с това кой колко учил, кой преписвал, кой не преписвал, кой бил рошав и кой не, гледай себе си и собствените си оценки. Това, че си изкарал 5, а не 6 вината не е на момичетата. Не знаеш в техните есета какви неща са писали. Ако имаш някакъв проблем с оценката, говори с учителката, искай да те изпита допълнително, а не се заяждай със съученичките си. Не те са ти писали оценката! В крайна сметка учителката няма определен брой 6-ци, 5-ци и т.н. и да ти е писала 5, защото е нямала 6. Просто явно в есето ти е имало нещо, което не и е харесало. Питай я!
Колкото до това какви домакини щели да бъдат един ден тия момичета... щях да падна от смях! Ако не си забелязал живеем в 21 век и пред жените има много, много възможности различни от домакинстването. Ама ако мислиш, че мястото на жената е само в кухнята, ще бъдеш жестоко разочарован. Повярвай ми има много по-голям шанс твоите съученички да градят кариера отколкото да си прекарат живота като домакини. А и така да е, ти да не си решил да се жениш за тях, че да те интересува коя каква домакиня щяла да бъде? :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 518eb0f08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не прочетох докрай, но бих искал ада споделя нещо.
В моя клас имаше 5-6 момчета на кръст. Останалите бяхме момичета.
Редовно ставаха някакви драми и конфликти, редовно имаше клюки между госпожиците и разбира се, избиване за дефицидното мъжко внимание. Да не говорим, че като станеше проблем между момиче и момче, веднага се търсеше вината в момчето.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7fbf2b5700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автор: Като видиш какви мацки има в другите класове, а в нашия все някакви просто грозни ще паднеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 51b4124b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "В моя клас имаше 5-6 момчета на кръст. Останалите бяхме момичета. "

Последното ти изречене факт или предположение е?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 518eb0f08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 7 до 9

Истината е, че положението беше на „ротационен принцип“. Едната година се махнат две момчета, следващата година се повявяваше по някой нов съученик. Беше непостоянна бройка.
Последната година бяха точно 5.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d3f7b564aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Твоя клас е мечта...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4329fb3103
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В моя клас има 20 момичета и 6 момчета. Успявам да оцелявам засега. Значи и ти можеш. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker