Любов от пръв поглед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов от пръв поглед
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3101 пъти
Здравейте! Искам да споделя с вас тъжната ми история. Да започна от тук. Допреди не вярвах в любовта от пръв поглед но ето че се случи с мен. Не знам нищо за него освен че е десети клас и фейсбука му. Всичко започна когато един ден той ме погледна в очите и нищо повече. Но никога към никой не бях усещала такова нещо непрекъснато се разхождах в училище около неговата класна стая. Исках да го заговоря но напразно.

Когато ме видеше винаги ме поглеждаше право в очите и когато го видех всичко в мен се преобръщаше. Стомаха ми се свиваше и ако мислех за нещо то беше за него и то само мечти. Аз бях 7клас и знаех че тази година в училище ми е последна и тази година в града ми е последна.

Кандидатствах и влязох в езикова гимназия. Сега знам че догодина няма да го видя и това ме измъчва. Знам че ще кажете че съм малка но повярвайте невъзможната любов е ужасна. Не преставам да гледам снимките му по профила му. Когато погледна чата и видя че е на линия се чудя дали да му пиша нещо и тогава си казвам че той няма да ме отрази.

Страх ме е от едно-че някой ден ще видя че на стената му пише обвързан. Това няма да мога да преживея. Много го обичам но освен погледи друго не съм получавала. Ако сте прочели това искам да ви благодаря искрено!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3d10869cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   8 клас, малко късно влизаш в пубертета, но какво да се прави :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1de1c90821
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А за какво ни го казваш? Искаш ние да ти покажем грешките ти ? Или да те храним с надежда ? Не може да искаш някой друг да върши точно такава работа за тебе. Само ти можеш да си определиш тази част от съдбата.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fbe9edb61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Знам какво е невъзможна любов както ти казваш но имай вяра че някога той ще те хареса. Не бъди песимист

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3f147859ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, по-добре му пиши ако наистина толкова го харесваш, не оставяй нещата така да гледаш само от страни. Осъществи контакт, дръж се естествено, само внимавай какво пишеш, мъжете не обичат да им досаждат.. просто събуди любопитството му.. интереса му.. и в никакъв случай не избързвай да признаваш чувствата си. Желая ти успех, и малко повече самочувствие, действай;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f1ffc465df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом ти е за псоледна година в този град имаш два варианта:

1. Преставаш да мислиш и мечтаеш за него за него (повярвай ми, знам че е трудно!!!)

2. Заговори го - може и той много да те харесва - възможно е да не му достига смелост да ти го каже

по-добре да разбереш, че не те харесва от колкото да се питаш : можеше и да стане нещо?

(аз съм момче, повярвай ми, направи това и няма да съжаляваш!)

сега не сте на училище нали? най-лесно е да му пишеш във фейсбук, на живо е по-трудно... и трябва да събереш кураж... пиши му!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5a6c99d598
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Привет. Любовта от пръв поглед съществува, но за да е истинска, трябва погледът да се задържи, за да опознаеш човека по-добре. Както и да е. Проблемът ти е друг. Влюбила си се, а както гледам любовта ти е несподелена и невъзможна. Не се притеснявай, не тъжи. Ако някой ден видиш на стената му "обвързан", опитай се да се усмихнеш и да се зарадваш от сърце за него. Вярвай ми, ще го преживееш!

Надявам се в най-скоро време да изпиташ отново тръпката на любовта, дори и да е с друго момче. И силно се надявам чувствата ти да са споделени. Миналата година преживях нещо подобно и от личен опит ти казвам, че времето лекува. Чувствата отслабват, вълнението при среща или засичане на погледи намалява и малко по малко любовта си отива. Няма да я забравиш, но си спомняй с добро за нея. Може би това е първото ти силно влюбване!
Прекрасно лято и скорошна нова любов!

Smiling girl

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e7df9310fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката-Много ви благодаря за коментарите. След разговор с приятелката ми реших да се опитам да го забравя. Много пъти съм опитвала да го забравя но не се получава. Ще опитам още веднъж. В момента плача. Не мога да обясня колко го харесвам и колко ми е тежко че не го виждам да се разхожда из училище. И че може би повече няма да го видя. Не мога да му пиша по чата защото ме е страх да не ми отвърне с нещо грубо. А аз съм много емоционална и чувствителна затова ме е страх още не съм чувала груба дума от момче и ако чуя от момче което обичам ще бъда съсипана. Не съм разбрана от семейството си затова се обръщам към вас. Защото няма с кой да споделя мъката която ме съсипва. Заради която всеки ден се измъчвам застанала пред снимката му. И честно ви казвам не мога да повярвам че това съм аз. Да плача всеки ден за момче. Имам чувството че ще е така завинаги.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5a8031ac2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма да е завинаги, но както казах, ще отнеме известно време. Не плачи, не тъжи, направи всичко възможно да бъдеш щастлива в новата ти среда и просто се усмихвай!

Smiling girl

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d9320183de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Само мога да кажа на авторката - чудесно е, че си в тази възраст, че се вълнуваш от първата си любов, че си толкова млада и искрена. Всичко ще мине и ще остане само един чудесен спомен. Лошото е, че младостта си отива прекалено бързо. сега ти не го усещаш, тревожиш се и правиш драми от неща, които ще те карат да се усмихваш в бъдеще. Приличаш ми на героиня от роман /сега по-модерното - от сериал/. Казвам го с добро чувство и мъничко ти завиждам, защото децата ми са на твоите години, а за мен те безвъзвратно са отминали.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker