Баща ми ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баща ми ме тормози
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1242 пъти
Не знам как да започна.
От много малка баща ми не ме е бил. Сега съм на 17 и се случва изключително рядко да ме удари. Повече всъщност ме обижда.
Не знам на какво се дължи това. Крещи ми и ме обижда за почти всичко. Вярно, знам понякога съм виновна, но не смятам за нормално да ме обижда на к*рва, к*чка, п*чавра, проститутка и т. н.
Не обижда само мен, обижда приятелките ми(не пред тях разбира се, а пред мен само), обижда мама, обижда свои приятели дори.
Не го понасям! Не понасям да ме обижда по този грозен начин като някой селяндур. Омръзна ми.
По-рано говореше с майка ми, че не съм можела да гледам брат ми сутринта, защото съм учила (аз какво можех да направя? трябваше ли да си зарежа урока? )Тогава отнове ме нарече п*ачавра и аз не изтърпях и му казах, , майка ти е п*ачавра”
Неговите думи бяха, , Майка ми, че е п*ачавра е вярно, нот и няма да ми говриш така”, оскуба ме и ме удари по главата. В резлутат на това главата ми не спира да ме боли вече 6ти час и не мога да се концентрирам върху домашното си.
Отделно от това, не ми дава да си слагам и спирала и вече ми изхвърля трета в боклука.
Имам пъпки и със стипендията от училище си купих кремове, които ми бяха изписани от дерматолог, а той ми ги прибра. Скри ги от мен, защото съм предпочела да отида първо на дерматолог, а не на очен, както той ми беше казал, понеже си мислеше, че ми се е вдигнал диоптъра.
Искам да уча във Варна, но той ме заплашва, че няма да ме пусне и ще уча задочно вкъщи, защото съм щяла да стана, , общата” в университета. Искам просто да замина, за да съм далеч от всичко това. Не ме разбирайте погрешно. Обичам баща си, но на моменти го мразя. Той се старае да изкупва вината си като ми дава пари и ми купува разни неща. След като ми се скара за нещо или ме удари идва и се извинява и започва да се умилква, но мен ме боли и усещам как започвам да психясвам. Психиката ми е без това е достатъчно лабилна.
Кажете ми какво да правя? Как да не му обръщам внимание? Как да си сдържам нервите покрай него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 735619c59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, това определено е психически тормоз. Баща ти е глупав и прост човек. Майка ти би трябвало отдавна да го е спряла да ти говори така. Дано поне се е опитала. Ти би ли могла да говориш с него и да му обясниш колко зле се чувстваш от обидите му и че си собствената му дъщеря и не заслужаваш такова отношение? Най-вероятно така са се държали в неговото семейство с жените. Иначе гледай да не му обръщаш внимание. Със сигурност не мисли това, което казва, но не е нормален баща ти. Особено затова с кремовете и университета. Той има нужда да ви контролира и доминира. Чрез обиди и заплахи е най-лесно. Ти рано или късно ще се измъкнеш оттам и комуникацията между вас ще спре. Ще се чуди защо не му говориш и не искаш да го виждаш, но ще е късно.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1b25a9af72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А като малка обиждал ли те е или всичко започна, откакто той разбра че вече правиш секс? Цялата работа е заради спиралите. Подсъзнателно мъжете гледат на секса така че, мъжът е тарикат, а жената е курва и имат някакво собственическо чувство към дъщерите си, един вид щом правят неангажиращ секс (без да имат собствено семейство) значи са курви и те като бащи са прецакани от някакъв келеш, който шиба дъщеря им.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d2e9152aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е психически и физически тормоз. Това не е един истински любящ баща. Моят съвет към теб е да избягаш, когато завършиш училище. Нали казваш, че той изкупува винати си с пари? Събери пари достатъчни да си купиш билет и да си платиш квартира във Варна или друг град, кандидатствай в университет, един ден като го няма си събери багажа като си пълнолетна, отиди във Варна като предварително си намериш квартира по интернет и се разбереш с човека, че ще те чака и отиди, плати си първия месец, започни работа, за да можеш да я плащаш, учи си, смени си телефонния номер, за да нямаш връзка с него и той с теб. Единственият начин да се отървеш от тормоза е това. Ако той знае къде си, той ще идва да те тормози и там.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9a120757d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Авторката към Номер 3
Никога не съм правила секс и не обмислям да правя скоро. Но думите ти ме навеждат на мисълта, че може би той подозира нещо. Случвало ми се е да ми се кара за подобни неща и да намеква, че уж съм правила неща неподходящи за възрастта ми.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5c262c2aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Баща ти те ревнува от обществото и донякъде с право. Обществото е деградирало тотално. Изпуска те, защото на тези години обществото те възпитава, а то е разврат и пошлост..

Лошото разбира се е, че той отива твърде далеч. И наистина е импулсивен, с манталитета на примат. Може би същото общество го е възпитало така и той не иска да ставаш като него.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9bd4eb22fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами аз си мисля,че на 17 е напълно нормално да имаш сексуален контакт и приятел.Послушай съветите горе и след като завършиш училище се оттърви,защото баща ти е болен нещо,това не е нормален човек и начин на мислене.Ти не си негова собственост!Какво е това мислене от време уно 21ви век сме.Голям човек си вече.Повярвай ми един ден като имаш приятел когато и да е това на него ще му е ясно какво правите ще стане по-зле и ще те излага и пред него.А майка ти..тя е още по-болна.Как може да търпи и да позволява да се държи и действа така с теб.
Моите родители никога не са ми се месили в личния живот и какво правя и какво не.Имам си достатъчно акъл.Аз лично когато го направих тези "неподходящо неща" за тази възраст бях на 17 и то не с несериозен човек а сериозен приятел 5г връзка.Мои приятелки са го правили на 14 което за мен е прекалено рано и не го разбирам,но 17 е нормална възраст.
Той няма да се промени това да ти е ясно и по-добре няма да стане.Сама си избираш как ще живееш:в страх или свобода :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker